Decoraties in verband met 25 februari herdenking in Suriname

19
Decoraties in verband met 25 februari herdenking in Suriname

President Desire Bouterse heeft vrijdag op het Presidentieel Paleis enkele Surinamers gedecoreerd voor hun verdiensten in de jaren 80, ten bate van de Republiek Suriname. De decoraties staan in het teken van de viering van de Dag van Bevrijding en Vernieuwing op zondag 25 februari. Op die dag is het 38 jaar nadat Bouterse samen 15 andere onderofficieren in 1980 de macht hadden gegrepen. Hijzelf spreekt van een revolutie, tegenstanders noemen het een doodgewone staatgreep of militaire coup. Bouterse bekleedt de titel van Leider van de Revolutie.

19 REACTIES

 1. 25 Feb 1980 = aanvang van bouta’s dictatuur in Suriname compleet met failed nation status, doorvoerland van cocaine, corruptie en mensenrechtenschendingen. Hoe can een psychopaat een hele land in de maling nemen? Door idioten lintjes te geven


  Maak melding

 2. Nu het niet te onderkennen valt dat deze regering er niets van bakt tracht hij “oud glorie” op te poetsen.
  Maar het was helemaal geen glorieuze tijd. Het was een tijd van dictatuur, moorden, diefstal, machtsmisbruik en erger.
  .
  Na 2020 moet het land over gaan op andere decoraties want deze zijn besmet en waardeloos. Wie normaal is schaamt zich voor een gele ster en zal hem nooit dragen.


  Maak melding

 3. Leider van de zogenaamde revolutie, wat nooit een revolutie is geweest, je kan hem ook niet kwalijk nemen, omdat hij als een ongeschoold sergeantje gefrustreerd door het leven heeft moeten gaan, en door misleiding en corruptie president is geworden, wat totaal geen waarde heeft Internationaal, Maduro was buschaffeur, moet je daarom opkijken naar dit soort louge figuren die een land de afgrond in helpen?
  Het word de hoogste tijd, dat deze moordenaar zelf in de afgrond gaat belanden, maar dan onder de grond.


  Maak melding

 4. Decoraties voor lieden met een strafblad, wat voor een waarde moet je daar aan hechten, en nog meer als je het uit handen krijgt van de grootste crimineel van dit land.


  Maak melding

 5. Deze van moord verdachte Drugscrimineel is de vader van alle Leugens en Bedriegie.

  Ik zou nooit een lintje willen ontvangen uit de handen van zo een figuur.

  Deze veroordeelde Drugscrimineel is CEO van de Firma List en Bedrog.


  Maak melding

 6. Er is helemaal geen geld om het gros der paars verworden oerdomme paria’s van een kroket en paarse stroop te geven. Alleen paarse kommer en kwel om dagelijks rond te komen, geeft het gros der paars verarmde idioten, op Parbo na op dit forum, een flinke kopzorg. Opa taki, ai deng ka moro kakkalaka, deng ellendeling e verdien foe verarm dee nang dee.


  Maak melding

 7. Er is helemaal geen geld om het gros der paars verworden oerdomme paria’s van een kroket en paarse stroop te voorzien. Alleen paarse kommer en kwel om dagelijks rond te komen, heeft het gros der paars verarmde idioten, op Parbo na, een flinke kopzorg. Opa taki, ai deng ka dong moro kakkalaka, deng ellendelingen e verdien foe verarm dee nang dee.


  Maak melding

 8. Mevrouw JOBS is komen bekijken hoe een stelende, moordende, brandstichtende MILITAIRE BENDE een klein land, langdurig FAILLIET heeft gemaakt !

  Oorzaken oa ROOF staatsgoederen en staatsgelden, ZWARE CORRUPTIE, BEDREIGING PG en RECHTERS , laten VERDAMPEN van alles wat waardevol is, DRUKKEN van MILJARDEN aan ONGEDEKTE BANKBILJETTEN !

  BEZIN U OP HET VOORGOED WEGJAGEN VAN DE VEROORZAKERS VAN ONS STAATS-FAILLISSEMENT !

  PS : STOP DE PAARSE SLAVERNIJ IN SURINAME !


  Maak melding

 9. TERECHT hoort de PRESIDENT lintjes uit te delen. NEO-KOLONIALEN zullen zoals het NEO-KOLONIALEN betaamt, er GROTE moeite mee hebben. Daarom zijn deze PERVERSE LUI simpelweg NEO-KOLONIALEN.

  Ondanks GOEDE WIJN geen KRANS behoeft: Bouterse als HOEDER van de REVOLUTIE en TERECHTE PRESIDENT van de Republiek SURINAME: PROFICIAT!

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 10. Door het lindje te aanvaarden erkennen ze schuldig te zijn aan oorlogsmisdaden en mogelijk misdaden tegen de mensheid.
  Nieuwsgierig naar de namen op de lijst en wat er hen straks te wachten staat.


  Maak melding

 11. BAAS zegt Revo te ontketenen samen met zijn HOLLANDSE Koloniale Kolonel VALK , medewerker Ned Mil Inl Dienst !

  BAAS maakt REVO, terwijl hij in dienst is van zowel de Sranan Inlichtingendienst , als van de Ned Mil Inl Dienst !

  BAAS is een padvinder !

  PS : Vergeet het NED drugsvonnis van BAAS niet, van Elf jaar Celstraf, vergeet de Krijgsraad-strafeis niet tegen BAAS , van 20 jaar voor medeplegen Massamoord op eigen Volk !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.