Politie Suriname waarschuwt voor nep agenten

23
Politie Suriname waarschuwt voor nep agenten

PARAMARIBO, 4 mrt – De politie in Suriname heeft een dringend beroep op de samenleving gedaan om alert te zijn en jeugdige kinderen niet zo maar mee te sturen met vreemden. Dit naar aanleiding van een zaak, waarbij twee jeugdige meisjes werden meegenomen door een man, die zich voordeed als politie agent. Het lukte de psudeo-agent om de twee meisjes in zijn auto mee te nemen.

De meisjes werden thuis opgehaald door een man in een zwarte Toyota Ist, die aangaf van de jeugdpolitie te zijn. Hij had een kogelvrije vest aan met het opschrift ‘politie’ aan de voor-en achterzijde. Ook had hij een briefje bij zich dat hij toonde aan de ouders van de twee jeugdigen. Op het adres gaf hij de namen van twee jeugdige meisjes door die volgens hem mee moesten voor een onderzoek. Na aandringen van deze nep agent werden de meisjes meegestuurd.

De man reed met de meisjes weg en voerde een telefoongesprek, waarin hij aangaf dat hij de twee aanboord had. Na dit gesprek vertrouwden de meisjes de zaak niet meer en ondernamen een vluchtpoging. Toen de psuedo-agent bij een rood verkeerslicht stond, konden ze snel uit het voertuig stappen, wegrennen en hulp zoeken. Kort hierna meldde zij zich met de ouders bij de politie.

Politie Suriname schrijft in een persbericht daarover:

De politie doet een dringend beroep op een ieder om alert te zijn. Stuurt u uw jeugdige kinderen niet zo maar mee. Iedere agent is verplicht zich te legitimeren. Vraagt u naar het legitimatie bewijs. Indien u toch nog twijfelt neemt u contact op met de Centrale Meldkamer van de politie op het nummer 115. Indien het gaat om Jeugdigen mag u ook bellen met de afdeling Jeugdzaken op het nummer 404687, om te verifiëren of er inderdaad een onderzoek is gestart waar uw jeugdige bij is betrokken. Leert u uw kinderen om hulp te schreeuwen indien zij gedwongen worden in te stappen in een voertuig!! Wij doen een beroep op de samenleving dit bericht zoveel als mogelijk te delen.” (FOTO: een echte agent)

Bekijk ook:


23 REACTIES

 1. Als criminelen de politie van brandstof, schrijfgerei, etenswaren etc voorzien, dan krijgen ze in ruil daarvoor politie-uniform, kogelvrij vesten,wapens en adressen waar ze jonge meisjes kunnen ophalen en brandkasten kunnen leeghalen en voor god kunnen spelen en kunnen bepalen wie in leven kan blijven en wie niet. Dat is Suriname van vandaag, een los losi, bor bori samenleving.


  Maak melding

 2. Waar hebben zij die kogelvrije vesten gevonden.
  Daar kan je toch niet zomaar aan komen. Er zal wel een lek zijn bij de politie. Vindt je het raar het leven is duur dus even iets verkopen is toch normaal. De duikboot is al wereld nieuws dus wij komen toch op het nieuws. En nu dit.
  Nou agenten ik neem jullie niet kwalijk dat jullie af en toe wat verkopen .Maar jammer dat de gemeenschap er onder lijdt.


  Maak melding

 3. Hahahaha,,, hoe herken je een NEP AGENT? Juist! Aan zijn goed gebroken ( brokko ) Nederlands. Is toch niet zo moeilijk???


  Maak melding

 4. Een Surinamer is aan het vissen, komt een NEP AGENT langs en vraag: Vis jij met een visvergunning? Noo! zei die Surinamer, met een worm!


