In beslag genomen duikboot gebruikt voor drugs

30
duikboot-suriname
Oedit is ook de eigenaar van het terrein waar in maart 2018 een drugsduikboot werd onderschept.

De duikboot die onlangs in Suriname in beslag werd genomen, was hoogstwaarschijnlijk bestemd voor internationaal transport van cocaïne. Dat schrijft de NOS. Oppositieleider en oud-minister van Justitie en Politie Chan Santokhi zegt tegen de omroep dat het gebruik van duikboten een beproefde methode van de Colombiaanse drugskartels is om grote hoeveelheden cocaïne vanuit Zuid-Amerika naar West-Afrika te vervoeren. Daarvandaan gaan de zendingen door naar voornamelijk Europa.

Santokhi, die in 2011 voorzitter was van de Inter-Amerikaanse drugsbestrijdingsorganisatie CICAD, zegt in een reactie aan de NOS dat de vondst van de duikboot erop wijst dat er grote hoeveelheden drugs in Suriname aanwezig zijn die het land uit moeten.

“Dat er een duikboot voor dit doel in Suriname gevonden wordt, maakt opnieuw duidelijk dat er goedgeorganiseerde en professionele bendes bij de drugstransporten betrokken zijn. Ik hoop dat door gedegen internationaal onderzoek vastgesteld kan worden wie hierachter zitten, en dat criminelen ingerekend kunnen worden” aldus Santokhi.

Foto: Facebook-pagina Krishna Mathoera


30 REACTIES

 1. De gasten van deze zogenaamde duikboot, spelen ook met hun eigen waardeloos leven.
  Ze zullen wel zuurstof aan boord hebben voor dit gammel ding. Hersenloze paria’s


  Maak melding

 2. Gewoon laten gaan.
  Waar heeft Kuldipsihg,Vabi en al die grote handelaren in Suriname geld gevonden?
  Want er is geen markt voor in Suriname om winst te maken.


  Maak melding

 3. Stree de foe stree, j de oerdomste debiele dwaze idiote knettergekken ndper’s van het gehele land vinden dit…………neks no fout. Is neks erg als onze soso lobi didibri misdadige moordenaar, drugsbaas ons zo gratis gaat voorzien van ete, drinke en kabouberhuisje. Hier in verworden didibri narcotische staat is ddn onze koning en god. Dat heeft Stef Anus Meyje gezegd en ook Mi Sjie sosokalolo Dubai, dus eeeh is god heeft ons gezegend met diddibri, sa e meki wi ka paarse stront en dringi paarse pis. Leve de nationale demonen partij. Opa kosi, ndp bouta en gangsters oe mpp.


  Maak melding

 4. Meer dan 500.000 mensen wonen in Suribabwe. Nauwelijks 0.0001 % houdt zich bezig met hoe verder, met de duivel ddb. Zwijgen is goedkeuren, dus het gros der bewoners verdienen ddb met al zijn hebies.


  Maak melding

 5. Ook al vernietigd, verarmd, beroofd, onderdrukt ddb en duivelse trawanten ons, is neks tot in het duizendste kwadraat neks erg, want we houdt heel veel van hem, aldus mpp dong dagu Parbo en het gros der paarse imbecielen.


  Maak melding

 6. Zoveel stress op pleesident bouta. Duikboot in beslag, volk 1 graad verweiderd van opstand, gajadien noemt hem terecht een debiel. En zijn vrouw en dochtertjes blijven maar winkelen.


  Maak melding

 7. The discovery of the submarine indicates that Suriname contains a large number of drugs that must leave the country.


  Maak melding

 8. Wie gaat met dit sardienblik nou de oceaan overvaren naar west Afrika. In ieder geval heb ik gelezen dat Suriname een zeer belangrijk cocaïne land is op de wereldmarkt.


  Maak melding

 9. Dit zaakje stinkt. De Surinaamse autoriteiten wilden meer verdachten oppakken en de kern van de organisatie blootleggen. In alle geheim werd de actie uitgevoerd in samenwerking met een internationale organisatie. Hoe is het mogelijk dat de ex commissaris van politie Krishna – Mathoera via facebook foto’s gaat publiceren op het internet.De foto is naar haar toegespeeld om ruchtbaarheid te geven aan deze kwestie zodat haar vrienden kunnen ontkomen. Met de publicatie van deze foto is de geheime politie operatie blootgegeven. Als oud hoofd-commissaris van de politie weet Krishna-Matoera dat zij deze operatie niet moest gaan frustreren. Deze vrouw is bij de drugstransporten betrokken.


