Premier St. Vincent and the Grenadines in Suriname

12
Premier St. Vincent and the Grenadines in Suriname

De Premier van St. Vincent and the Grenadines, Ralph Gonsalves(r), is momenteel op bezoek in Suriname. Hij bracht samen met president Desire Delano Bouterse(l) en firstlady Ingrid Bouterse-Waldring een bezoek aan de Centrale Markt Paramaribo. De Premier is vanaf woensdag in Suriname om belangrijke mogelijkheden onder andere binnen de agricultuur en de handelssector met de president te bespreken.(FOTO/copyright: Bic Paramaribo Noordoost)

Bekijk ook:

12 REACTIES

 1. Wat een vieze smerige stinkende markt, overal gigantische donkergroene vliegen bij de vis en vleeshallen. Geschreeuw, gelach, gevloek wat een herrie. Een goede verlichting ontbreekt en het is oppassen daarbuiten met al die zakkenrollers. Wat een volk toch, ik had op een betere rondleiding gedacht, maar werkelijk ik ben terecht gekomen in een land, waar de Afrikaanse cultuur overheerst. Enne wat een armoede in vergelijking met dat van deze president, en wat een grote schare bewonderaars, jaknikkers en volgers van deze president. Geen wonder, ook zijn zonen volgen hem in zijn voetsporen. Kom, laten we maar genieten op kosten van zijn domme aanhangers, want straks is alles voor hem en de zijn voorgoed voorbij………..moet hij gedacht hebben.


  Maak melding

 2. Bloementjes ketting om de hals, broek uit en kontje schudden als de Hawaiaanse vrouwtjes. Wat een schijnvertoning. Een rondleiding in de verpauperde bejaarden huizen en de armoede die daar heerst zou beter zijn geweest. Dan had deze Gonsalves
  met eigen ogen kunnen zien wat voor waardeloze vent Bouta is. Mooi weer spelen met een valse glimlach zet geen zoden aan de dijk.Hij kan nieteens soepgroenten planten dus wat hij op de markt doet met deze gast plaats ik mijn vraagtekens.


  Maak melding

 3. Manu je haalt de woorden uit mijn mond.

  Binnenland is bezaait met Paarse druglabs met naakte djoeka vrouwen. Deze worden ingezet om coke te verpakken. Ralph Gonsalves komt zijn koop inspecteren onder van staatsbezoek.

  Allemaal gelul. Vanavond is het Njang, Dringi en Snuiven samen met die massamoordenaar. Met een beetje mazzel gaan ze nog even los op de dames van liche zeden.

  In tussen zitten beide volkeren op een houtje te bijten.


  Maak melding

 4. Zelf ga ik nooit meer naar de centrale markt, omdat het zelfs volgens Surinaamse maatstaven te smerig is. Ik denk dat de premier van st. Vincent, een toeristisch eiland, zich een aap, een kakkerlak en een rat is geschrokken.


  Maak melding

 5. Inderdaad Koos, vanavond is het oude jongens krentebrood, een beetje zuipen, een beetje snuiven, en daarna erin pluggen, en Ingrid mag thuis blijven, want Gonsalves zijn wijf is er ook niet bij, en als 2 oude knakkers,hebben ze Ingrid die al een tijdje op de transferlijst staat vanwege haar leeftijd niet nodig bij hoeren snoeren en taxirijden.


  Maak melding

 6. St.Vincent n Grenadines zijn prachtige eilanden met Witte stranden n blauwe zee.Rijke Suris kunnen daar op vakantie.Helaas kunnen dat alleen de boeven bende van de ndp dat doen.

  Het lijkt wel dat ze onze landbouwproducten nodig hebben.Voor de toeristen wel cocaine om te relaxen. Laat zien of de groenten exporters wat kunnen maken. The pakketten ndpers in de achter buurten krijgen geen cent van.


  Maak melding

 7. Vincent & the Grenadines. Meer een naam voor een popgroep dan voor een land.
  De predident van dat land kwam kijken hoe eenCentrale Markt functioneert. Hebben ze daar geen grote markt soms?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.