Yernaz Ramautarsing weg bij Forum voor Democratie

68
Yernaz Ramautarsing weg bij Forum voor Democratie

Hij raakte al eerder in opspraak met zijn uitspraken ‘dat zwarte mensen van nature dommer zijn dan witte‘ vanwege een lager IQ. En nu zegt Yernaz Ramautarsing van Forum voor Democratie(FvD) ‘dat homo-rechten de samenleving dommer hebben gemaakt’. Dat laatste heeft dit weekend voor flink wat ophef gezorgd. Zoveel ophef dat de in Suriname geboren politicus zich terug trekt als kandidaat-raadslid voor de partij van Thierry Baudet.

“In reactie op deze consternatie heb ik vandaag besloten om me – in het belang van FVD – terug te trekken als kandidaat voor Forum voor Democratie voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam”, aldus de man die graag president van Suriname wil worden.

Volgens AT5 zegt Ramautarsing dat hij ‘verantwoordelijkheid wil nemen voor de nu ontstane situatie’. “Ik wil Forum voor Democratie niet verder belasten met de maatschappelijke commotie over mijn uitlatingen. Ik blijf Forum voor Democratie een warm hart toedragen en zal op 21 maart met volle overtuiging stemmen op Forum voor Democratie”.

68 REACTIES

 1. De Nederlandse cultuur beschermen, dat is toch het doel van Forum? Nou, dat hebben ze mooi bereikt, de eerste cultuurverpestende kleurling is eruit gestapt.


  Maak melding

 2. Die breedbekkikker heeft voor het eerst in zijn leven in de spiegel gekeken. Hij komt er nu pas achter dat ook hij een donkere huidskeur heeft.

  Freak of nature!!!


  Maak melding

 3. Waaat een schande deze waterhoofdige figuur, een IQ van : lik- mi-vessie. Heeft zeker de spiegel verkeerd staan in huis, of de hersenen geven verkeerde impulsen dan de werkelijkheid. Jeetje man ik zou me diep schamen met zo’n kop! Nou dat ie toch met allerlei onzin in de media durft te komen , durf ik ook olie op het vuur te gooien. A mang ede boro werkelijk! Whats next.


  Maak melding

 4. @Freeway

  Zelfreflectie betekent kritisch naar jezelf (karakter, houding enz) kijken en daaruit je conclusie trekken.

  Dat doet deze man niet. Hij oordeelt over anderen.
  Als ie letterlijk en figuurlijk naar zichzelf had gekeken dan was ie nooit in de publiciteit getreden


  Maak melding

 5. Hij haalde onderzoeken aan, dus hij verzon niks.
  Maar ja, als kleurling ga je toch niet bij een partij zitten die juist gekleurde mensen als een pollutie van hun cultuur, tradities en gewoontes zien en ze ook nog een lagere IQ toedichten?
  Overigens, die Thierry Bedaut heeft duidelijk Indisch bloed en iemand die zo zijn voorouders afvalt is geen knip voor de neus waard.


  Maak melding

 6. Is Ramautarsing het levende bewijs dat mensen met een kleur een lager IQ hebben? Neen, dat is beslist niet zo. Ik denk dat Ramautarsing het levende bewijs is dat je ook oliedomme mensen hebt met een universitaire opleiding. Hooggeschoold leidt niet altijd tot slimheid. Als je van nature dom bent, compenseer je dat niet met een universitaire opleiding. Weer een mislukkeling minder. Hij kan zich nu misschien aansluiting bij de NDP. Hij s net zo en opportunist als Dew Baboeran alias Sandew Hira.


  Maak melding

 7. Nederland is homo land bij uitstek, dat hij deze mensen nu gaat beledigen is bij velen in het verkeerde keel (gat )geschoten !!!! Door zijn kleur genoten te kleineren dacht Ramautarsing, dat hij op een voetstuk geplaats zou worden door de witten, wat natuurlijk een illusie blijkt te zijn.

  @ Rita

  Iemand die Sing heet, is geen Moslim maar een Hindustaan
  van hogere kaste stelsel in India.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. Ik vind het ook gewaagd om te zeggen dat mensen met een donkere huidskleur een lager IQ zouden hebben als mensen met een lichte huidskleur. Want de normen voor IQ test zijn voor een deel gebonden aan de cultuur waarin ze worden vastgesteld.

