Minister BuZa Suriname ontmoet president Brazilië

10
Minister BuZa Suriname ontmoet president Brazilië

De Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack – Beighle(l), heeft maandag een beleefdheidsbezoek gebracht aan president Michel Temer van Brazilië(r). De minister is op werkbezoek in het zuiderbuurland. Tijdens het gesprek is het belang van een sterkere en diepere bilaterale relatie tussen Suriname en Brazilië en de Zuid-Zuid-relatie besproken.

De twee landen onderhouden al geruime tijd een intensieve en bijzondere relatie. Pollack – Beighle heeft in Brazilië ook een ontmoeting gehad met haar ambtgenoot Aloyosio Nunes(FOTO onder). De twee hebben diepgaand overleg gevoerd en specifieke gebieden besproken voor samenwerking op de gebieden: veiligheid, defensie, agrarische sector, milieu, gezondheid, onderwijs, cultuur en veiligheid.


10 REACTIES

 1. Moet je dit mens nog serieus nemen? De zoveelste jaknikker en meeloper van die paarse criminele bende, ze is onwetend, en weet totaal niet waar het in het totale Internationale circus om gaat.


  Maak melding

 2. Deze tippelaar-ster gaat van land tot land om te beghi-beghi namens de pooier Desi . Hopelijk kom ik haar nog tegen waar ik een piemel kan inwassen. Waarom kom ze niet naar Europa , want hier zit geld niet in ghetto’s of favella’s. Daar zitten alleen drugs . En brasil is arm. Ga naar China of Trinidad , want samen met Suriname zitten deze 3 landen op 1 nivo qua corruptie volgens internationale corruptie lijst .👎


  Maak melding

 3. Al bij al zijn alle paarse verworden ddb marionetten alleen voor zichzelf en de duivelse bouta(ddb-didibri) en om hun en zijn belangen te behartigen. Het gaat sinds 2010 alleen maar materieel paars kut met al deze paarse verworden opportunisten die duidelijk besmet zijn met het paars misdadig duivels virus ddb en ze blijven moedwillig dom hun ogen dicht en oren dichthouden voor het onderdrukt paars oerdom ndp volk.
  Na Abrabroki is het dag in dag uit een kwestie onder al die verarmde ndp paria’s hoe te overleven. Moeders moedigen hun jonge dochters aan om te hoereren met ndp toppers, vaders moedigen hun zonen aan om ook te verworden als Dino, een drugssmokkelaar, kinderen willen niet meer naar school om te leren, want zeggen het gros van de kinderen, wie ddb verslaafden zijn, ach neks no fout, als we zijn geworden groot, eeh dan we gaan ook een politieke club vormen om land en volk te bestelen zoals ddb, Boefdraad en zijn maffia gangsters die zitten op belangrijke posten zoals ene drugsbaas, Boeroe etc, of opa Abrahap. kijk no oom Ludwig, nog nooit is het voorgekomen in een land, dat mensen tweemaal en starks in 2020 weer voor een derde maal gaan stemmen op een onberechte misdadiger en zijn gangstabende. Ieja mi dong pikien birtiesma, a so a de en dankzij idioten als Parbo zal het land verder de moeras in glijden. De toekomst van de paarse jeugd zit er paars kuut en paars misdadig uit, met onberechte misdadigers aan de macht, wiens zonen zitten opgesloten, alsook vele paarsdom verworden ndper’s. Ddb’s paars domme slaven die samen met hun komende generatie didibries zijn Wi e ka foe overleef en kom uit, megaschulden zullen moeten aflossen. Nu lachen al die paarse idioten als Parbo hoopvol, ma na 2020 wordt het tandengeknars en paars geween vol wroeging.


  Maak melding

 4. Velen van ons zijn beroofd van hun naam,identiteit en filosofie.
  Misschien goed om terug te gaan naar onze werkelijke identiteit, filosofie en een nieuwe naam, die ons verbind met wie we werkelijk zijn.
  De nakomelingen van Jacob,wiens naam was veranderd in Israël en met wie God een convenant heeft gesloten.
  De regels waren, onderhoud mijn geboden,en omdat wij dat niet hebben gedaan is er een vloek over ons uitgesproken.Lees de bijbel als een historische boek,en dan vind je alle antwoorden.
  Dus als mv de minister een Afrikaanse naam heeft, dan zal ze er goed aan doen het te veranderen in een Gebruiker naam.
  W


  Maak melding

 5. Yildiz zit weer papieren te tekenen. Je kickt op haar papieren tekenen en op de foto gaan met buitenlandse gasten. Hier in Suriname komen wij nog mensen te kort om de parlementariers naar huis te sturen, zodat de buitenlandse
  ambassadeurs een zetel krijgen om Suriname te besturen, wat dit wat je doet zet geen zoden aan de dijk. Wat Yildiz doet is mooi weer spelen. Eerst je eigen straatje schoonvegen en dan de ambassadeurs uitnodigen om daadwerkelijk een handje hier te helpen. Want deze regering kan het niet.Ze moeten naar huis gestuurd worden en daar blijven. Mik ding go krieng ding egie prasie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.