Online petitie: ‘Humberto Tan moet blijven’

32
Humberto Tan stopt bij programma RTL Late Night
Humberto Tan

Het was dagen achtereen het meest besproken onderwerp in Nederland. En nog steeds staat social media vol van de aankondiging van het vertrek van Humberto Tan bij RTL Late Night. Veel mensen betreuren de beslissing van RTL. Een opvallende actie is de online petitie ‘Humberto Tan moet blijven’, welke is aangemaakt op petitie24.nl.

“Humberto Tan moet stoppen van RTL en wij vinden dat hij moet blijven. Hij is RTL Late Night dus starten wij een petitie om zoveel mogelijk stemmen te krijgen, want Humberto moet blijven. RTL Late Night is geen RTL Late Night zonder Humberto Tan!” luidt de petitie, die al door bijna 4.000 mensen is getekend.

Ook komiek Baba Tori Mang Yaga, mengt zich in de discussie en veroordeelt de beslissing van RTL. Hij onderbouwt het natuurlijk weer op zijn eigen manier:

Bekijk ook:

32 REACTIES

 1. Rtl is commercie en geen filantropische instelling. En kwaliteit is daar als vereiste. En Tan trok geen kijkers . De kijkers willen geen zielige en lol gesprekken horen . De kijkers willen een kwalitatief goed programma met serieuze zwaar actualiteit horen . En bovendien is Tan in de ogen van de kijkers niet geloofswaardig ivm liefde schandalen . neks no fout maar sarie torie voor schade in de imago van zwarte rolmodellen.


  Maak melding

 2. Tan kan altijd nog chef bezemkast worden bij RTL. Schei toch uit deze man weet weinig kijkers te boeien. Hij en zijn linkse kliek mogen via de magazijn deur RTL verlaten.


  Maak melding

 3. Wat een zeik reacties! Zeg iets leuks of hou je mond behalve peter. En Moengo jij klets helemaal over liefde relatie want toen Krabe dat deed werd er niet veel gesproken zijn hoofd bleef op tv net zo dom als je kleine iq. Tan heeft meer te bieden als het niet links is dan word het rechts let maar op


  Maak melding

 4. Bagson, Moengo tappu, Koos en Bas; Tan heeft 5 jaar lang een productie neergezet die vooral in de beginjaren zijn weerga niet kende. Man heeft zelf prijzen in de wacht gesleept.
  En zoals het nagenoeg alle producties vergaat, is ook het programma ‘RTL Late Night’ aan het eind van z’n latijn gekomen door tegenvallende kijkcijfers.
  Doen jullie een beetje minder jaloers en schudt die krabbenmentaliteit van je af; het staat jullie echt niet.
  Van Humberto weet ik dat hij z’n hoofd zeker niet laat hangen en gezien zijn kwaliteiten – hetzij links hetzij rechts – zeker weer aan de slag komt.


  Maak melding

 5. Hoe heet dat ook al weer ,inmenging van buitenaf hahaha
  Die beslissing is genomen basta ,Humberto heeft capaciteit zat ,er komt wel iets op zijn pad.
  Online petitie moeten ze in Suriname doen


  Maak melding

 6. Als RTL wil concurreren met die programma, dan moeten ze de tussendoorse reclames weghalen, want zodra dat komt wordt het zappen en niet meer terugkeren.
  Ze mogen ook wat aan de belichting doen, want we kijken liever niet naar geesten in een slecht belichte achtergrond.
  En laten ze liever een ronde tafel neerzetten dan zo’n biljarttafel.
  Humberto/RTL kan deze 3 dingen alvast oppakken en verbeteren voor z’n opvolger.


  Maak melding

 7. Waarin het in de USA in een late night-programma om gaat is dat de kijkers de meest actuele nieuws/berichten, sport, etc nog voor het slapen gaan over goed willen worden geïnformeerd voor dat ze naar bed gaan om te slapen. Bijgeschaafd zijn en weten hoe de stand van zaken zijn en als het kan over kunnen praten in een snelle wereld, waar ze hard werken om hun geld te verdienen.

