Coach Surinaamse voetbalcub vast voor seksueel misbruik

17

PARMARIBO, 6 mrt – Een tienermeisje dat voetbalt voor sportclub SRD is misbruikt door haar coach. Dit meldt de Ware Tijd. Voetbalcoach Ricardo Oehlers is intussen aangehouden door de politie. Het misbruik van het nu vijftienjarig meisje, moet hebben plaats gevonden toen zij nog veertien was. De politie ging tot de aanhouding over nadat de ouders een klacht hadden ingediend.

Zoals het er naar uitziet, is het een en ander niet bepaald vrijwillig gebeurd. Uit sms’jes die de twee deelden, blijkt dat het kind ‘onder druk’ is gezet. Bij SRD heerst verslagenheid en ontsteltenis. “Het is voor iedereen een schok, want ik ken Oehlers van de trainersopleiding. Om eerlijk te zijn ben ik pas sinds kort tot het besef gekomen dat hij haar heeft misbruikt”, zegt clubeigenaar Marijke Satijo.

Dat er sprake is van misbruik, is buiten kijf. Maar hoewel de clubleiding stelt dat ze ‘vrij’ omgaat met de meisjes, is het niet opgevallen. “Het was gewoon vreselijk. Ze leende zich er niet voor, maar werd gewoon gedwongen. Achteraf blijkt dat ze aan de andere dames had gezegd bang te zijn voor trainer Ricardo. Wij hadden dus toen al moeten ingrijpen”, aldus Satijo. Zijzelf zag Oehlers als een ‘vaderfiguur’.

17 REACTIES

 1. Sommige mensen zeggen dat de Hollanders pedofielen zijn,
  ik vraag me af of dit geen pedofilie is. Ze moeten zijn t.llie afsnijden die saka saka !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Inderdaad JZwartmans, Hollanders worden vaak afgeschilderd als pedofielen, maar voor zo,n kleine gemeenschap als Suriname, is het kindermisbruik schrikbarend hoog te noemen.


  Maak melding

 3. Een van de dagen las ik dat er ook een man 72 aan een kind had gezeten.Allemaal foute vader en opa figuren.De normloosheid sijpelt gewoon van boven af naar beneden.


  Maak melding

 4. @Manu

  Je hebt het ook door ze willen de wereld verbeteren, laten ze bij hun zelf beginnen. Ik vraag me zelfs af ; wat die man doen, als zijn eigen dochter van die leeftijd misbruikt wordt
  door een ander.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. eigenlijk is het niet de schuld van Ricardo Oehlers
  maar de schuld van z’n slappe banaan?

  hoe is het mogelijk dat iemand als Ricardo instaat is om iemand te verkrachten terwijl die man steeds op half zes staat.

  terwijl Satijo sabi taki a man noman kaka moro, dan hoe dan


  Maak melding

 6. Het is makkelijk om met de vingers te wijzen naar een ander. Het is bewezen aan de hand van onderzoeken in samenwerking met Justitie in Europa dat pedofielen meer huishouden in Aziatische landen en Latijns Amerikaanse landen. In Suriname komt dit dagelijks voor gezien de filmpjes die de Surinamers presenteren op Facebook. Deze filmpjes gaan de hele wereld rond. Vaders en moeders let op je kinderen. Geef ze voorlichting. Waarschuw je kids. Blijven praten. De wereld waarin wij leven is niet gemakkelijk. Niemand is te vertrouwen.


  Maak melding

 7. Al dit soort figuren moeten ze opsluiten, en in hechtenis moeten alle gevangenen hem boelen, laat hij ook voelen hoeveel pijn hij heeft veroorzaakt.Zijn ollo moet flink doorboord worden, dat hij nooit meer kan naaien met een vrouw. Ook moet zijn Tollie ballen afgehakt worden.Dit moeten ze met dit soort mensen doen ….


  Maak melding

 8. Ze heeft spelenderwijs de aanleiding gegeven. En die Oehlel moest gewoon zijn verstand gebruiken en het gevolg voor ogen houden. Maar nee, net als het gros der ndper’ s deed hij dwaas debiel idioot moedwillig dom met zijn keuze zich te vergrijpen aan haar. Niet klagen Oehlel, maar dragen zoals bij de ndper’s het oerdom gevolg van de keuze. Opa taki a moes deng wang ndper leki Parbo


  Maak melding

 9. Niet vergeten dat bij de Hindoestanen kindermisbruik het hoogst is. Dus al die vieze vhp’ers kunnen er wat van. Laatst is nog een vhp’er opgepakt voor het misbruiken van zijn eigen dochter


  Maak melding

 10. Maar dat is zo. Er is een Nederland zelf een pedopartij. En verder is bij elke grote onderzoek naar kinderporno altijd een link naar Nederland. En veel blanke Nederlandse mannen zijn te vinden in Thailand en andere zuid Aziatische landen, waar ze zich vergrijpen aan kleine kinderen. En als zoeen pedo wordt opgepakt in Nederland dan krijgt hij een taakstraf. Voor winkeldiefstal krijg je in Nederland nog meer. Want pedo worden in Nederland niet als dader gezien maar als patiënt.


  Maak melding

 11. Wat is dit nou weer raar: mogelijk misbruik bij een Surinaamse club – als het wordt bewezen – en gelijk weer naar Nederland wijzen. Gaan jullie dat ook doen als er een moord wordt gepleegd of een bankoverval? Wake up: neem je eigen verantwoordelijkheid. Hier lijkt geen Nederlander voor verantwoordelijk te zijn. Suggereer dat dan ook niet. Ook in Suriname is er crimuneel gedrag. Heeft Nederland niets mee te maken. Zo gemakkelijk om te blijven hangen in het koloniale verleden. Als ik oude Surinaamse munten zie met 1 jaar revolutie dan moet ik er hartelijk om lachen. Hoezo revolutie? Gaat het nu zoveel beter? Nee… duizenden Surinaamse Nederlanders doneren aan hun familie in Suriname. Jaar in jaar uit. Leve de revolutie! Neem de toekomst eens zelf in handen. Belachelijke reactie om bij kindermisbruik Nederland erbij te halen.


  Maak melding

 12. En wat is het niveau over de straf voor een verdachte weer verheffend. Wat een taalgebruik! Misselijk makend. Ook verdachten hebben recht op een eerlijk proces en een eerlijke oordeel van de rechter. Hier staan de messen al klaar om wat ballen te amputeren. Wat een niveau. Verbaas me weer over de reacties. Denk eens wat verder dan je eigen neus lang is zonder direkt iemand te veeoordelen. Laat dat maar aan de rechters over.


  Maak melding

 13. @ real (fake) deal
  Op welke feiten / cijfers rusten jou uitspraken? Meer uit racisme, wat onder andere Suriname dus kapot maakt / heeft gemaakt. Als maar in dit geval hindoestanen, blanken ( en eventueel suri-ned’s) de schuld maar krijgen…hahhah bekend verhaal. WAke up call het komt onder alle rassen voor. Waarschijnlijk probeer je een WIT-voetje te halen bij 1 of andere politiek partij om daarna je handje open te houden voor een lekkers. Duidelijk krabbeton gedrag en schande voor SU, Maar waarschijnlijk niet gelukkig in SU en Nederland lukt ook niet….frustratie noemt men dat…Er is een middel tegen…het heet hard werken en opbouwen… veel succes…


  Maak melding

 14. De kortste weg. Die
  Tollie van deze gast eraf hakken. Net genoeg overlaten dat hij kan zeiken.anders blijf het dweilen met de kraan open.hoef hij niet meer naar Santo boma, daar is het toch al vol.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.