Politie Suriname heeft weer brandstof om uit te rijden

35
Politie Suriname heeft weer brandstof om uit te rijden
Archieffoto: Politie Suriname - Arrestatie Team

PARAMARIBO, 20 feb – Een vreemde situatie afgelopen weekend in Suriname; de politie kon niet uitrijden vanwege een gebrek aan brandstof. Dit zorgde voor een gevoel van onveiligheid en paniek bij burgers die in het weekend contact opnamen met de politie. De kwestie kwam naar voren in De Nationale Assemblee toen Assembleeleden vragen stelden aan de minister van Justitie en Politie, schrijft Starnieuws.

Waarnemend minister Ferdinand Welzijn gaf aan dat door een technisch probleem er geen brandstof was geleverd. De levering aan de politie Suriname, die doorgaans op vrijdag plaats vindt, heeft niet plaatsgevonden doordat het afgelopen vrijdag Chinees Nieuwjaar (en dus een vrije dag) was.

De paniekreactie is volgens de bewindsman ook overgeslagen op enkele Assembleeleden. “Maar er is niets aan de hand. De dienstverlening is niet in gevaar”, stelde Welzijn die aan Starnieuws aangaf dat de situatie is opgelost.

Bekijk ook:


35 REACTIES

 1. Zo als eerder gesteld,gaat het tanken van de auto van de man van Dora boven dat van politie auto’s.Hij kon wel rondjes blijven rijden in het weekend.


  Maak melding

 2. Altijd is er een excuus, het is toch niet elke vrijdag Chinese nieuwjaar ??? Wat voor excuses heeft Ferdinand daarvoor dan toen de politie niet kon uitrijden dan ??????

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. beste mr welzijn

  alles wat niet gaat zoals het moet wordt agedaan als een technies probleem of administratief

  de persoon die belast is met het bestellen v benzine had dit vooruit moeten plannen
  voor mij wederom het bewijs dat deze regering bestaat uit incompetente leeghoofden

  wat mij zeer verbaast is dat iemand van uw caliber zich degradeerd tot het zelfde nivo met deze uitspraak


  Maak melding

 4. Een chinees nieuw jaar viering is de oorzaak dat brandstof niet geleverd kon worden aan de politie?!
  Hou toch op welzijn …je doet geloven dat de politie op zon- en feestdagen niet kan uitrukken vooral als het chinees nieuwjaar gevierd wordt .De boeven weten dus nu wanneer ze de boel extra kunnen terroriseren ,gewoonlijk al zonder feestdagen leven we in angst…en nu dit!

  De politie heeft geen agenda/boekhouding die ze na houden zo te zien .Ze moeten die toch nagaan en merken dat ze een tekort hebben aan brandstof?!
  Vreemde dingen gebeuren in Suriname….een politie die graag renovatie en bouwwerkzaamheden doet en niet weet dat er geen brandstof is,


  Maak melding

 5. Paars sombere teken voor de rest van het jaar liggen in het verschiet. Ondertussen verrijken ddb, Boefdraad en gehele paarse elite kliek zich misdadig. Wo ka, oerdom bezeten ndper’s.


  Maak melding

 6. “Maar er is niets aan de hand. De dienstverlening is niet in gevaar”, stelde Welzijn die aan Starnieuws

  Hoezo niets aan de hand?
  Welzijn je zou één van de personen moeten zijn die geen politiehulp kon krijgen ten tijde van een overval bij je thuis en je vrouw en of dochter werden verkracht.
  Kijken hoe je zou reageren als je politie aan de telefoon had en die zei dat ze niet kwamen want er is even geen brandstof voor de auto’s
  Ja zo lust ik er nog meer zoals jij en Dokson zich de bezorgdheid eigen maken


  Maak melding

 7. Hadden de ezels er niet aan gedacht op de donderdag vóór de Chinese feestdag brandstof te leveren of was die dag ook een nationale feestdag? Je blijf soms lachen met Surinamers (ook al is het vaak om te huilen).


  Maak melding

 8. Er was geen probleem bij het lenen van enorme geld bedragen tegen woeker rentes 9.5% wij ergens ons groen en geel =paars 2018 is jaar van de waarheid we stemmen gewoon weer paars voor zout vlees en bruinebonen .
  En trots dat we zijn ,er is een miljarden schuld er staat export tegen over ,waar moet het geld verdiend worden,nu gaan we ook nog waarde papieren verkopen ,gebouwen ,het is een tijdelijke oplossing ,als dit op is ben je je waarde papieren en gebouwen kwijt ,en staan weer op nul met een grote N.
  Trouwens waar blijft bouterse ,in het DNA zien we hem niet de onnozele hals,neemt geen verandwoordelijkheid slapjanus


  Maak melding

 9. Is een Chinees de leveancier van brandstof geworden voor de politie ?? Dus we zijn voor 100% afhankelijk geworden van de Chinezen !
  O sortoe ka a mang Welzijn dies e takie !! Het blijk weer dat deze man een comediant is als minister van J/P !!
  Dit dit zijn de gatlikkers van Bouta !!
  Liegen en bedriegen zoals de leerling van Carl de Judas,Dodson !!!


