vr 23 mrt 2018 19:26
post thumbnail

Borgoe meets Parbo Indoor Festival op 14 april in Rotterdam

1

Na een gezellige Bakka’Na Party presenteren Borgoe & Parbo uit Suriname, je op zaterdag 14 april 2018 het jaarlijkse BORGOE meets PARBO Indoor Festival in de Maassilo Rotterdam! Van 23.00u – 05.00u wordt het weer Surinaams gezellig in 3 area’s van de Maassilo.

Alle Early Bird tickets waren in januari al heel snel weg! Gelukkig zijn er nog voordelige pre-sale tickets van slechts 15 euro online verkrijgbaar. Wees er snel bij want ook deze gaan nu hard. Kijk voor tickets op www.borgoe.party.

Wil je de echte Bakka’Na & Su sfeer herleven en kun je niet zo lang wachten, kom dan het voorjaar inluiden op zaterdag 14 april 2018. Bekijk ook het filmpje van onze vorige party:

<- klik hier om te reageren op dit bericht
11 Reactie | Plaats Reactie

  1. Open voor grote boys en girls, en voor witte mensen vooral. IJs koude dranken, en het beste vreten! Moi man niet; Want anders kunnen wij maar moeilijk de schone schijn ophouden! God voor ons allen! Helemaal niet labiel! Kneus in je reet!

    zaterdag 17 februari 2018 om 14:09 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com