Aandacht VSB voor personen met beperking in Suriname

2
Aandacht voor personen met een beperking in Suriname

De Vereniging van Surinaams Bedrijfsleven (VSB) en het ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNDP) ondersteunen de Alliantie voor Decent Work voor personen met een beperking. De alliantie is dinsdag geproclameerd in Courtyard by Marriot. De Alliantie heeft als doel het promoten van werkgelegenheid en ondernemerschap van personen met een beperking in Suriname.

2 REACTIES

  1. Mensen met een lichamelijke beperking zijn de grootste vergeten groep hier in dit land.Ondanks hun beperkingen kunnen zij zich nuttig maken in onze maatschappij. Bouta doet dit niet. Ondernemers oeng spang anoe makandra.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.