  Maak melding

 10. PERSBERICHT VAN DES-INFORMATIE-INSTITUUT IN HET VIERDE-WERELDLAND S R A N A N :

  ONZE 17.666 VOLKSWONINGEN-PRESIDENT HEEFT VANDAAG, NA GROTE INZET EN VOLHARDING, DE POLITIE MEERDERE LITERS AUTOBRANDSTOF VERSTREKT !

  NA DEZE HELDENDAAD HEEFT ONZE PRESIDENT, ZICHZELF, DE HOOGSTE SRANAN-ONDERSCHEIDING OPGESPELD, DE “A NO WI-PAARSE-ROSU” !


  Maak melding

 11. Brandstof om boodschappen te doen? Of bij buitenvrouw langs te gaan? Want als je ze nodig hebt als man zijnde, kun je het wel vergeten, en praat uit ervaring.


  Maak melding

 12. Deze prasie oso gast bij Welzijn moet zich diep schamen. In zijn bovenkamer zitten losse flodders. Wanneer loopt iets structureel hier.Altijd maar weer iets van het kon niet. Rot smoesjes. De politie is ook chronisch nalatig.Controle op je voorraden is ver zoek. Vooruit werken en denken hebben ze nog nooit van gehoord.
  Wat een zooi


  Maak melding

 13. Hahahaha.
  Het is lang geleden dat ik gelachen heb. Gehuild heb ik vaak en veel, maar meneer Welzijn, dank zij u kon ik even lachen. Bedankt!

  Naast een technisch probleem dat niemand had zien aankomen. (hoe kan je nou weten dat het Chinees Nieuwjaar die dag aanvangt en het een feestdag/vrije dag is).
  Als we het hadden geweten hadden we natuurlijk de dag ervoor de brandstof laten brengen.
  Front heeft ons niet op de hoogte gebracht.
  Trouwens de heer Santoki had ons ook even kunnen waarschuwen.
  Het is niet onze schuld


  Maak melding

 14. Maar jouw familie stemt wel paars. Ach 1 landverrader binnen de familie is wel te over zien of niet dan ouwe zeurkous. Dag 1 dag uit loop je hier af te geven op Bouterse en de Ndp. Je bent een roepende in de woestijn. Maak je geen zorgen we gaan voor nog 5 jaar. Komt helemaal goed.


  Maak melding

 15. Parbo,

  zoek z.s.m. professionele psychische hulp, infantiele, paranoïde, laaggeschoolde paarse kneus. Notoire domoren als jij zijn latente masochisten. Houden ervan om geestelijk, financieel en moreel onderdrukt en gecastijd te worden door een drugsveroordeelde meervoudig moordenaar. How low can you go.


  Maak melding

 16. -NDPérs zo denkt de regering daarom gaat het niet goed in het land::::

  Een stukje tekst::::

  -Abop- parlementariër Edward Belfort voerde aan dat de echtgenoot van een gewezen minister op 24 januari 2018 op het politieterrein te Geyersvlijt met zijn crème gelakte Toyota Fortuner PC 57-12 is gaan tanken.
  In eerste instantie weigerde de pompbediende de wagen bij te vullen, maar door tussenkomst van de waarnemend korpschef mocht dat achteraf wel. “Die meneer maakte telefonisch contact met de korpschef, waardoor hij vol mocht gaan tanken. Hierna kwamen prowagens van twee stations om daar te tanken, maar er was geen brandstof meer”, benadrukte Belfort.
  De gewezen Justitieminister wil van waarnemend Justitieminister Ferdinand Welzijn weten waarom dit voertuig, dat overigens toebehoort aan het ministerie, nog steeds niet is ingetrokken. Tegenover Dagblad Suriname verduidelijkt de Abop’er dat het gaat om de echtgenoot van Jennifer van Dijk-Silos.


  Maak melding

 17. De politie moet maar efficiënter omgaan met de financiële middelen en met het materieel dat hen ter beschikking is gesteld. Het is toch ongehoord dat politiewagens binnen de korste keren stuk zijn omdat de dienders niet eens goed weten hoe zij moeten schakelen van versnelling naar versnelling. Door het fout schakelen gebruiken de voertuigen ook veel meer brandstof. De voertuigen zijn ook vaker stuk en dit brengt ontzettend veel onderhoudskosten met zich mee.

  Mensen moeten gaan leren omdenken en zij moeten niet de weg van de minste weerstand kiezen. Het is altijd de schuld van de overheid terwijl men zelf de oorzaak is van de ellende. Men kijkt niet naar het eigen gedrag hoe men omgaat met de voertuigen. Door de vele mankementen aan de voertuigen en het onnodig veel verbruik van benzine door verkeerd gebruik van de voertuigen raakt het budget van de politie opgedroogd. Het geld verdampt weg.


