Borgoe meets Parbo Indoor Festival op 14 april in Rotterdam

1
Borgoe meets Parbo Indoor Festival op 14 april in Rotterdam

Na een gezellige Bakka’Na Party presenteren Borgoe & Parbo uit Suriname, je op zaterdag 14 april 2018 het jaarlijkse BORGOE meets PARBO Indoor Festival in de Maassilo Rotterdam! Van 23.00u – 05.00u wordt het weer Surinaams gezellig in 3 area’s van de Maassilo.

Alle Early Bird tickets waren in januari al heel snel weg! Gelukkig zijn er nog voordelige pre-sale tickets van slechts 15 euro online verkrijgbaar. Wees er snel bij want ook deze gaan nu hard. Kijk voor tickets op www.borgoe.party.

Wil je de echte Bakka’Na & Su sfeer herleven en kun je niet zo lang wachten, kom dan het voorjaar inluiden op zaterdag 14 april 2018. Bekijk ook het filmpje van onze vorige party:

1 REACTIE

  1. Open voor grote boys en girls, en voor witte mensen vooral. IJs koude dranken, en het beste vreten! Moi man niet; Want anders kunnen wij maar moeilijk de schone schijn ophouden! God voor ons allen! Helemaal niet labiel! Kneus in je reet!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.