  Maak melding

 10. Dat de drugs coördinator (Robby malhoe) in saramacca woont , valt niet te ontkennen meer aangezien dit prachtige duik boot het bewijs levert mbt de activiteiten van onze volks held, de volks president . Het hoogtijd dat DEA in onze keuken komt snuffelen.
  20 jaar geleden een vliegtuig begraven in meneeer poeran zijn rijstveld vanwege pech en nu dit vaartuig. De ndp-ers proberen alles op alles om drugs te exporteren maar zonder succes. Eerder werd ook zo een duikboot in Guyana in beslag genomen op basis van satelliet waarnemingen , nu in ons prachtig gelief land .
  Wat gebeurd er allemaal daar in Suriname ????
  Jezus Christus ….


  Maak melding

 11. Oompie, parbo woont in Amsterdam. Milton en Robg. Under siege commandant en matroos .ze zijn alle bei de grootste klootzakken amateurs. Parbo heeft een waterdichte alibi .


  Maak melding

 12. Oompie ludti,
  Parbo woont in Amsterdam , Robg en Milton under siege commandant en matroos zeker wel.
  Ze zijn de grootste amateurs klootzakken. Parbo heeft een waterdichte alibi .


  Maak melding

 13. naar de NDP met de hele handel. om precies te zijn. Naar De Petoet.

  geef de bemanning wel direct de bescherming in de US voordat ze zogenaamd op de vlucht zijn neergeschoten.


  Maak melding

 14. Word dit de zoveelste blinde muur.Dit is afhankelijk van de baas zijn beslissing,Op dit moment is hij de eigenaar van plantage SU.We benne benieuwd!


  Maak melding

 15. Dit is het zoveelste bewijs dat het land door criminelen geregeerd wordt, maar er zijn heel wat mensen in Suri met IQ van 0,0 die het niet willen zien en horen zoals Parbo, Adboel, Misiebaka en de club paarserovers. Ik hoop dat dit door internationale organisatie tot de bodem uitzoekt wordt, mag niet uit van welke politieke parijen de criminilen komen. Zij verdienen de levenslange straf.


  Maak melding

 16. Knappe prestatie om een duikboot in elkaar te knutselen. Die boot staat standby voor het geval baas hals over kop moet vluchten.


  Maak melding

 17. @D. Aliet
  Je verhaal klopt van geen kant. Het is niet aannemenlijk dat de duikboot onbewaakt was, dus hoe kan men stiekum een foto maken?? Ook geeft de politie aan dat er 3 Colombianen zijn opgepakt. Dus er was helemaal geen sprake van dat de politie dit geheim wilde houden om meer mensen op te pakken.
  Een redenering die meer hout snijdt is dat de politie dit geheim wilde houden en dat het door een foto toch aan het licht kwam waarna ze wel moesten ingrijpen en publiceren. Daar kan ik nog enige logica in zien.
  Het verhaal dat jij hier tracht te verkopen rammelt aan alle kanten en is weer krom.


  Maak melding

 18. Aan de uitvoering te zien is het een ‘provisorisch’ in elkaar gelaste object. Vroeg of laat zouden ze zelf in verzuipen. Ai boi, wat ze tegenwoordig niet allemaal bedenken om die troep te kunnen smokkelen . Whats next!


  Maak melding

 19. Klaas De Groot,probeer deze mevrouw niet in bescherming te nemen. Zij heeft achter de schermen een zaken imperium opgebouwd waar de wenkbrauwen ban fronsen. Mevrouw Kishna-Mathoera is in het verleden door zeer betrouwbare bronnen reeds vele keren in relatie gebracht met drugsactiviteiten die het daglicht niet kunnen aanschouwen.


  Maak melding

 20. DUIKBOOT? Hoe durven ze dat ding duikboot te noemen! Straks denken ze in het buitenland dat Suriname Duikboten kan bouwen en stromen de offertes binnen , hahahahah..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.