Regeringspartij NDP leent geld aan Wegenautoriteit Suriname

19
Koopkrachtversterking ambtenaren Suriname niet om vingers aan te branden

PARAMARIBO, 28 feb – De Nationale Democratische Partij, NDP, heeft geld geleend aan de Wegenautoriteit Suriname. Dit zei minister Jerry Miranda van Openbare Werken Transport & Communicatie in het parlement. Miranda verklaarde zo de overmaking van een geldsom naar de rekening van de NDP. Het geld is gestort door de Wegenautoriteit. Op deze manier is het geld terug betaald dat geleend was van de NDP. Oppositieleden zijn ontstemd.

Het kan er eenvoudig niet in dat de deur zo wijd wordt opengehouden voor corruptie. Volgens Chandrikapersad Santokhi, leider van de VHP-fractie, is het onvoorstelbaar. “Een politieke partij die geld leent aan een overheidsinstantie”, zei Santokhi. Hij vindt dat de hele zaak nader bestudeerd moet worden. Vooral de rechtmatigheid van de transacties zal onderzocht moeten worden.

Volgens Miranda is het geld geleend om zogenaamde reuzenvlaggen te kopen. Deze vlaggen worden aan metershoge masten gehangen op hoogtijdagen. De aankoop was voor de viering van Onafhankelijkheidsdag in november vorig jaar. Met zijn verklaring ging Miranda op vragen in van Asiskoemar Gajadien (VHP). Volgens Gajadien is vier en vijftig duizend Surinaamse dollar (ongeveer zesduizend euro gestort op een bankrekening van de NDP.

Bekijk ook:


19 REACTIES

 1. Tide tamara oenoe dong ndpsma e stree go moro vara, yippeyeah we ga weer vo vijf in 2020, aldus de ongeneeslijke idiote ndper’s. Opa taki, alles wat paars duister is, komt vroeg of laat aan het licht. Oma taki, ongelooflijk dat er nog zoveel debiele dwaze domme ndper’s zijn en blijven. Welkom in Surzimbahaiti.


  Maak melding

 2. De paarsen zijn geen debielen en dwazen Ze zijn heel slim en ze kunnen heel goed overleven en ook stront in de ogen van de suries strooien. Pae en Baboe zijn daar zeker heel jaloers op . Wat de paarsen nu doen is het witter maken van witgeld, Want de paarsen zijn gek van alles wat wit is. Kijk maar naar het pres. paleis welke altijd wit blijft en waarom het wit niet overgeverft in paars. En kijk wat de paarsen eten . Ze eten alleen voedsel van de witten en waarom eten ze geen telo met terrie inplaats van bruine bonen. En de economie van de paarsen is gericht op het witblom handel inplaats van casaveblom. neks no fout maar sarie torie voor de arme suries.


  Maak melding

 3. Dit stinkt naar de misdaad.Zes duizend euro voor een paar metersstof. Zijn het gouden vlaggen??Wat een bedrieglijke lul verhalen.Je moet goed achterlijk zijn om dit te geloven. Zijn de vlaggen met gouddraad genaaid of worden wij genaaid??
  Miranda wat een waardeloze ezel ben jij. Plus je verklaring klopt van geen kanten. Hoe kan een partij de regering geld lenen. Ga naar je grootje met je verhalen. Jo koe.


  Maak melding

 4. Het parlement heeft weer eens vergaderd!!!!!!

  De Drugsveroordeelde Misdadige Moordenaar Desiré Delano Bouterse … was bij de beantwoording van vragen…. biljant … niet briljant … u leest het goed … BILJANT !!!!!!!

  This man is a DISGRACE… Gajadin heeft gelijk … Bouterse moet zo snel mogelijk OPROTTEN.

  Dat Spul heeft zijn hersens { tenminste als hij ooit hersens gehad heeft } zodanig vernietigd … dat DMMDDB … helemaal in de War was. Op een zeer fundamentele vraag van het lid … Waidoe … wist DMMDDB niet meer wie de vraag gesteld had …. volgens To{d} TRT … is dat de beste president die Suriname ooit gekend/gehad heeft.

