Dialoog ministerie met Nationaal Jeugdparlement Suriname

12
Dialoog ministerie met Nationaal Jeugdparlement Suriname

Het ministerie van Sport- en Jeugdzaken heeft vorige week een interactieve dialoog gehouden met het Nationaal Jeugdparlement Suriname (NJP). Dit was enerzijds bedoeld als evaluatiemoment en anderzijds als afstemming over het jeugdbeleid in Suriname.

Kelvin Koniki, voorzitter van het NJP gaf tijdens de evaluatie van het afgelopen jaar een uiteenzetting van de overlegmomenten, initiatieven en projecten waar het NJP de afgelopen periode bij betrokken was.

Dialoog ministerie met Nationaal Jeugdparlement Suriname

12 REACTIES

 1. Dialoog met jeugdparlement is poppenkast voor debielen. Laat de mini ster zijn doelstellingen, key performance indicators en beleid in het parlement komen uitleggen niet aan kleuters die een lollipop gaan krijgen als ze stil blijven.


  Maak melding

 2. Hebben maar ėėn doel voor ogen, om zo snel mogelijk van het jeugdparlement de overstap te kunnen maken naar de DNA, zodat ze nooit meer hoeven te werken tegen een hoge beloning.


  Maak melding

 3. Iets meer duidelijkheid wat dit dialoog precies inhoudt.
  Gaat om Jeugd en Sport is dit alles?Wat zijn de agenda punten?Evaluatiemoment, jeugdbeleid. Projecten? Wat is er precies bereikt door wie en hoe? Waar komen de financien vandaag?


  Maak melding

 4. De criminelen die dankzij oerdomme Parbo aan de macht zijn geven sinds 2010 het slechte voorbeeld aan jong en oud. Veel ndpers zijn moordenaars, drugscriminelen, rover, dieven, fraudeurs en paarse debiele zombies verworden, net als Dino en Meriba.


  Maak melding

 5. Parbo

  Ludwig lig je nog niet in je graf tombe ouwe zulu lip. Op sodemieteren mang, yu mmp k bobo jantje

  Ieja, paarse allergrootse idioot op dit forum. De waarheid is hard. Ooit mi beng berecht wang dong boi, nauwelijks twintig jaren oud, voor het stelen van een bromfiets. Tijdens rechtszitting mi aksi e boi waarom hij voor de derde keer voor dezelfde wandaad als dader terechtstaat, heeft jouw vader je niet gellerd om niet te stelen. Zijn reactie is precies als dat van a dongmang Parbo, joe a no mi pa, libi mi. Zonder verder aandacht te besteden aan deze iediote dief, mi nak a hamra, zes maanden celstraf bakkading miki a ka in Santo Boma. Zo zijn ndper’s, oerdom tot in hun botten, oerdomme liefde voor de beestmens ddb, sa e mek deng ka.


  Maak melding

 6. Als je aan je kinderen alleen maar lulverhalen en anansie verhalen vertellen dan gaan ze ook aan die onzin verhalen geloven. Daarom weten de suries en hun nakomelingen alleen van onzin en dwaasheid. neks no fout maar wel sari torie


  Maak melding

 7. Suriname is als land verloren onder Bouterse als president.Deze domkop heeft het land leeggeroofd en vernietigd.Dat de bevolking dat niet ziet is onbegrijpelijk.Die man heeft geen verstand om het land te besturen.Hij heeft alleen maar verstand om te doden.Er heerst armoede in het land en niemand durft zijn mond open te doen anders krijg je de kogel en Surinamers zijn bang daarvoor.Ik snap het niet dat het volk niet in opstand komt met de armoede in het land.Ze moeten die president wegjagen omdat hij ongeschikt is om het land te besturen.Hij is zo stom als de achterkant van een olifant.Hij verrijkt alleen maar zichzelf vrienden en familie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.