Foto’s Temple Fair i.v.m. viering Chinees Nieuwjaar Suriname

3
Foto's Temple Fair i.v.m. viering Chinees Nieuwjaar

De relatie tussen China en Suriname is vorig jaar verbreed, verbeterd en naar een hoger niveau gebracht. De Chinese ambassadeur in Suriname, Zhang Jinxiong, somde vrijdag bij de viering van het Chinees Nieuwjaar Suriname met de Temple Fair in de Kamer van Koophandel en Fabriek op dat zijn land steeds vaker en meer betrokken is bij de aanleg van wegen, bouw van ziekenhuizen en landbouwprojecten.

President Desire Bouterse noemde China een van Suriname’s belangrijkste ontwikkelingspartners. Hij trakteerde de Chinese gemeenschap met de toekenning van een korting van US$ 1000 op de US$ 3000 die elke Chinees moet betalen voor een verblijfsvergunning in Suriname. De korting duurt van maart tot en met mei.

Bekijk de video en foto’s van de Temple Fair, de speciale Chinese markt i.v.m. de viering van Chinees Nieuwjaar in Suriname:

3 REACTIES

 1. Volgens de chineze advizeur Zhang Jinxiong hoger nivo gebracht dat betekent dat onze bossen sneller gekapt worden, onze jaguars met uitroeing bedreigd worden, de detailhanden in komplete chineze handen zijn en de snelheid waarmee Suriname een chineze kolonie wordt sneller gaat dan verwacht. O ja met complimenten van onze revolutionaire teef henk herrenberg die visa’s in china verkocht en ba vene die de koelies voor eens en altijd wilde afmaken.


  Maak melding

 2. Bombel en Ram Singh
  Laten we er gemakshalve van uit gaan dat jullie gelijk hebben/krijgen.
  Mijn vraag luidt dan: wat is hier op tegen?

  In Nederland zie je het ook gebeuren, steeds minder blanke Nederlanders/ steeds meer niet blanke Nederlanders.
  Hier wordt geroepen: ze pikken onze banen in, het zijn allemaal criminelen, ze willen niet werken (terwijl ze net al die banen hebben ingepikt). Ze krijgen voorrang bij woonruimte.+

  Gebeuren die dingen ook in Suriname?

  Tot nu toe hebben ‘we” er zelf niet veel van terecht gebracht, gerekend vanaf Jopie Pengel.
  Los van individuele meningen, deze zijn immers gekleurd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.