Tyrone Spong verdedigt bokstitel in Mexico

2
Tyrone Spong verdedigt bokstitel in Mexico

Op zaterdag 24 februari is het weer zover; Tyrone Spong stapt in de boksring in Yucatan Mexico. Hij verdedigt zijn WBC Latino Zwaargewicht titel en zal het opnemen tegen Carlos Ailton Nascimento schrijft vechtsportinfo.nl.

Spong, die uitkomt voor Suriname, is momenteel ongeslagen op 10-0, al zijn overwinningen komen door winst op knockout. In oktober vorig jaar sleepte de voormalig GLORY toernooikampioen de titel WBC Latin American Title of the World in de wacht.

Zijn tegenstander Carlos Ailton Nascimento is 16-5 gerangschikt. (FOTO: Instagram Tyrone Spong:)

2 REACTIES

  1. Succes Vredenburgweg man!!
    (Mijn verleden favoriete boitie!) Heerlijk vroeger met al die zandwegen en al die swampoes in waarin wij tezamen met de kaimannen, een frisse duik namen! Kokolampoe, je weet toch! Nu is het telefoon/mobiel, elektriciteit, water en arrogantie troef! 1000x Jammer!! Maar ja; De moderne tyd hè.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.