donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijGrote vlaggen bij rotondes in Suriname i.v.m. herdenking 25 februari

Grote vlaggen bij rotondes in Suriname i.v.m. herdenking 25 februari

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname zijn de rotondes van de Dokter Sophie Redmondstraat tegenover het Kabinet van de Vice President, aan de Jagernath Lachmonstraat en aan de Van ‘t Hogerhuysstraat tegenover de Wijdenboschbrug zaterdag voorzien van grote Surinaamse vlaggen. Dit in verband met de herdenking van de Bevrijding- en Vernieuwingsdag vandaag, zondag 25 februari, meldt het het Nationaal Informatie Instituut(NNI).

De vlaggen zijn geplaatst door de Wegenautoriteit Suriname in samenwerking met het Korps Politie Suriname en het Nationaal Leger. De vlaggen zullen onderhouden zullen worden door de Wegenautoriteit, aldus Diantih Graanoogst-Soekha, public relations officer van de Wegenautoriteit.(FOTO: NNI)

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

28 REACTIES
 1. Haha wat een 🤡 haha , ik lach me tranen en tuiten….schijn welvaart..haha..Brain wash ..bevrijding en VER..nieuwing. En de paarse idiote electoraat geloof in dat verzinning . Ik zit op een Bijlmer terras met een biertje en verslikte me bijna rot toen ik dit artikel las.
  Van een zg militaire vakbond in 1980 tot bevrijding …ja hoor het volk trapt erin en ook mede die bruine bonen met rijst vandaag weer. Bevrijding van WIE ???????🤣😂 of moet het volk niet bevrijd worden van tarantula Desi .


  Maak melding

 2. Wat valt er in godsnaam te herdenken . Op 25 februari 1980 is het moreel en economisch verval van Suriname begonnen. Tussentijds enigszins verholpen door regeringen zonder Bouterse. Wat revolutie? Die is alleen ten gunste uitgevallen van Bouterse en consorten in financieel opzicht. En dat in ruim opzicht. Wat valt er te vieren als een groot deel van de bevolking nauwelijks rond kan komen en mensen letterlijk armoede lijden. 25 februari is de donkerste en meest trieste dag in de geschiedenis van de republiek Suriname.De uitbuiters van het land komen zich zelf nog tegen. Zoals de Vlaamse schrijver Georges Guilbert het zegt; “Gerechtigheid is zoiets als de langste afstand tussen twee punten “


  Maak melding

 3. TERECHT hoort de PRESIDENT lintjes uit te delen. NEO-KOLONIALEN zullen zoals het NEO-KOLONIALEN betaamt, er GROTE moeite mee hebben. Daarom zijn deze PERVERSE LUI simpelweg NEO-KOLONIALEN.

  Ondanks GOEDE WIJN geen KRANS behoeft: Bouterse als HOEDER van de REVOLUTIE en TERECHTE PRESIDENT van de Republiek SURINAME: PROFICIAT!

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 4. Nog meer revo vloek hangt boven het gehele land, jaren tachtig zullen wederkomen, zevenmalen erger om al die paarse paria’s te slachten, ze verdienen het.


  Maak melding

 5. Do the right thing

  Bouterse als HOEDER van de REVOLUTIE en TERECHTE PRESIDENT van de Republiek SURINAME: PROFICIAT!

  ===

  Suriname economisch en financieel aan de grondd
  SRD 100 procent in waarde gedaald
  Kindskinderen gaan Bouta’s giga leningen nog afbetalen
  Geen enkele verkiezingsbelofte nagekomen
  Corruptie viert hoogtij
  ETC.

  En dat na 8 jaar Bouterse…

  Lul maar wat in de ruimte over neo-kolonialen en FTRT is door zijn argumenten heen.

  Hoe dom moet je wel niet zijn,.