  Maak melding

 18. De stand-up comediant van waterkant komt ook weer even acte de présence geven, deze “ onvolprezen topeconoom” van Martinistad geeft nu ook blijk van autotechniek op de hoogte te zijn, tevens is hij helderziend om vanaf de Martinitoren te constateren dat oompie agent niet weet te schakelen! RobG, je maakt jezelf steeds belachelijker man!


  Maak melding

 19. Neks no fout efoe a fout na neks, mi dati e stem bakka a djing vo vijf, leve de ndp leve bouta, a wiens mi ka, soso lobi, aldus Parbo


  Maak melding

 20. Intussen heeft MOODY’S, de KREDIETWAARDIGHEID van SURINAME, VERLAAGD van B1 NAAR B2 !

  STAATSSCHULDEN ZIJN VERSCHRIKKELIJK HOOG,
  PRODUCTIE STAAT STIL !

  OOK HET STEEDS WEER AFSLUITEN VAN LENINGEN DOOR DE PAARSE MACHTHEBBERS, WORDT DOOR DE NEGATIEVE BEOORDELING VAN MOODY’S, HAAST ONMOGELIJK GEMAAKT !

  Zie BERICHT in de Telegraaf van vandaag !


  Maak melding

 21. @RobG
  “De politie moet maar efficiënter omgaan met de financiële middelen en met het materieel dat hen ter beschikking is gesteld…. etc.””

  Nu gaat u ook al de schuld geven aan Politiemannen die verkeerd schakelen, met te hoge of te lage toeren rijden. De minister sprak van een Technisch probleem dat een eufemisme is geworden voor; Planning fout of Rekening niet betaalt.

  Beste RobG Moody’s heeft haar ding weer gedaan, ondanks alle groot spraak van minister Hoefdraad is er afgewaardeerd en is de outlook NEGATIEF.
  Niet mijn conclusie maar die van een instelling waar de financiële wereld gewicht aan toe kent.

  Het gevolg is dat geen enkele lening afkomt tenzij het land 110% onderpand verstrekt. U weet nog wel net als bij de Wijdenbosch bruggen toen was alle Bauxiet & Aluinaarde onderpand voor Ballast Nedam.

  Beste RobG niet de ambtenaren maar het beleid of gebrek aan beleid zijn de oorzaak van het gegeven dat in 2010 per Surinamer SRD 600/jaar aan de staatsschuld werd uitgegeven en in 2018 SRD 4.000/jaar

  Beste RobG anno 2017 zijn de grondstoffen prijzen aanzienlijk hoger dan onder de front regeringen en uw fabel van enorme steun uit Nederland door Hoefdraad weerlegd door zelf met de evaluatie 1975-2000 op de proppen te komen.

  Tot 2010 draaide het land incl. alle subsidies met een marginale staatsschuld een stabiele koers en enorme groei. Nu wordt het afgewaardeerd. Is de staatsschuld boven alle normen geraakt en wordt het tafelzilver aan Staatsolie verkocht. Ofwel alle natuurlijke hulpbronnen incl. die nog gevonden moeten worden zijn verpand aan ING & Credit Suisse


  Maak melding

 22. Boi RobG
  Zelden ja zelden heb ik zulk stom gelul uit een econoom zijn broodmolen horen stromen.
  Zo meteen zal één van je redenen ook zijn:
  Surinamers maakt te weinig kinderen
  Benzine verdampt niet je kunt het ruiken waar het is terwijl kwik niet verdampt want je ziet en ruikt het niet.

  Boi zelfs een pootloze hagedis heeft meer hersenen dan een lopende RobG


  Maak melding

 23. Parbo kan worden vergelijken met een Isis strijder. Opa nanga oma taki, deng mang disie na duivels bezeten idioten, zoals oerdomme Parbo, ddb bezeten is.


  Maak melding

 24. De PAARSE YO-KOEIEN laten zelfs de BENZINE van de POLITIE, V E R D A M P E N !

  Na Ons GOUD, Ons GELD, Onze DEVIEZEN en onze RESERVES, VERDAMPT NU OOK AL ONZE BENZINE !

  ‘WIJ ZIJN OP DE GOEDE WEG”, zegt Opa DDB !

  Meneer HOOGHART schreeuwt dat hij GEEN SPOOKAMBTENAREN KENT en/of KAN VINDEN !

  HOOGHART kent het Kabinet vd president niet, allemaal SPOOKFIGUREN ! Deze dure bureau, kan zonder meer worden OPGEHEVEN ! WINST : 500 MILJOEN !!

  PS : OF WERKT HOOGHART ook op het kabinet vd president ???

  Opa D, DRUK NOGMAALS MILJARDEN AAN ONGEDEKTE SRD-BANKBILJETTEN !

  DAN KOMT HET NOG GOED MET DE slechte “RATINGS ” die SRANAN KRIJGT


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.