Islamic Trade Finance Corporation gaat importen financieren

11
Islamic Trade Finance Corporation helpt Suriname met financiering

De Islamic Trade Finance Corporation (ITFC) zal urgente importen van Suriname financieren. Het gaat hierbij om grond- en hulpstoffen en verpakkingsmateriaal voor de lokale productie van geselecteerde basisgoederen, medicijnen, medische verbruiksartikelen en input voor de land- en tuinbouw.

Een Interdepartementale Commissie bestaande uit vertegenwoordigers van de ministeries van Handel Industrie &Toerisme (HI&T), Financiën, Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV), Volksgezondheid en Regionale Ontwikkeling (RO) heeft deze week een video overleg gevoerd met een vertegenwoordiger van de ITFC(FOTO).

Het overleg ging onder meer over de aanbestedingsprocedure, de werking en het uitvoeringsproces vanaf voorbereiding van de aanbesteding tot en met aankomst en levering van de goederen.

11 REACTIES

 1. Dus weer lenen om de plakband economie in stand te houden. Aflos capaciteit is nihil wetende dat 10 families in Suriname geld van de belastingbetaler heeft gestolen. Met een beetje moed had men het geled teruggehaald. Stelletje stumperds.


  Maak melding

 2. Suriname kan al 43 jaar lang zijn broek niet omhoog houden door voortdurend wanbeleid! Heeft continue hulp nodig van externe geldschieters.

  Land is tot op heden een Failed State!!


  Maak melding

 3. Schande voor alle elite corrupt rovende ndper’s. Geen koperen cent zullen ze meenemen in het graf, alleen de werken, goed of slecht. En de slechte werken hebben slechte vruchten voor land en volk met zich meegebracht. Een groot deel van de financieringsgelden zullen verdwijnen in de zakken van de paars verdorven elite. De Mammon is de god van de ndp olv didibri en de paarse verarmde debiele, dwaze, oerdomme, idiote verarmde ndp paria’s het slachtvee om al deze megaschulden af te lossen. Ook hun generatie zal er onder lijden. Het misdadig corrupt wanbeleid verdienen al die ndper’s. Ze leven in de eigen misdadige troep die ze hebben gekozen, ddb en duivelse trawanten. Wie blijven hopen en geloven in ddb zijn waarlijk ddb zombies. Met ndp aan de macht zal het land en volk zeer slechte tijden meemaken. Het land wordt te koop gezet.


  Maak melding

 4. Wanneer gaan we nou leren in dit land de nadruk te leggen op productie. Suriname is onder Bouterse verworden tot een leen economie. Als zelf de import van goederen gefinancierd moet worden vraag ik mij af welke domme Bouterse aanhanger nog kan volhouden dat het land degelijk en doordacht wordt geregeerd. De staatsschuld loopt in een rap tempo op naar een ongekend record die in de komende decennia nog bij lange na niet ingelost zal zijn. Het heeft er veel van de de zogenaamde minister van Financiën Hoefdraad maar een taak heeft namelijk zoveel mogelijk geld binnen halen via leningen. Lening hier lening daar. Zolang deze poppenkast maar in stand gehouden kan worden. Er valt zoveel te doen op het gebied van productie in Suriname. Maar het zal niks worden onder deze regering aangezien de kennis en het vermogen om op de lange termijn zinvolle ontwikkelingsprojecten te plannen en uit te voeren simpelweg ontbreekt.


  Maak melding

 5. Ik met lagere schoolopleiding weet zeker dat het geld gaat verdampen. en wie gaat straks aan de kinderen vertellen over de spektakel van het toneelspel. neks no fout maar sarie torie voor de kinderen die straks het gelach van hun ouders moeten betalen. Maar de mensen die op Paee Somo en Baba Chan lijken en hun kinderen gaan zeker mee profiteren van de verdamping van het geld van Alla Mohamed. via warung en boengkopoe markt neks no fout


  Maak melding

 6. Top drie domste wezens op aarde….

  1. Ezel
  2. Ezel die weer op zelfde steen struikelt.
  3. Surinamers die zich laten xxx door Bouterse.


  Maak melding

 7. Alleen in een evenwicht met haar omgeving, de natuur en de medemensen, heeft een volk bestaansrecht en zal er welvaart zijn.
  Onder de huidige regering zien we alleen maar vernietigende roofbouw ten kosten van de natuur en de medemensen. De massale vergiftiging met 10.000 kg kwik / jaar is misschien het meest duidelijke voorbeeld maar niet het enigste. Kaal kap vernietiging van ondernemingen, gebrek aan instandhoudingsonderhoud, nepotisme, vriendjes politiek, alles wat door een verantwoordelijke regering bestreden moet worden wordt op dit moment juist door de verantwoordelijke gedaan.
  Wanneer gaat het volk beseffen dat ze gezamenlijk deze criminele wild west kapitalisten moeten stoppen, bestraffen en wegjagen??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.