  Maak melding

 5. Het gevoel van onveiligheid en onbehagenheid heerst thans in de totale Surinaamse gemeenschap sinds de president de woorden “ slapeloze nachten “ kondigde.
  Suriname is een drugs staat met vol van criminele activiteiten za verkrachtingen en corruptie .
  Bouterse zelf wilde toen de zangeres , Diana gouvernante , verkrachten na de 1 ste suripop.en ook noerally beier, de journalist toen. Mi Saba tori ete jere.
  Daarom zijn ze gevlucht naar Nederland .wreed ..


  Maak melding

 6. @ Pirhanha & @ Koos.

  Wat dachten jullie dan van de SRD ????

  De meeste mensen werken zich een blubber voor
  nepgeld zielig hoor, geen vakantie geld en vaak ook niet verzekerd !!!!! Voor één brood moet men 1 uur voor werken.
  En dat pikken ze gewoon uit liefde voor de Pres,dat vind ik geweldig van deze mensen ( indoctrinatie )

  @ EMD

  Dat is een goeie van je, maar in Su heb je geen vergunning om te vissen, ma a bun dat na fatu.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 7. Met dit bericht tonen deze ouders aan dat zij tegoed van vertrouwen zijn geweest.
  Waarom zijn ze niet mee gegaan met de meisjes? ? Je kinderen met onverlaat meegeven. Ouders waar ter wereld ook Let op je kroost. Deze meisjes zijn verstandiger geweest dan hun ouders om uit de auto te springen toen zij onraad roken. Voor hetzelfde geld waren zij verkracht en vermoord. Dan zouden de ouders dan pas hun haren uit hun hoofd trekken. Vertrouw niemand met je kinderen. Als ouders heb je een grote verantwoordelijkheid.Wees alert.


  Maak melding

 8. Niemand heeft over wat die meisjes had kunnen overkomen,
  ze hadden wel vermoord kunnen worden.
  Hoop dat die nep agent wordt gevonden.


  Maak melding

 9. Alles is nep in su; nep srd, nep economie, nep artikelen, nep handicapten voor uitkering, nep ambtenaren, nep rolmodellen, nep ooms, nep vaders, nep sinterklaas , nep prof, nep vertoning, nep klagen en mopperen , nep armoede en nep dit en nep dat. Alles is nep in Su neks no fout maar sarie torie voor de alleenstaande moeders en kinderen zonder vaders


  Maak melding

 10. Eigen Mening Democraten
  Een Surinamer is aan het vissen, komt een NEP AGENT langs en vraag: Vis jij met een visvergunning? Noo! zei die Surinamer, met een worm!

  Het gaat even door:
  Ma je weet dat je geen kwie kwie mag vangen / vissen toch want het is verboden in deze tijd van het jaar.
  Zegt de Surinamer
  Dat weet ik agent ik vis niet op kwie kwie ma
  ik leer die worong sjwemmen onder water


  Maak melding

 11. Hahaha alles is nu nep in suriname, van chineze goederen in de winkel tot en met zijne excellentie mpp plee-si-dent bouta en alles tussenin.


  Maak melding

 12. Hopelijk zijn deze jonge meisjes door de politie door verwezen voor psychologische hulp. Hun ouders hebben zeker psychiatrische hulp nodig. Welke politie agent haalt zomaar je kinderen onder je neus vandaan onder het mom dat zij iets hebben gedaan en mee moeten komen. Waar waren die ouders hun verstand op dat moment? Je gaat als ouder toch mee naar het politiebureau omdat je wil weten wat er aan de hand is.Deze ouders sporen voor geen meter in hun bovenkamer . Ik ben blij dat deze meiden hun verstand hebben gebruikt en de signalen goed hebben opgevangen, dat er iets niet klopte en hun eigen leven te redden.Deze nep agent opsporen en kapot schieten. Pedofiel.


  Maak melding

 13. Is de minister van J/P ook een nep-minister??
  Hij vist altijd achter het net;weet nooit een antwoord op belangrijke zaken m.b.t J/P !!
  Oeng poti Silos bakka !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.