  Maak melding

 6. De verkiezingen van 25 mei 2020 zullen duidelijk maken wie bepaalt wat poppenkast is of spijkers met koppen slaan, uitdagingen/doelen zijn, de waarde van de grondwet, Trias Politica (wetgevend macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht) en Internationale Verdragen.

  Suriname is sinds 25 februari 1980 in handen van zeer zware militaire criminelen, oa ddb, abrahams, die de staatsgreep uitvoerden op het wettelijk gekozen gezag van de republiek Suriname, misdaden tegen de menselijkheid, zelfverrijking, heel grote armoede bij het Surinaamse Volk, zeer grote criminaliteit, neks no fout, geen normen en waarden, geen respect voor niets, kortom verval in alles e/o achteruitgang in Suriname.

  Het Surinaamse Volk moet goed door hebben dat ze worden onderdrukt, als zeer dom worden gezien door ddb en gangsters, niet kunnen denken, door pikien Ingie booike mogen worden gekoloniseerd, hij hun meester is en zij zijn slaven, geen recht van spreken hebben, zie DNA in Suriname, ministers, enz.

  Sranansma Oe Wiki No!?

  Time4Chan(ge)!
  Yes We Can!
  Yes We Do!

  Get Up Stand Up, Get Up For Your Rights!

  Alle macht in een democratie is bij het Volk van een land en nergens anders. Als u allen, die massaal wordt onderdrukt, uitgebuit, belachelijk wordt gemaakt, zie 25 feb dag van de onderdrukking, de straat op gaat en ddb en gang weg willen kan niemand u tegen houden.

  Let op! Gewapende machten, nationaal leger, politie, enz ook u ben het volk dat wordt onderdrukt en misbruikt en belachelijk wordt gemaakt door ddb en gang. U behoort tot het volk en moet daarom voor het volk kiezen en niet voor een criminineel, iemand die misdaden heeft gepleegd tegen de menselijkheid, nergens welkom is.

  Datgene wat ddb doet zijn de laatste stuiptrekkingen. Hij is oud en kan niets meer voor de grote armoede doen waarin hij en gangsters, domme paarse kakkerlakken en overlopers Suriname terecht heeft gebracht. Jagen jullie hem weg. Liever vandaag dan morgen.

  Denk aan uw toekomst,van uw (klein)kinderen en de toekomst van het land Suriname. Suriname moet een andere koers moeten varen dan de huidige mik a boz van ddb en gangsters! Ben ik nu zo slim of bent u zo dom omdat niet in te zien?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 7. @ Passant,

  Jammer genoeg, zijn er in dit land te weinig mensen met jouw denkwijze, vandaar deze grote puinhoop die veroorzaakt is geworden door dat soort mensen waar ik op doel, met bovendien een strafblad.


  Maak melding

 8. Honderd zeventig landen bidden voor Su. Onzin!!! Bid dan gelijk voor moeder aarde, heeft alle wezens baat bij. Suriname heeft het niet slecht, Surinamers hebben het slecht. Dat te danken aan waar ze voor gekozen hebben. Struisvogel politiek! Wat verwacht je van een bananen republiek? Meer als bananen zal je toch niet plukken. Met een ezel kun je nog vooruit komen. Surinamers spannen hun ezel achter aan het kar, keer op keer. Kan toch niet!!! Hahahaha……blijkbaar in Su wel.


  Maak melding

 9. @ Do the RIGHT thing!: Nee hoor, de neo-kolonialen (China dus) hebben er geen enkele moeite mee dat je president lintjes uitdeelt. Hij mag doen wat hij wil, zolang hij maar doet wat China wil, dus alle Surinaamse rijkdommen door China laten weghalen voor een paar centen. Als dank geven ze hem ook een fooitje.

  De oude kolonialen hebben geen belangstelling meer voor Suriname. Nederland verdient elke 29 uur meer dan Suriname in een heel jaar. Hebben Suriname helemaal niet nodig.