  Maar als je zaken nader bekijkt, dan zie je in aula’s van Europese universiteiten relatief gezien minder mensen met een donkere huidskleur. Op universiteiten in Europa, zie je dan naast witte mensen vooral aziaten (sommigen ook donker). Maar mensen van Afrikaanse komaf zijn daar veel minder aanwezig.

  En dan vraag ik me ook af: waarom lukt het Afrikaanse landen niet om grote stappen te maken in hun ontwikkeling.
  En waarom word in die landen zo vaak gekozen voor corrupt en of gewelddadig leiderschap…

  Het is volgens mij te gemakkelijk om witte mensen van alles de schuld te geven. Je kan als volk ook naar jezelf kijken vind ik.

  Zijn zomaar een paar gedachten.


  Maak melding

 9. Kleurenblinde idioot, die denkt dat hij een hoog IQ heeft.
  Stel dat het waar zou zijn dat mensen met meer pigment dommer zouden zijn dan mensen met minder pigment, dan zou deze bruine idioot, die van zichzelf denkt dat hij slim is, toch moeten weten dat je dat in Nederland, als je tenminste in de gemeenteraad gekozen wilt worden, niet keihard mag zeggen; donker gekleurde mensen gaan niet op je stemmen, dat is duidelijk. En veel witte mensen gaan niet op je stemmen omdat je van jezelf zegt dat je stom bent en een nog groter aantal gaat ook niet voor jou kiezen omdat ze niet voor racist uitgemaakt willen worden (of omdat ze werkelijk racistisch zijn).


  Maak melding

 10. Kijk naaf Discovery. Alle moeilijke projecten over de hele wereld of het nu met water te maken heeft of met wolkenkrabber’s of bruggen noem maar op alles word bedacht en georganiseerd door mensen van Nederlandse en Duitse komaf. Als er een Amerikaan MET verstand (heeft dus idd niks met kleur te maken) op tv verschijnt heeft hij een Duitse of Nederlandse naam. Bij marokanen (in Nederland tenminste) zijn de vrouwen/meiden over het algemeen goed geschoold maar de mannen blijven vervelende brutale miskwallen. Maar boven alles zijn Homo Rutte en Tyfuslijer Trump een mega voorbeeld van domme blanken. Mensen moeten niet zeiken over kleur en gewoon hun leven leiden. Toen ik in Su was was het enige blanke wat ik zag mijn eigen armen en handen (ik ga niet naar Su om bij ’t Vat naar blanke te kijken haha).


  Maak melding

 11. Best wel vreemd dat zo weinig Surinaamse politici wat in de melk te brokkelen ze laten steeds een spoor van vernieling achter. Wat dat betreft doen Marokkanen en Turken het stukken beter.


  Maak melding

 12. Het is duidelijk dat velen hier van alles roepen maar alleen maar de spreekwoordelijke klok hebben horen luiden.

  Wat oppervlakkig om te denken dat een hoogopgeleide ook een hoger IQ heeft. De ene moet simpelweg meer blokken en zich meer inspannen dan een ander maar zal uiteindelijk ook hoog opgeleid zijn. Vaak heeft het te maken met voorkeuren en interesses.

  Dat een volk bruggen en wolkenkrabbers bouwt heeft niets te maken met hun IQ maar meer met een studie die voor iedereen is weggelegd.

  Theoretisch kan zelfs een zwerver een hoog IQ hebben.

  Mozart was hoogbegaafd maar kon niet met geld omgaan en was gokverslaafd. Hij was 35 jaar jong en straatarm toen hij stierf.

  Er zijn ook pop en filmsterren met een heel hoog iq. Marilyn Monroe was zeer intelligent maar ook Shakira van wie je het niet zou verwachten omdat ze in een kort rokje over het podium dendert. En dat voldoet – volgens onze maatstaven – zeker niet aan het beeld van een intelligent persoon.

  En wat die Ramautarsing betreft; gewoon een eng zielig persoon met een gemiddeld iq die om aandacht vraagt.


