Vijfde Nationaal Marketing Congres in Suriname

4
Vijfde Nationaal Marketing Congres in Suriname

Vlnr: Rene van Dijk, Vincent Hooplot, Marcel van de L’Isle en Winston Scholsberg, maandag tijdens een persconferentie over het jaarlijkse Nationaal Marketing Congres (NMC) 2018 in Suriname, met als thema:‘Transformation, Creativity and Leadership in Marketing’.

Tijdens het congres wissen de inleiders informatie uit over hoe marketing aan toe gaat in grote economieen als de Verenigde Staten van Amerika en Nederland, en hoe de nieuwe marketingsmodellen kunnen worden toegepast in landen als Suriname. Het congres wordt dit jaar voor de vijfde keer in Suriname gehouden.

Het congres bestaat uit: 1. Masterclass (27&28 februari); 2. Marketing Information Event (1&2 maart); 3. Marketing Entertainment Night (3 maart).

Bekijk ook:


4 REACTIES

  1. Beste meneer, ik kan mij uw vraag goed voorstellen. Toch is het zo dat er marketing juist plaats dient te vinden hoe klein of arm de bevolking is. Jammer dat u de afgelopen 4 jaren niet aanwezig was om de vooruitgangen te zien die er geboekt zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.