  Nederland 1 met Jeroen Pauw en Eva Jinik die doen dat in hun programma’s en RTL4 deed het met Humberto Tan, die het ook goed op de kaart heeft gezet. Ook Jeroen Pauw en Eva Jinik ondanks de Hollandse twist in vergelijking met de USA.

  Bij dit soort programma’s moet men wel blijven letten op de actuele zaken van de dag of week en moet de presentators ook kreukvrij blijven in hun persoonlijke of privé leven. Als privé zaken belangrijker worden dan het programma dan is het voor de kijker verwarrend en zijn niet de actuele gebeurtenissen belangrijk. Dat is het geval met Humberto Tan en daarom was het beter als hij uit vrije wil was afgestapt i.p.v. doorsudderen en hij door de CEO aan de kant wordt gezet.

  Aangezien hij een tv-dier is en van wanten weet zal hij wel weer ergens op de TV terecht komen.

  Hij kan zich nu beter richten op zijn privacy zaken in zijn leven en zijn ondernemingen. Tot die tijd kan hij zich beter stil houden. Bij de TV-stations zullen ze hem een format vinden om hem weer op de buis te krijgen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding

 8. Ik vind deze actie afbrekend en iemand wil hiermee naam maken. Stop ermee en laat meneer Tan met rust. Ik denk dat hij capabel genoeg is om voor zichzelf te beslissen. RTL is niet zijn eind station.


  Maak melding

 9. Laat onze charismatische Humberto Tan blijven op RTL Late Night , zijn privacy gaat niemand aan . Wie zonder zonde is , werpe eerst een steen !!


  Maak melding

 10. Wel Humberto, je zou de eer aan je zelf moeten houden indien zij jouw terug willen halen. RTL is geen “knip voor de neus waard” om mee verder te gaan. Er zal wel een ander zender op de loer liggen met jouw formule verder te gaan. Je bent ergens middenin de kluts kwijtgeraakt, En daarbij komt nog terwijl je een vaste partner heb, je laten verleiden door die blondine, die op jacht was naar die zwarte banana van je. En zoals gewoonlijk als geen zelfbeheersing heb verlies je de strijdt zodra haar kontje aanbied zoals de bavianen dat doen. Overigens vindt ik jouw chickie nog beter uitzien dan die blondine. Dit was voor vriend en vijand de’ mogelijkheid om de bagger over je heen te storten. Dat is gelukt! Je ziet de impact, Als publieke figuur is het beter men je kop en niet met je tollie te denken. Maar hoe dan ook je zit een wereldje waar iedereen het met iedereen doet voor de roem en poen . En soms betaal je de prijs.
  Oke, be cool, ga verder op je 52ste , hopelijk slaat de geluk toe ( je bent een vakman ) . En laat de bavianen gedrag buiten “je mag kijken, als je maar thuis komt eten”,spreekwoordelijk :


  Maak melding

 11. Beste Humberto,

  Wees een ondernemer en start een eigen zender. De niet-blanken en ook vele blanken zitten echt te wachten op een kleurrijke zender!!


  Maak melding

 12. Beste Humberto, je heb gehoord kom gewoon weer thuis. Kom bij ons jij kan meer doen dan Rtl gedoe .ik denk dt je gewoon de man bent met tien schone vingers .jij bent ons gezicht nu bedenkt iet s .ik zou gewoon bloot op jou stemmen. Kong na unu wi haby yu fanudu.


  Maak melding

 13. Beste Humberto, van mijn mag jij gewoon naar Suriname gaan en de boel daar gaan reden. Met bordeau of blauw .ht maak niet uit gewoon overnemen. Auw wandel 100%


  Maak melding

 14. Al die programma’s van Jinek, Nieuwkerk, voetbal inside en RTL late Night zijn allen precies hetzelfde.
  Geen een is beter dan de ander, omdat een ieder zijn eigen onderwerpen heeft met verschillende mensen en gaat al jaren zo door.

  Wat ik wel waardeert bij Tan is het feit dat hij meerdere talen spreekt en heel professioneel met mensen omgaat, dit kun je niet zeggen van de rest.

  Ik wens Tan ook heel veel kracht toe en weet ook dat hij heel ver zal komen. Tan heeft ook nooit zijn cultuur verloochend.


  Maak melding

 15. Ik ben het eens met iedereen die Humberto graag ziet blijven. RTL late zonder Humberto is geen Rtl late ongeacht hoe de opvolger het doet. Ik keek alle afleveringen vooral via RTL gemist en vind Humberto geweldig: sympathiek en meelevend. Wat hij privé doet is niemand zijn business.
  Mijn stem om te blijven heeft ie alleen weet ik niet of ik zou willen blijven als ik er niet gewenst ben. En aan kwaliteiten geen gebrek; ik volg hem wat hij ook gaat doen.


  Maak melding

 16. Wat een domme reactie´s allemaal, Rtl 4 is een commerciele zender ; ze moeten en willen geld verdienen !
  En aangezien de kijkcijfer op Rtl late night terug liep, is het voor de sponsoren niet meer lonend om deze verder uit te zenden ! Althans niet met U. Tan, ze gaan verder met T. H. en als hij het ook waar kan maken, gaat hij ook op de schop. Zo eenvoudig is het bij de media wereld en niet anders, het heeft geen ene f.ck te maken met Umberto Tan.
  En het heeft ook niks te maken met zijn liefde´s escapades,
  De gene die dat denkt, lult gewoon uit zijn / haar nek !
  En de onderwerpen wat er uitgezonden wordt, wordt ook door de leiding van Rtl 4 bepaald en niet door U. T.dus overbodige commentaar achterwege laten a.u.b. !
  En voor degene die denkt dat het met zijn kleur te maken heeft, heeft een behoorlijke minderwaardigheid complex.
  Ik raad deze mensen heel gauw een Psychiater te gaan zoeken voor hulp.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 17. Dat de kijkcijfers terug liepen heeft meer met het beleid van RTL te maken . Nu wordt Humberto opgeofferd alsof hij alleen de oorzaak is. De programmering van RTL Was waardeloos. Als je voor de late night show weer zo een film op schema zet die reeds eindeloos veel keren op TV vertoond is ben je als programma directeur ook verantwoordelijk voor de lage kijkcijfers. Het privé leven van Humberto moet niet hieraan gerelateerd worden. Wat hij privé doet gaat niemand wat aan . Trouwens is er ooit het bewijs geleverd dat hij een relatie met Dionne Stax had? Het is door geen van beiden bevestigd . De pers zat er boven op en werd het verhaal steeds groter gemaakt. Ik wil niet denken in zwart wit Maar ik ken genoeg gevallen van bekende witte mannen die aantoonbaar vreemd zijn gegaan , maar nooit zo verketterd zijn als Humberto. Xander de buisonje reed een scheve schaats tijdens zijn relatie met Wendy van Dijk, Harry mens, die had zelf een tweede gezin erbij, wijlen Prins Bernhard en zo kan ik nog door gaan .Niet dat het mij wat kan uitmaken, maar om aan te geven dat er vaak als het om sommige mensen gaat met twee maten wordt gemeten.En aan al die Surinamers op deze site die zich negatief uitlaten over Humberto , schaam je toch !!!! wees toch blij dat er iemand met een Surinaamse achtergrond dit alles voor elkaar heeft gekregen. Want eerlijk is eerlijk wij Surinamers lopen op alle fronten achter in deze maatschappij door onze krabben mentaliteit . we lopen vol haat jegens elkaar en gunnen elkaar vaak niks. Zie zelf waar we staan op de maatschappelijke ladder. We hebben nergens invloed. STOP A.U.B. met die negativiteit naar elkaar toe.er is een groot verschil tussen kritiek en haat.


  Maak melding

 18. In Hilversum,moet je bukken,om bij die kliek te behoren,hele HOMO BENDE BIJ MEKAAR,..Umberto heeft het 5 jr volgehouden niet te bukken dat is hem fataal GEWORDEN,
  daaaooog baan bij RTL !


  Maak melding

 19. Eens met een van de vorige reacties. Begin een eigen kleurrijke zender waar de minderheden goed aan de bak komen. Nu is er bijna niks voor de minderheden waardoor ze kijken naar zenders uit Turkije, Marokko, India, Brazilië enz.
  Humberto weet hoe een programma gemaakt wordt en wat er nodig is. Hij heeft ook bij de radio gewerkt. Ik zou het toejuichen als hij een commerciële zender begint.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.