  Wat één {1 } vertoning !!! Dit parlement moet als de ” wiede weerga “opgedoekt worden.


  Maak melding

 5. Het volk gaat wraak nemen op opa desi!
  Opa desi heeft het land falliet gemaakt!
  Winkelsluitingen en veilingen zijn aan de orde van de dag!
  Me barrrrrrr joeeeeeeeeee!
  Opa desi vergeet die 26 zetels hoor in 2020 afrekening ouw Kong!


  Maak melding

 6. De nationale Drugs Partij heeft genoeg geld om aan iedereen die daar behoefte aan heeft te lenen, dus ook de regering. Zegt genoeg hoe het staat vandaag met het land Suriname. De bevolking staat erbij en kijkt ernaar.


  Maak melding

 7. Dit kan alleen gebeuren onder de regering NDP,WAT EEN SCHANDE,KONDRE MANG UN OPO UN AI..DEN HOR UN SRANAN MANG DONG .EN TOCH GELOVEN KONDRE MANG NDP TJAR BUN SANI,WOO PINA WREED ALA SANI DIRI ,MONI NA WAARDE MORO…TIS SARI TORI.


  Maak melding

 8. de hele uitsraling v ddb laat zien dat zijn einde genaderd is

  hopelik blijft hij nog in leven tot zijn vonnis wordt geveld

  daarna komt de afrekening voor aiboel mie en mi sie ka keba en c.s.


  Maak melding

 9. Wat te doen als de dagen van Bouterse geteld zijn en hij verdwijnt?

  Trek dan direct een groot aantal blikken accountants open. Laten ze alles controleren en alle frauduleuze handelingen boven water halen. Al die oplichters en fraudeurs voor de rechter slepen en zwaar straffen. Open desnoods een telefoonlijn: “meld Fraude en misdaad anoniem” om niet te bewijzen zaken te achterhalen. Alleen degenen die het gestolen geld terug betalen hebben recht op strafvermindering.


  Maak melding

 10. Over de hele K@ wereld, hebben deze K@ partij schulden mang. Su heeft rijdommen, maar ook een heleboel DOMMEN, en een handje vol intellectuelen maar die worden terzijde geschoven door deze K@ partij !!!!!!

  @ Wiep –Ding

  Welkom terug mang,( Jacko )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 11. Haha,
  De Miranda heeft deze gestolen van Rayen Panday.

  Ik vind zijn verklaring wel heel leuk;
  Volgens Miranda is het geld geleend om zogenaamde reuzenvlaggen te kopen.

  Zogenaamde, dus niet echt reuzenvlaggen
  OF bedoelt hij
  Zogenaamd

  Alle gekheid op een stok ( moet wel een reuzestok zijn, om in de sfeer van Miranda te blijven)
  Je gaat dus geld lenen om vlaggen te kopen?
  Ik zou me schamen (om dit te moeten verkondigen)


  Maak melding

 12. GOEDE DAG

  Heeft u behoefte aan een dringende lening af te betalen van uw rekeningen of start een nieuwe onderneming, dan zoek niet meer, mijn naam is de Heer George Marvin’ Wij zijn gecertificeerd lening bedrijven die bieden financiële hulp aan mensen die het nodig hebben, en dat is onze mail aarzel dan niet om ons een bericht sturen via: {gmprivatelender@outlook.com}
  kredietnemer informatie;
  Volledige Naam:..
  Geslacht:….
  Burgerlijke Staat:..
  Contact Adres:..
  Stad / Zip:
  Land:..
  Geboortedatum:..
  Het Bedrag Van De Lening Nodig:..
  Termijn:..
  Inkomen:..
  Beroep:..
  Doel van de lening:..
  Telefoon:..
  Fax:..
  hebt u een aanvraag voor een lening online?
  E-mail:………

  Beste regard de Heer George Marvin


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.