Suriname op Caricom vergadering in Haïti

18
intersessional

Suriname doet mee aan de 29ste tussentijdse vergadering voor staatshoofden en regeringsleiders binnen de Caricom. Op de foto vice-president Adhin die aan het hoofd staat van de delegatie, die namens Suriname deelneemt aan deze intersessional vergadering in Haïti.(FOTO: NII).

Bekijk ook:


18 REACTIES

 1. Waarom is Bouterse daar gvd niet ?

  Weer loopt die moordenaar annex coke dealertje de kantjes ervan af. Dus stuurt hij die straathond Adhin daar heen.

  Vraag mij af wie is er nu daadwerkelijk president van Suriname ?


  Maak melding

 2. Stel je voor dat Sur.niet aanwezig zou zijn in Haiti!Dat is tenslotte het land waarmee Sur. wedijvert om de armste te zijn in de Amerika’s.Adhin gaat even checken of het al zover is.


  Maak melding

 3. Koos, misschien is de president hier niet meer toe in staat.
  Als je ouder wordt gaat alles moeizamer, het reizen, maar ook en vooral het begrijpen en onthouden, (wat je wanneer moet zeggen).
  Ik denk, als ik de verhalen lees, dat het slecht gaat met de president.


  Maak melding

 4. pico

  Koos, misschien is de president hier niet meer toe in staat.
  Als je ouder wordt gaat alles moeizamer, het reizen, maar ook en vooral het begrijpen en onthouden, (wat je wanneer moet zeggen). Ik denk, als ik de verhalen lees, dat het slecht gaat met de president.

  ==========================================

  Pico het is geen geheim dat Bouterse maar 1 ding president is geworden, namelijk om strafrechtelijke vervolging te ontkomen. Dit op aanraden van zijn advocaat Kanhai.
  Diep in zijn hart ligt Bouterse liever in zijn hangmat met een glas Black Label. De man geeft geen moer om politiek. Het risico dat je door de mand valt is groot en zeker bij complexe dossiers als corruptie, concessies, economie en toerisme.

  De gemiddelde Surinamer is materialistisch ingesteld en de koers die Venetiaan had ingezet ging hen te langzaam. Precies om die redenen zijn ze overgestapt naar het NDP. Nu komen ze van de koude kermis thuis.

  Mark my word, we weten half niet wat de status van het land is. Hoefdraad is nauwelijks in het nieuws en Bouterse dweept maar al te graag met Servië en Marokko. Want dat zijn de landen waar Suriname tot zaken kan komen.

  Op dit moment is het ordinair gaten vullen. Oude leningen worden vervangen met nieuwe leningen tegen hogere rentes. Dit kabinet heeft nog steeds geen plan gepresteerd om uit de malaise te komen. Echt triest.


  Maak melding

 5. Koos,
  ik wist niet dat je timmerman was, maar met je zin:
  “mark my word, we weten half niet wat de status van het land is.
  sla je de spijker keihard op zijn kop.


  Maak melding

 6. Koos,

  afgelopen week tijdens de jaarlijkse “Revo-poppenkast”, kwaakte dit op hol geslagen fossiel, dat hij tot 2020 in het vliegtuig zou zitten om aan alle uitnodigingen wereldwijd te voldoen. En kijk 1 week later is het populistische gebral reeds achterhaald. Nog 5…hahahha


  Maak melding

 7. Pico er bestaat een kans dat zodra deksel van de beerput gaat de SRD verder in waarde zakt. Het huidige Suriname heeft een plakband economie. Oude leningen worden afgelost dmv nieuwe leningen. Ziek


  Maak melding

 8. Volgend jaar gaat Misikaba voor een Caricom vergadering naar Dubai. Want voor 2020 is Suriname getransformeerd naar een 2e Dubai. Heb geduld mensen, geduld is een schone zaak.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.