Jeangu Macrooy krijgt rol in ‘The Passion’

0
Jeangu Macrooy krijgt rol in 'The Passion'

De Surinaamse singer-songwriter Jeangu Macrooy, die in Nederland woont en werkt, is dit jaar te zien in ‘The Passion’. De 24-jarige zanger vertolkt hierin de rol van Judas, de verrader. The Passion is de moderne muzikale vertelling van de laatste uren van Jezus’ leven, lijden én opstanding.

Macrooy verhuisde zo’n drie jaar geleden van Suriname naar Nederland om aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede te studeren. In december was hij nog in zijn vaderland om enkele concerten te geven en kennis te delen.

Dit jaar wordt The Passion uitgezonden op 29 maart 2018, 20:30 uur, live bij EO en KRO-NCRV op NPO 1.(Foto:(c) Harvey Lisse PhotoArt)

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.