  BNP Nederland: $ 738.419 000 000
  BNP Suriname: $ 2 404 000 000

  Je blaft tegen de verkeerde boom Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 10. Waarom planten ze vlaggen inplaats van kokosplaantjes,bananenplantjes, citrusplaantjes, zuikerrietplaantjes,rijstplaantjes,peperplaantjes,manjaplantjes,kataharplantjes, eetplantjes, plantjes, plantjes en zoveel plantjes voor de hongerige alleenstaande moeders en de hongerige kinderen die hun vaders niet kennen. Deze plantjes kunnen deze moeders en kinderen redden van de armoede en ook dat ze niet afhankelijk van de mannen zoals de Baba en de Misijkabakba. Geen nood ; GrangMama Jennita Simonella gaat een wet maken om Papa,s te verplichten om zijn kinderen te erkennen en te verzorgen en ook om de alleenstaande moeders te redden van alleen zijn, neks no fout anders sarie totie
  Ik met een lagere school opleiding ben heel blij met granmama Jennita Siminella met het oplossen van het onverantwoordelijk gedrag van de papa,s in Suriname.


  Maak melding

 11. Op deze dag heeft bouta en de ndp, Suriname dichter bij moer geholpen.
  Vlaggen hangen symboliseert niet de bevrijding van Suriname.We werden onafhankelijk verklaard op 25 november 1975 en 25 feb 1980 werd Suriname aangevallen op brute en illegale wijze door bouta en co.Een coup werd gepleegd en de grondwet werd buiten werking gesteld.Suriname heeft niks te vrezen van zogenaamde vijanden die Suriname willen binnenvallen,Geen enkel ander land zou arm Suriname willen veroveren met zijn domme inwoners.Wij hebben 1 vijand,Suriname heeft 1 vijand en dat is bouta!!
  Echt een zwarte dag vandaag in de geschiedenis van Suriname.

  Lock him up!!

  Justitie toon ballen nu!!


  Maak melding

 12. Hoe dom moet je wel niet zijn om jouw Suriname zo te plaatsen in de wereld.Als jullie Bouta positief hadden bijgestaan dan had Sur.er beter voorgestaan.Srefie Densie


  Maak melding

 13. Krultang
  Daarom zal Wilders nooit regeren in Nederland,daar is hij goed genoeg voor,alle functionarissen in Nederland die in de fout gaan worden verzocht elders te gaan spelen ,deden ze dat in Suriname ook maar


  Maak melding

 14. Honderden-duizenden vereerden Hitler. Achteraf gezien heel dom en heel fout.

  Wat hebben de Surinamers hier van geleerd?

  Niks, ze willen domme fouten herhalen.

  Bouterse 38 jaar leider der ezels.


  Maak melding

 15. @Do the RIGHT thing!

  Uit je reactie maak ik op dat de financiering voor de import van noodzakelijke hulp goederen nog niet rond is.
  Hopelijk gebeurt het snel en krijg je je pilletjes weer.


  Maak melding

 16. Revo mn mars
  Ik denk dat het een eigenschap van zwakke mensen is.
  Ze willen zich bewijzen en maken stomweg dezelfde fout.
  Je kan ze waarschuwen wat je wilt, toch zullen ze niet luisteren. Zielig
  Een krachtig persoon, luistert en volgt goede adviezen op.

  Het klinkt onlogisch, toch is het meest logische. Luisteren


  Maak melding

 17. Desi denkt dat hij REVO start in samenwerking met Nederlandse kolonel VALK van de Mil Veiligheidsdienst van onze Koloniale Hollandse Onderdrukkers !

  Desi’s REVO, noemen Srananmans met HERSENEN, GEWOON LANDVERRAAD !

  Een Redi Musu Desi, die KOPIE wil van zijn Hollands dienstdossier bij de Ned Mil Veiligheidsdienst

  PS : Opa Desi leg jouw eigen Sranan DOSSIER-Legerleider op tafel !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES