vr 23 mrt 2018 16:02
post thumbnail

Dialoog ministerie met Nationaal Jeugdparlement Suriname

Het ministerie van Sport- en Jeugdzaken heeft vorige week een interactieve dialoog gehouden met het Nationaal Jeugdparlement Suriname (NJP). Dit was enerzijds bedoeld als evaluatiemoment en anderzijds als afstemming over het jeugdbeleid in Suriname.

Kelvin Koniki, voorzitter van het NJP gaf tijdens de evaluatie van het afgelopen jaar een uiteenzetting van de overlegmomenten, initiatieven en projecten waar het NJP de afgelopen periode bij betrokken was.

Dialoog ministerie met Nationaal Jeugdparlement Suriname

<- klik hier om te reageren op dit bericht


12 Reacties | Plaats Reactie

 1. Dialoog met jeugdparlement is poppenkast voor debielen. Laat de mini ster zijn doelstellingen, key performance indicators en beleid in het parlement komen uitleggen niet aan kleuters die een lollipop gaan krijgen als ze stil blijven.

  zaterdag 17 februari 2018 om 05:48 uur.
 2. zonde van het geld.

  zaterdag 17 februari 2018 om 10:04 uur.
 3. Opdoeken dat jeugd parlement, heeft geen enkele meerwaarde, spreken dezelfde taal als die paarse ratten in het parlement.

  zaterdag 17 februari 2018 om 11:04 uur.
 4. Hebben maar ėėn doel voor ogen, om zo snel mogelijk van het jeugdparlement de overstap te kunnen maken naar de DNA, zodat ze nooit meer hoeven te werken tegen een hoge beloning.

  zaterdag 17 februari 2018 om 11:11 uur.
 5. Iets meer duidelijkheid wat dit dialoog precies inhoudt.
  Gaat om Jeugd en Sport is dit alles?Wat zijn de agenda punten?Evaluatiemoment, jeugdbeleid. Projecten? Wat is er precies bereikt door wie en hoe? Waar komen de financien vandaag?

  zaterdag 17 februari 2018 om 12:37 uur.
 6. De criminelen die dankzij oerdomme Parbo aan de macht zijn geven sinds 2010 het slechte voorbeeld aan jong en oud. Veel ndpers zijn moordenaars, drugscriminelen, rover, dieven, fraudeurs en paarse debiele zombies verworden, net als Dino en Meriba.

  zaterdag 17 februari 2018 om 13:13 uur.
 7. Jong geleerd is oud gedaan. Alleen, wat leren ze daar? Ja knikken?

  zaterdag 17 februari 2018 om 14:41 uur.
 8. Ludwig lig je nog niet in je graf tombe ouwe zulu lip. Op sodemieteren mang, yu mmp k bobo jantje.

  zaterdag 17 februari 2018 om 19:24 uur.
 9. parbo@ joe e smer joe tingi broekoe, djoku. Goede Zondag! en Gods Zegen.

  zondag 18 februari 2018 om 14:27 uur.
 10. Parbo

  Ludwig lig je nog niet in je graf tombe ouwe zulu lip. Op sodemieteren mang, yu mmp k bobo jantje

  Ieja, paarse allergrootse idioot op dit forum. De waarheid is hard. Ooit mi beng berecht wang dong boi, nauwelijks twintig jaren oud, voor het stelen van een bromfiets. Tijdens rechtszitting mi aksi e boi waarom hij voor de derde keer voor dezelfde wandaad als dader terechtstaat, heeft jouw vader je niet gellerd om niet te stelen. Zijn reactie is precies als dat van a dongmang Parbo, joe a no mi pa, libi mi. Zonder verder aandacht te besteden aan deze iediote dief, mi nak a hamra, zes maanden celstraf bakkading miki a ka in Santo Boma. Zo zijn ndper’s, oerdom tot in hun botten, oerdomme liefde voor de beestmens ddb, sa e mek deng ka.

  zondag 18 februari 2018 om 15:25 uur.
 11. Als je aan je kinderen alleen maar lulverhalen en anansie verhalen vertellen dan gaan ze ook aan die onzin verhalen geloven. Daarom weten de suries en hun nakomelingen alleen van onzin en dwaasheid. neks no fout maar wel sari torie

  zondag 18 februari 2018 om 15:45 uur.
 12. Suriname is als land verloren onder Bouterse als president.Deze domkop heeft het land leeggeroofd en vernietigd.Dat de bevolking dat niet ziet is onbegrijpelijk.Die man heeft geen verstand om het land te besturen.Hij heeft alleen maar verstand om te doden.Er heerst armoede in het land en niemand durft zijn mond open te doen anders krijg je de kogel en Surinamers zijn bang daarvoor.Ik snap het niet dat het volk niet in opstand komt met de armoede in het land.Ze moeten die president wegjagen omdat hij ongeschikt is om het land te besturen.Hij is zo stom als de achterkant van een olifant.Hij verrijkt alleen maar zichzelf vrienden en familie.

  dinsdag 20 februari 2018 om 10:20 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com