Presentator Pieter Jan Hagens met zeilboot naar Suriname

6
Presentator Pieter Jan Hagens met zeilboot naar Suriname

De Nederlandse radio- en televisiepresentator Pieter Jan Hagens neemt binnenkort een seizoen vrij voor een reis naar Suriname. Maar niet zomaar een reis; Hagens maakt met zijn zeilboot een reis naar Suriname. Dat melden diverse nieuwssites vandaag.

Pieter Jan Hagens (14 augustus 1958) is als presentator van de televisieprogramma’s EenVandaag, Buitenhof en het Gesprek met de minister-president het journalistieke gezicht van de Avro. Eerder maakte hij voor deze omroep de bekroonde biografiereeks Hoge Bomen en presenteerde hij vier seizoenen lang het populaire Wie is de Mol.

Jort Kelder wordt komend seizoen een van de gezichten van Buitenhof. Hij vervangt Pieter Jan Hagens een seizoen lang.(FOTO: EenVandaag)


6 REACTIES

 1. Ik wens Pieter Jan Hagens veel succes toe met deze avontuurlijke reis. Hij kan een paar van de nietsnutters zoals koos en consorten als matroos meenemen. Dit soort figuren moet een werktherapie ondergaan. Zij moeten zich nuttig maken voor de samenleving.


  Maak melding

 2. RobG , misschien mag jij ook mee, leer je ook eens werken i.p.v. die loze praatjes van je hier en kun je gelijk van nabij eens ervaren hoe het er werkelijk aan toegaat in su i.p.v. die door het paarse virus vertroebelde fantasiewereld van jou


  Maak melding

 3. Als PJH eenmaal deze corrupte, criminele narco-staat van nabij heeft gezien en meegemaakt gaat hij per straaljet zo snel als mogelijk weer naar huis.


  Maak melding

 4. Opvallend hoe weinig mensen het toejuichen dat een bekende Nederlander Suriname heeft uitgekozen om te bezoeken. We willen toch het toerisme ontwikkelen? Miljoenen mensen kennen, kijken en volgen deze meneer. Voor mij is dit gratis reclame voor Suriname die van onschatbare waarde is.


  Maak melding

 5. Ik beschouw het als een eer dat Pieter Jan Hagens uitdrukkelijk Suriname heeft gekozen voor een avontuurlijke zeiltocht; da’s toch heel mooi? Ben heel nieuwsgierig naar zijn bevindingen over Suriname en hoe hij Suriname door zijn journalistieke bril zal zien. Lijkt me superinteressant om dat te weten. Zet hem op heer Pieter Jan Hagens; echt supertof.


  Maak melding

 6. smatje@ Je hoeft daarvoor geen Rockettsciens te zijn: SUBJECTIEF. In navolging van al deze kermisklanten, nik, simoon, slijmrozoe, volgen vast bo, luuk, frank, frank, ronald, om er een fatoe te breken. Suriname, mijn thuisland, is populairder dan ooit, bij deze Facisten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.