vr 23 mrt 2018 19:34
post thumbnail

Stichting zendt meer dan 500 rolstoelen naar Suriname

5

De Stichting Vrienden van Suriname heeft het afgelopen jaar meer dan 500 rolstoelen, tientallen driewielfietsen en scootmobielen en honderden schooltafeltjes en -stoeltjes naar Suriname verscheept. Dat blijkt uit het jaarverslag en financieel overzicht 2017 van de stichting.

“Geconstateerd kan worden dat de Stichting met hulp van veel vrijwilligers weer veel hulpgoederen naar Suriname wist te verschepen en daarmee enorm veel arme en hulpbehoevende Surinamers heeft kunnen helpen” aldus voorzitter Will van Rhee.

De stichting, die verheugd is over het resultaat, noemt ook een triest feit namelijk het overlijden van hun grote vriend George (Blankie) Blankendal in Suriname.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
55 Reacties | Plaats Reactie

 1. Heb je gehoord dat de regering ooit iets heeft gedaan voor de gehandicapten en de ouderen. Mevr. Bouterse zie je niet meer elke dag in de krant staan. Wat is er gebeurd. Is ze niet eens met de regering van haar man.

  woensdag 21 februari 2018 om 10:02 uur.
 2. waarom 500.
  er maar 51 parlementariers en 17! ministers…1 farao en
  1 vieze president.

  woensdag 21 februari 2018 om 14:12 uur.
 3. @ Laura,

  De regering kan niet alles alleen doen en de regering kan niet overal bij betrokken zijn; daarom is het goed dat er vele particuliere initiatieven zijn om de samenleving een helpende hand te bieden. Met z’n allen maak je er een mooi en fantastisch land van. Wacht niet op de regering, maar toon eigen initiatief, dat is wat De Stichting Vrienden van Suriname doet. Respect voor deze stichting.

  woensdag 21 februari 2018 om 21:15 uur.
 4. En wat mevrouw Bouterse betreft: zij draagt haar eigen steentje bij, nu jij nog Laura. Welke bijdrage kan jij leveren aan de Surinaamse samenleving? Alleen maar klagen en zeuren en afzeiken? Aan lui met een houding als jij heeft Suriname niets. Praters zijn geen doeners.

  woensdag 21 februari 2018 om 21:19 uur.
 5. Wie kan ik kontakten voor een rolstoel voor mn dochter?

  donderdag 22 februari 2018 om 18:43 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com