Donatie Damaru voor kleuter met hersentumor

3
Donatie Damaru voor kleuter met hersentumor

De 4 jarige Rodelsia Landveld uit Suriname is ernstig ziek. Het meisje is nu al enige tijd opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) en heeft een hersentumor. De familie kan de hoog opgelopen medische kosten niet zelf betalen en heeft o.a. de hulp van Stichting 1 voor 12 ingeroepen. Ook zanger Damaru schoot te hulp en overhandigde deze week een donatie aan de vader van Rodelscha.

De kosten voor de operatie zijn ruim SRD 30.000 exclusief de ligkosten. De Thaborschool in Pontbuiten, waar de kleuter op school zit, heeft onder leiding van mevrouw Palmburg een eigen actieplan in elkaar gezet om fondsen te vergaren. De inzamelingsactie van de school heeft tot nog toe een bedrag van SRD 500 opgeleverd. De Stichting Staatsziekenfonds (SZF) komt in dit geval slechts in met een bedrag van SRD 5000.

In onderstaande video roept Damaru al zijn collega artiesten op om ook een donatie te doen. Dat kan aan de stichting 1 voor 12 of bij de Thaborschool.

3 REACTIES

  1. Het is weer het zoveelste bewijs dat zelfs kinderen aan hun lot worden overgelaten door de staat.Staatsziekenfonds is verplicht de volledige kosten op zich te nemen. Bouta gaat naar Cuba. Er zijn gelukkig nog mensen met hun hart ophalen de goede plek. Damaru God Bless You. Hopelijk kan dit kind gered worden. De school doet zijn best om geld in te zamelen.1 voor 12 moet nu zijn kans nemen om Bouta te benaderen en op camera zetten en hem vragen wat zijn bijdrage is. Misiekeba met zijn vele olie gelden en Hoefdraad ook hierop aanspreken. De artsen weten dat de tijd dringt voor dit kind. Een hersentumor kan je je leven kosten wanneer je te lang wacht. Dat weten zij.Maar zoals wij nu horen,eerst geld dan.pas gaan wij haar leven redden of niet.


    Maak melding

  2. Met dit soort dingen ben ik blij dat ik in Nederland woon.. Maar hoop dat het goed komt .. mijn moeder was een keer in Suriname en had last van haar suiker.. dokter vroeg als eerst hoe gaat u betalen srd of dollar… alles draait om geld, een mensen leven is niks waard correctie wij zijn niks waard zolang we maar geld opbrengen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.