Satirisch programma NUUWS over 50 jaar Bijlmer

2
Satirisch programma NUUWS over 50 jaar Bijlmer

De makers van FATU presenteren op vrijdagavond 2 maart 2018 een nieuw satirisch en komisch programma over 50 jaar Bijlmer getiteld NUUWS. Volgens de makers is het eenmalige programma te vergelijken met de Daily Show met Trevor Noah meets Zondag Met Lubach. Maar dan live, in het Bijlmer Parktheater! Een satirisch programma waarin nieuws vanuit de Bijlmer op een grappige, kritische of poëtische wijze eindelijk aan het publiek zal worden voorgelegd.

De Bijlmer bestaat 50 Jaar. Het is inmiddels de beroemdste wijk van Nederland waar iedereen een mening over heeft. Wat weten we eigenlijk van het ontstaan van de wijk? De komst van de eerste migranten uit Suriname? Waarom kwamen ze juist naar De Bijlmer? Hoe zit het met de bewoners van nu? Gaat het echt zo slecht? En waar is toch die nachtegaal?

Vanaf zijn NUUWS-desk neemt cabaretier Jeffrey Spalburg samen met een bonte stoet van comedians, acteurs, zangers en entertainers het NUUWS van 50 jaar Bijlmer met het publiek door. Live bijgestaan door: Quincy Menso, Darryl Veldman, Jeffrey Flu, Victor Luis Van Es, Sidney Schmeltz, DJ Phantom, Sarah-Jane, Graziëlla Hunsel, Lucinda Sedoc en Orville Breeveld.

2 REACTIES

 1. Bijlmer is een migranten dorp en het gaat goed met de bijlmer. De bewoners leven in eigen achtergrond en leefwijze naast elkaar met rerpect en acceptatie voor elkaar voor onderlinge saamhorigheid en leven zoals ze ze zijn. Alleen de wereld buiten Bijlmer om is erg jaloers op de bewoners daar omdat ze gelukkig en vrijheid hebben om hun leven te leiden op basis van hun zeden en gewoonten en hun mogelijkheden. Daarom bestempelt de wereld Bijlmer als wildwest dorp. De wereld heeft zeker geen respect en acceptie gevoel tegen over andere leefzijze. Zeker geen respect voor mij , mens met lagere schoolopleiding. De wereld had en heeft nog steeds koloniale denkpatroon . sarie torie met de jaloerse wereld.


  Maak melding

 2. @ zesde klacht lagere school
  Er zijn nog steeds blanke Nederlanders die niet kunnen lezen of schrijven,dus hoef je niet te blijven zoeken naar een bepaalde erkenning.
  Je bent zoals je bent en dat maakt je uniek.
  Odi


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.