zaterdag, april 20, 2024
HomeNieuws uit NederlandJair Tjon En Fa vanavond op WK sprint in Apeldoorn

Jair Tjon En Fa vanavond op WK sprint in Apeldoorn

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse baanwielrenner Jair Tjon En Fa rijdt vanavond de wk sprint in Apeldoorn. Dit is een belangrijke stop onderweg naar zijn Olympische droom in 2020 in Tokyo en een unieke kans voor Surinaamse Nederlanders om hem live in actie te zien.

Jair, die meerdere keren door de sportjournalisten werd gekozen als Suriname’s sporter van het jaar, won in 2014 brons op de Centraal Amerikaanse en Caribische Kampioenschappen en op de vorige wk sprint bereikte hij de achtste finales. Op dit moment staat hij nummer 16 op de wereldranglijst.

Voor zij die niet naar Apeldoorn kunnen gaan, de wedstrijden zijn ook live te volgen bij Eurosport.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Wat een verschrikkelijke xenofobe klotenopmerking. … “een unieke kans voor Surinaamse Nederlanders om hem live in actie te zien” .
    Ziezo, de rest moet opdonderen, want Jair rijdt voor Surineds. Pfff, het WK is oranje gekleurd. Leer er maar mee te leven!


    Maak melding
  2. Zal die Bolle weer met z’n LaTina en aapjes Ahalia, Azalia en Akalia daar gaan ‘supporten’. Want overal waar er Hollandse winst verwacht wordt is hij als de kippen bij. Want de pils is gratis bij heineken huis en deze gorilla laat zich dat niet aan de neus voorbijgaan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES