Stichting zendt meer dan 500 rolstoelen naar Suriname

5
Stichting zendt meer dan 500 rolstoelen naar Suriname

De Stichting Vrienden van Suriname heeft het afgelopen jaar meer dan 500 rolstoelen, tientallen driewielfietsen en scootmobielen en honderden schooltafeltjes en -stoeltjes naar Suriname verscheept. Dat blijkt uit het jaarverslag en financieel overzicht 2017 van de stichting.

“Geconstateerd kan worden dat de Stichting met hulp van veel vrijwilligers weer veel hulpgoederen naar Suriname wist te verschepen en daarmee enorm veel arme en hulpbehoevende Surinamers heeft kunnen helpen” aldus voorzitter Will van Rhee.

De stichting, die verheugd is over het resultaat, noemt ook een triest feit namelijk het overlijden van hun grote vriend George (Blankie) Blankendal in Suriname.

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. Heb je gehoord dat de regering ooit iets heeft gedaan voor de gehandicapten en de ouderen. Mevr. Bouterse zie je niet meer elke dag in de krant staan. Wat is er gebeurd. Is ze niet eens met de regering van haar man.


  Maak melding

 2. @ Laura,

  De regering kan niet alles alleen doen en de regering kan niet overal bij betrokken zijn; daarom is het goed dat er vele particuliere initiatieven zijn om de samenleving een helpende hand te bieden. Met z’n allen maak je er een mooi en fantastisch land van. Wacht niet op de regering, maar toon eigen initiatief, dat is wat De Stichting Vrienden van Suriname doet. Respect voor deze stichting.


  Maak melding

 3. En wat mevrouw Bouterse betreft: zij draagt haar eigen steentje bij, nu jij nog Laura. Welke bijdrage kan jij leveren aan de Surinaamse samenleving? Alleen maar klagen en zeuren en afzeiken? Aan lui met een houding als jij heeft Suriname niets. Praters zijn geen doeners.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.