  Maak melding

 13. @ Bad Santa,

  Ram Nathie is de volgende politicus van Surinaamse afkomst die plat op zijn bek zal gaan, aangezien hij zich heeft aangesloten bij DENK.

  Blijkbaar weet Ram Nathie niet dat Tunahan Kuzu heeft gezegd dat het aan de hindu’s zelf ligt dat de moslims hen schelden en bedreigen.
  Volgens Kuzu roepen pandits in de mandirs de hindu’s op om te radicaliseren tegen de moslims.

  PVV, DENK en Forum voor Democratie zijn in feite van hetzelfde laken een pak.


  Maak melding

 14. Dom of Slim is een wetenschap!!!

  De mens is zich niet van bewust hoe gevaarlijk het kan zijn om zichzelf en anderen te misleiden.

  De oorzaak van het kwaad is volgens de Engelse filosoof David Hume gelegen in het feit dat God niet goed is of dat God niet alwetend is of dat God niet almachtig is. Want als God goed zou zijn of alwetend of almachtig dan zou hij al het kwaad in de wereld kunnen voorkomen.

  Een leugen is een bewering die niet gelijk is aan de waarheid.
  Innerlijke verdediging Creëer je realiteit volgens de bedoelingen van je geest

  De geest is de levenskracht, die bewust is. “De kracht van de geest is het wezen van het leven.” Ziel, geest of levenskracht? met goden welke mensen hebben bedacht en aanbidden.


  Maak melding

 15. Men had Beaudet gewaarschuwd dat men met het binnenhalen van deze domme en uiterst rechtse figuur men een tikkende tijdbom in huis haalde.Yernaz Ramsutarsing is zo rechts dat zelfs Nazi’s en ander rechts gespuis hem niet vertrouwden.Hij had letterlijk een Toraiaanse / bijdelse/Koraanse overtuiging voor de ideeen van de Russisch-Amerikaanse auteur, filosoof Ayn Rand die de zegeningen van het kapitalisme en het egoïsme predikt.

  Yernaz Ramsutarsing is dogmatisch en primitief in zijn denken.Nadenken over het geschrevene is er bij Yernaz niet bij.Hij leerde alles uit het hoofd. Voor Yernaz hebben dieren ook helemaal geen rechten. Dieren moesten geexploiteerd worden tegen zo weinig mogelijk kosten om de winst groot te maken. Alleen mensen die sterk en rijk zijn en die over lijken gaan om hun doel te bereiken stonden bij hem hoog in het vaandel.Deze jongeman was geestelijk niet in orde. Velen huiverden over hem en zijn ideeën en de kringen waartoe hij zich aangetrokken voelde.


  Maak melding

 16. @ J. Zwartmans,

  Een hindustaan kan hindu, moslim, christen, budhist enz.
  zijn.
  De naam van een persoon die op singh eindigt is weliswaar een hindustaan (ook niet altijd overigens) maar heeft hoogstwaarschijnlijk als geloof hinduïsme.

  @ Blaka Djoekra,

  Als je niet weet dat er hindustanen van wie de familie naam op singh eindigt, schrijf dan geen onzin.

  In India wordt Ramautarsingh als volgt geschreven:
  Ramautar Singh. Dus niet aan elkaar vast maar juist los van elkaar.


  Maak melding

 17. Waarom is zijn voornaam Yernaz? Dat is echt geen hindostaanse naam.Was hij bij de geboorte een mislukkeling dat de ouders hem deze naam gaven?
  In elk geval is hij geestelijk gestoord en lijkt meer op een bokito dan op een mens!


  Maak melding

 18. Hij heeft tegen de traditie van de Hollanders geschopt en moest dus eruit. In Holland is het traditie dat hoge pieten homo zijn. Willem van Sinasappel was ook een homo. Hoe komt dan dat z’n nageslacht is vootgezet?
  Domme Bolle en z’n LaTina en 3 poesjes Akalia, Azalia en Ahalia hebben alle First German Blood en niks van Willem van Naranya. Al die domme Hollanders trappen er nog steeds in.


  Maak melding

 19. Bij aanzien des persoons zou je zeggen dat deze man een reïncarnatie is van een Neanderthaler en daarmee zijn eigen IQ ter discussie moet worden gesteld ipv die van anderen.


