Surinaamse Brouwerij opent outlet te Atjoni

7
Surinaamse Brouwerij opent outlet te Atjoni

Managing Director Ed Weggemans van de Surinaamse Brouwerij NV, een plaatselijke vertegenwoordiger, minister Ferdinand Welzijn van Handel Indrustrie en Toerisme in Suriname en districtscommissaris Yvonne Pinas bij het knippen van het lint tijdens de openingsceremonie van een toeristische outlet te Atjoni.(v.l.n.r)

De bierbrouwer heeft daarmee opnieuw blijk gegeven van haar plannen om te investeren in het binnenland van Suriname en wil samenwerken met ondernemers uit de omgeving. Het bedrijf hoopt op die manier een bijdrage te kunnen leveren aan de duurzame ontwikkeling van toerisme in het binnenland.

De Surinaamse Brouwerij NV heeft nu zes verkooppunten met terras gebouwd in het binnenland: Atjoni, Kwai Kwai, Kaajapati, Nieuw Aurora, Guyaba, Abenaston.

7 REACTIES

 1. Mooi initiatief dat de zuipschuiten zich lazarus kunnen zuipen. Is er ook gedacht aan een 24-uurs medische post.want wat gebeurd er dan wanneer de zuipschuiten neervallen en zich verwonden en medische zorg nodig hebben die niet kan wachten tot de volgende dag. De toeristen zitten niet hierop te wachten. De toeristen flink laten bijtanken en dan beroofd worden. Dit valt zeker onder de duurzame ontwikkeling. Niet aanbevelingswaardig.Laten wij het houden op gemberbier.is veiliger


  Maak melding

 2. Realiseert men zich in Suriname wel dat parbo Bier een dochteronderneming is van een Nederlandse bierbrouwer? D.w.z. dat Nederlanders nu gaan bewerkstelligen dat ook de binnenland bewoners zichzelf met alcohol gaan vergiftigen terwijl ze tegelijkertijd Nederlanders rijker maken dan ze al zijn.


  Maak melding

 3. @kakafowru
  Ik sta achter jouw visie. Bepaalde Surinamers kennen en zien de gevaren niet wat alcohol met je lichaam, met name je hersenen doet. Korsakov is een ernstige ziekte die ontstaat bij langdurig alcohol gebruik in combinatie met slechte voeding. Je hersenen (vroegtijdige dementie) geheugenverlies, nieuwe informatie kan niet voor langere tijd worden opgeslagen(geheugenproblemen) gedesorienteerd in tijd en ruimte voor loop en evenwichtsstoornissen,karakter verandering,snel paranoide,depressief en agressief gedrag je lever kan zo beschadigd raken dat deze vitaminen B1 niet meer kan omzetten. Bezint eer gij begint. Onze jongere gemeenschap is al hard bezig deze richting te kiezen met hun zogenaamde stoerdoenerij. Zo verkort je je leven.


  Maak melding

 4. @ Kakafowru

  Zonder Nederlandse invloed ( brouwerij )(werd – wordt al flink gezopen in Su, ) dus dat heeft hiermee niks mee te maken ! En nog wat logischer bij deze is de : het is toch logisch dat men een bedrijf op zet om winsten te maken ??
  Men gaat toch geen bedrijf op zetten om verlies te draaien !

  @ Todo prasoro

  Mooie geschreven en buitendien goed uit een gezet, dit kan ik terug zien bij DDB. Te veel alcohol in zijn kop en daarom
  kan hij het land niet goed bestieren !

  sari tori


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.