Lintjesregentje bij acht en dertig jaar Surinaamse revolutie

15

PARAMARIBO, 24 feb – Iets meer dan een handjevol personen is gedecoreerd door president Desiré Bouterse. Aan de vooravond van de ‘Dag van Bevrijding en Vernieuwing’ vond de voormalige coupleider het uiterst gepast. Onder de geselecteerden bevonden zich meest militairen en politieagenten. De onderscheiding geldt vooral hun deelname in de oorlog tegen het Jungle Commando. Maar ook voor wat zij daarna aan sociaal werk hebben verricht. “Uw bijdrage is niet ongemerkt gebleven”, zei Bouterse tijdens de plechtigheid.

Een bijdrage die is geleverd als lid van vooral de Mobiele Eenheid en de Politie Ondersteuningsgroep, POG. De laatste werd als eenheid ingezet bij speciale operaties van of zonder de politie. “Je denkt terug aan verschillende situaties waarmee je destijds geconfronteerd bent geworden, ook levensbedreigende situaties. Wapenbroeders zijn gewond geraakt, anderen hebben het leven gelaten”, zegt politie-officier Glenn Fernand tegenover de Ware Tijd. Hij zat bij de ME.

Deze politie-eenheid ondersteunde het leger, “met dien verstande dat we in de frontlinie waren.” Volgens Bouterse heeft de groep onderscheiden mannen zich ‘bevrijdend en vernieuwend’ ingezet. “Mensen zoals u bewijzen dat een constructieve benadering van verschillende opvattingen altijd mogelijk is, zonder dat naastenliefde wordt aangetast. Overtuig anderen ervan dat deze benadering vooropgesteld moet worden en altijd bevrijdend en vernieuwend moet werken voor de natie.”

15 REACTIES

 1. Surinamers worden belazerd door een drugscrimineel die voor 11-jaar veroordeeld is door de rechtbank in Nederland, een misdadiger die misdaden heeft gepleegd tegen de menselijkheid, 8 december 1982 moorden, verantwoordelijk voor de Moiwana86 moorden, ongeldige zelf amnestie wet, zelfverrijking.

  De Surinamers snappen niet wat er gebeurt en zijn apathisch, lam geslagen, staan erbij en kijken ernaar, enz.

  Het heeft er veel van dat het volk wacht op de vonk die het vuur in de olieput zal aansteken en deze crimineel en gang genadeloos zal afstraffen. Het kan niet anders. Het Surinaamse Volk wacht op dat moment, want zo oerdom is het Surinaams Volk niet dat ze niet door hebben wat deze misdadiger(s) van de ndp doen.

  Er moet/zal genadeloos met hen worden afgerekend. Let op! Wie verstandig is kiest eieren voor zijn geld en verlaat het schip dat aan het zinken is.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. Deze grootheidswaanzinnige praat over heldendaden i.P.v.laffe daden tegen de menselijkheid,de drank en de drugs hebben hun tol geëist bij deze moordenaar, zag deze schijndood decoraties ophangen bij enkele padvinders, het beweegt een beetje, daarmee is alles mee gezegd, wat een zielig hoopje mens is er van deze zogenaamde revolutionair overgebleven.


  Maak melding

 3. Een vervloekt dag voor het gehele volk, op al die paars debiele, idiote, dwaze verarmde ndp zombies na. Velen zijn nu als ddb en zonen, verworden criminelen. Opa taki, elke ndper is een mpp misdadiger.


  Maak melding

 4. De Surinaamse lintjes zijn net als de Surinaamse munt behoorlijk aan inflatie onderhevig. Niks speciaals meer aan zoiets. Het is specialer om geen lintje te hebben in Su.


  Maak melding

 5. Welleke Revolutie??
  Die Mislukte gepleegd door DDB?
  Laten we eerlijk zijn. De revolutie is totaal mislukt. In plaats van rijker zijn we stukken armer geworden.


  Maak melding

 6. Door het lindje te aanvaarden erkennen ze schuldig te zijn aan oorlogsmisdaden en mogelijk misdaden tegen de mensheid.
  Nieuwsgierig naar de namen op de lijst en wat er hen straks te wachten staat.


  Maak melding

 7. Onze voormalige ambassademan in PARIJS, ook verdachte ivm de December-Massamoord, heeft ook een LINTJE gekregen voor getoonde MOED en TROUW tijdens en na de AANKOOP van het AMBASSADEGEBOUW In PARIJS !

  De bijbehorende taxatie-rapporten, akten, en Betalings-bewijzen, Eigendomsbewijzen zal deze DAPPERE man binnenkort aan de DNA, aan de CLAD en aan de Procureur/Generaal, zenden !

  LEVE DE FAILLIETE/CORRUPTE PAARSE BENDE !!!!!


  Maak melding

 8. Poppekast-poppekast-poppekast en belazerij.
  Doen alsof alles in orde en normaal is en ondertussen ook weten dat iedereen hem naar de hel wenst.
  Bouterse hoopt dat met het verstrijken van de jaren niemand zijn werkelijke achtergrond, misdaden, misdrijven, strafblad en misdadige kinderen kent.
  Wel Bouterse en halve gare aanhang van jou. Keep dreaming. Keep dreaming.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.