  Maak melding

 20. Hij heeft tegen de traditie van de Hollanders geschopt en moest dus eruit. In Holland is het traditie dat hoge pieten homo zijn. Willem van Sinasappel was ook een homo. Hoe komt dan dat z’n nageslacht is vootgezet?
  Domme Bolle en z’n LaTina en 3 pubers Akalia, Azalia en Ahalia hebben alle First German Blood en niks van Willem van Naranya. Al die domme Hollanders trappen er nog steeds in.


  Maak melding

 21. @ Rita,
  Volgens mij ben jij een “oerdomme” basra imbiciel !!
  De joden ,de christenen bij monde van de Paus , zijn juist mensen die tegen homo’s zijn ! Zij baseren zich op de Thora en de bijbel :”ga en vermenigvuldig U” !!
  @ Jiyjani,
  Wat baten “kaars en bril de Uil” als hij niet horen en zien wil!
  Gelukkig dat je uit de doeken hebt gedaan dat een Hindostaan kan zijn:een Hindoe,Moslim,Christen,Boedhist etc.
  Jammer dat vooral in Nederland op de scholen,door maatschappij leraren en sociologen deze “onkundig valse aanduiding” wordt doorgegeven aan leerlingen !!
  Rammaurtarsing, lijkt mij meer een “dogla, lijkende op een
  gorila”, die dacht te scoren ! Hij is welkom bij de PVV om te likken !!
  Zou mj niet verbazen als hij een homo is !!!


  Maak melding

 22. Larry,

  Wist je dat Michelle Obama een alumni van Harvard is? Blijkbaar kom je niet in dergelijke (gekleurde) kringen, maar waarschijnlijk in de kaboela-kringen, vandaar dat jij je oordeel al klaar hebt. Daarbij komt ook nog dat vele zwarte universitaire studenten onnoemelijk veel worden tegengewerkt om hun doel te bereiken. En daarnaast zijn hoog opgeleide zwarten op de werkvloer een prooi van pesterij, tegenwerking, sabotage en andere sneaky praktijken van hun witte collega’s alleen maar om het vooroordeel in stand te kunnen houden dat zwarten slecht presteren. Het is bijna onmenselijk wat je als gekleurd mens tegenkomt op de weg naar de top. Je moet mega-sterk zijn om alle tegenwerkingen te kunnen overwinnen.


  Maak melding

 23. 1. Blanken scoren beter in IQ tests. Klopt, want de vragen die gesteld worden gaan vooral over de blanke cultuur, interesses en leefwijze.

  2. Homo’s geven hun intelligentie niet door omdat ze niet voor nageslacht zorgen. Klopt ook.

  3. Blanke (Westerse) immigranten kosten de staat minder dan niet-blanke tbv integratie. Klopt ook. Ze zijn nl al bekend met de Westerse cultuur en leefwijze.

  Dus wat is er dan niet waar wat deze meneer zegt?
  Het is duidelijk dat er een hetze tegen hem gevoerd werd.

  Ik zie alleen maar logica in z’n beweringen.


  Maak melding

 24. @Bagson
  Hij haalt onderzoeken aan en maakt daarna een domme conclussie via een 1 + 1 = 20 redenering.
  Niet het aanhalen maar het vermogen om de feiten te interpreteren maakt hem een idioot.
  .
  IQ is een maat waarmee je slechts mensen onderling kunt vergelijken die in een soortgelijke omgeving zijn opgegroeid. Deze clown weet duidelijk niet waarover hij praat.
  Het feit dat FVD geen duidelijke uitspraak doet over de onjuistheid van zijn redenering geeft te denken. Blijkbaar vinden ze het politiek opportuun om dergelijk debiel racisme & discriminatie te laten voor wat het is uit opportunistische overwegingen. Politici die beter horen te weten maar dankbaar misbruik maken van valse sentimenten. Iets wat we kennen van de Kristal Nacht.


  Maak melding

 25. Mijn vader heeft mij ooit een wijze les geleerd en zei “zoon je kunt nog zo goed je best doen maar je zult nooit witte billen krijgen” dwz verloochen nooit je eigen afkomst. Jammer dat de ouders van deze Yernaz hem nooit goed advies hebben gegeven anders zou hij niet al deze onzin uitkramen.


  Maak melding

 26. @Bernadet
  1. Blanken scoren beter in IQ tests. Klopt, want de vragen die gesteld worden gaan vooral over de blanke cultuur, interesses en leefwijze.
  KLOPT DUS NIET. Zelfs tussen bv Dtsl en NL worden aangepaste tests gebruikt. Dus de IQ test is geen generiek middel zoals je zelf al aangeeft De waarde die hij, en ook jij er in volgende punten aan toekent, zijn dus niet generiek (zoals jij feitelijk aangeeft) en mogen dan nooit gegeneraliseerd worden. Wie dat doet begaat een fundamentele denkfout.

  2. Homo’s geven hun intelligentie niet door omdat ze niet voor nageslacht zorgen. Klopt ook.
  Een domme opmerking omdat die gebaseerd is op de aanname dat IQ uitsluitend bepaald is door erfelijke factoren. In deze logica zou de mens steeds dommer worden omdat mensen met een hoog IQ minder kinderen krijgen. Over 200 jaar zouden we dus weer Neanderthaler zijn !!

  3. Blanke (Westerse) immigranten kosten de staat minder dan niet-blanke tbv integratie. Klopt ook. Ze zijn nl al bekend met de Westerse cultuur en leefwijze.
  ONBEWEZEN en ONBEWIJSBAAR. Zonder de arbeidsmigranten in de ’60 was de bloei in die tijd niet mogelijk. Groot maatschappelijk belang en een belangrijke bijdrage is niet perse hetzelfde als een hoog salaris!! Ook gaat het voobij aan het feit dat juist diversiteit, nieuwe ideeen, etc essentieel zijn voor de ontwikkeling. De walkman is bedacht door een Japanner, de schoonleest door een Surinamer. Geen van beide is daar rijk aan geworden maar de samenleving is er wel veel rijker door geworden!!

  Dus wat is er dan niet waar wat deze meneer zegt?
  Het is duidelijk dat er een hetze tegen hem gevoerd werd.
  ONJUIST. De man is een zieke, narcistische (president van Suriname worden !!??) die op een MBO-min niveau functioneerd.

  Ik zie alleen maar logica in z’n beweringen.
  En ik zie alleen maar gevaarlijk en gestoord simplisme er in.


  Maak melding

 27. Yernaz is een fanatieke aanhanger van Ayn Rand, grondlegger van Het Objectivisme. Dit verklaart veel over zijn gestoorde kijk op de wereld. Al veel eerder werd binnen het FvD gewaarschuwd voor de idiote ideeën en denkbeelden die Yernaz er op nahoudt en daarom mocht hij zich in verkiezingstijd niet uitlaten over de denkbeelden van Ayn Rand. Een kleine greep over de opvattingen van Rand: “egoïsme en hubzucht zijn deugdzame eigenschappen”, “anderen helpen is schadelijk als het niet past binnen een rationeel eigenbelang”. Daarnaast is Rand gekant tegen elke vorm van collectivisme waaronder democratie. De Objectivistische Beweging The Collective die door deze Rand werd opgericht kreeg al snel de allures van een sekte en ging uiteindelijk aan ruzie en jaloezie ten onder. De invloed van Rand op Yernaz uitte zich al eerder in Yernaz’ opvatting dat “linkse docenten” moeten worden ontslagen. Het is al met al daarom des te opmerkelijk dat Thierry Baudet toch zo lang weg liep (en nog steeds?) met Yernaz.


  Maak melding

 28. Als Yernaz Ramautarsing zich nu ook niet voortplant dan gaat het gemiddelde IQ van de bevolking weer een flink stuk omhoog. Is toch weer mooi opgelost.


  Maak melding

 29. Niks nieuw! weer zo’n een zwaar behaarde incest hindoestaanse racist met geestelijke problen, er lopen genoeg van deze ratten rond op de forum waterkant, Suriname en Nederland. Van de hindoestanen is algemeen bekend dat ze van afstand DAPPERE schijters zijn die zulke opmerkingen niet in je gezicht durven te zeggen.


  Maak melding

 30. In één woord een voor ingenomen en arrogante super racist die denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft. Eigenlijk een zielig en een gevaarlijk persoon die niet verder in staat is te kijken naar de mogelijke gevolgen van zijn uitspraken en ten koste van alles zijn ziel nog verkoopt aan de duivel.


  Maak melding

 31. “ Waan ideeen” zul je bedoelen @Larry.
  Alles wat je zegt, is toonbeeld van je referentie kader . Waar kijk je, wat weet je, wat lees je.
  Jij hebt nog veel te leren om je beperkte kennis bij te schafen.
  Succes.


  Maak melding

 32. Gelukkig zijn er nog genoeg over. Die handelen, “ lullen” niet over afkomst en verdienen respect.
  Degenen met letterlijk een bekrompen visie, zien die hardwerkende slimmeriken die geen tijd hebben om hun ras boven het algemeen belang te stellen niet en blijven dwalen in hun verziekte gedachten.
  Nogmaals; wie zijn de echte racisten???


  Maak melding

 33. Ook voor u dezelfde reactie. Eerst de juiste definitie van “ politici” opzoeken en u zult versteld staan van het aantal dat zich op correcte manier inzet. Naar uitwassen zoeken is blijkbaar makkelijker.

  Gelukkig zijn er nog genoeg over. Die handelen, “ lullen” niet over afkomst en verdienen respect.
  Degenen met letterlijk een bekrompen visie, zien die hardwerkende slimmeriken die geen tijd hebben om hun ras boven het algemeen belang te stellen niet en blijven dwalen in hun verziekte gedachten.
  Nogmaals; wie zijn de echte racisten ??


  Maak melding

 34. Zou deze “mevrouw” uw relaas begrijpen?
  Hopelijk wel.

  Deze beschaafde reacties zijn de moeite waard om met elkaar over in discussie te gaan; lees: om met elkaar op fatsoenlijke manier van gedachten te wisselen. @Klaas de Groot.


  Maak melding

 35. Hahaha ik mis de reacties van de welbekende waterkant hindustaanse racisten zoals ray, yiani, koos, ira en nog een paar anderen. Deze zwakbegaafde racisten hebben dezelfde denkwijze als deze eenkennige yernaz. Wie wil mag deze lui vertrouwen jullie gaan nog schijt eten.


  Maak melding

 36. Anna maakt overuren maar wiil niet lukken. Anna vraagt wie zijn de racisten? Antwoord is simpel ga weer onder die steen waar je vandaan komt of scroll maar de waterkant topics misschien dat je die hindustaanse racisten zal herkennen.


  Maak melding

 37. @ Jiyani

  Jij als ras echte Hindustaanse zal het beter weten, dus ik geloof je !!! Maar ik weet niet anders dat iemand die Singh heet een Hindu is van hogere kaste, hij /zij kan uiteraard een andere geloofd aannemen, Any how thanks voor je uitleg !!!!

  Jacko


  Maak melding

 38. Om het verschil te kunnen begrijpen moet men eerst verschillen kunnen maken tussen Christenen, Hindoes en Moslims. Allemaal zijn weer onderverdeelt in rangen en kaste.

  Christenen zijn mensen die in Christus gelooft, Hindoes zijn mensen die in het hindoeïsme gelooft en de Moslims zijn mensen dat in Mohammed gelooft. Dit heeft niks te maken met rassen is gewoon een traditie dat een Christen Christelijke namen gebruikt, bij de Hindoe en Moslims geldt ook hetzelfde.

  Het enige verschil wat je zou kunnen merken bijvoorbeeld is dat een kind van een moslim echtpaar wordt geboren buiten een moslimstaat een westerse voornaam wordt gegeven.

  De traditie wordt over enkele jaren zeker niet meer toegepast. Alles heeft z’n tijd. De mens ziet de dingen anders dan vroeger. m.a.w. de mens wordt bewuster en zijn nu klaar wakker.

  Nog twee a drie generatie bestaat religie niet meer. Geloof in een profeet of goden wordt verleden tijd.


  Maak melding

 39. Denk nog even verder. Het is allemaal niet zo een dimensionaal. De vraag waar je over nadenkt is dan: wat is de standaard? Die gezet door Europeanen? Zeker weten?


  Maak melding

 40. Prima uiteenzetting van het betoog van yarnaz. Dan begrijp je vast ook waarom hij nog niet zijn bul heeft ontvangen. Teveel in zijn straatje gebleven en geen tegen mening waarmee hij zijn gelijk kan halen.


  Maak melding

 41. Arme moeder van Yernaz. Een mooie, lieve, zorgzame en intelligente moeder die haar kinderen alleen verzorgd heeft. Van Surinaams creoolse afkomst! Hindoestaanse vader was al vroeg weg.


  Maak melding

 42. @ J.Zwartmans,

  Er zijn hindustanen wiens naam op ‘singh’ eindigt maar een ander geloof dan het hinduïsme belijden.

  De schoonmoeder van een vriendin is getrouwd met een ‘singh’, draagt de naam van haar man, is geen hindustaanse maar een ‘witte’ Nederlandse. Ze is christen gebleven.

  Kaste, ras, huidskleur, uiterlijk, rijk, arm, wel of geen hoge opleiding, seksuele aard van een persoon, mensen in hokjes stoppen, etc. laat ik allemaal aan mij voorbijgaan.


  Maak melding

 43. @ Shanti,

  Ik had het vermoeden dat Yernaz geen ‘volle’ hindustaan is.
  Zag het aan een paar uiterlijke kenmerken, maar schreef daar maar niets over, want je wordt maar al te snel voor racist uitgemaakt.
  Dus al die reacties van personen dat Yernaz een racist is of dat hij een incest hindustaan is, hebben het behoorlijk mis.


  Maak melding

 44. @ Lachu,

  Als je mijn reactie van zondag 4 maart om 11.34 uur goed leest, dan kan je, als je tenminste begrijpend kunt lezen, dat ik het wel degelijk ook over Yernaz heb gehad, zonder zijn naam te noemen.

  Ik zal je op weg helpen: Lees de eerste alinea uit mijn reactie maar een keer of tig goed.

  Jou is de vraag al gesteld of je wel weet wat racisme inhoudt. Ben benieuwd of je daarop zal antwoorden.


  Maak melding

 45. @ Atheïst,

  Als zelfs hindustanen nog steeds niet weten dat hindustaan zijn niet wil zeggen dat je automatisch hindu bent, dan neem ik de leraren maatschappij leer niets kwalijk.

  De Nepalese bevolking is voor het grootste deel hindu.
  Dan wordt ook gezegd dat ze hindustanen zijn.
  Je kan het 1000x uitleggen, men wil het niet snappen.


  Maak melding

 46. @ Shanti

  Weet je toevallig haar pincode en haar DigiD ook ?
  Shanti : wat je hier schrijft is allemaal privé tori van zijn
  moeder en vader, het gaat hier om Yernaz zelf !!!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 47. hahaha, a mang de’ tappa lijst nog, hij is even wezen shoppen bij de plastische chirurgie .Waarschijnlijk heeft hij in de goeie spiegel gekeken. en tot de conclusie gekomen dat er iets niet in de hak is.Let maar op! Hij gaat weer van zich laten horen, maar dan wel met een nieuwe metaformose. Die bull dogg!


  Maak melding

 48. Hindoestanen hebben de neiging in nederland en werelwijd in de voetsporen te wiilen lopen van esau.in de holy bible betekent deze naam,, de witte man de vijand van de allerhoogste elohim( god) om van de benefits te profiteren of eigenlijk ook zo willen zijn.dat zie je ook hoe ze zich gedragen ( slijmen) tussen de witte man.kijk naar de bolywood films hoe wit (bleek) zich opmaken of nog erger hun huid bleken ( bleaching). Deze behaarde zwarte lelijkerd heeft nog de neiging de donkere mens zwart en achterlijk te noemen terwijl hij met een stigma loopt als donkere en zich als een witte wii voordoen maar dat niet is,wie heeft dan die lage IQ en wie is hier achterlijk ???behaarde lelijke quasi modo.bij aankomst op zanderij gelijk naar de dierentuin ermee en in een kooi opsuiten.deze is niet meer welkom in suriname dat hij het weet,,,,,,,,,,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.