za 17 feb 2018 23:59
post thumbnail

Ed Rust en Angel Aruna op Valentijnsdag in Haagse Schouwburg

0

Op Valentijnsdag staat de Koninklijke Schouwburg in Den Haag geheel in het teken van de liefde. In de Grote Zaal vindt het speciale programma ‘Liefde is HOT’ plaats: een prachtige selectie van optredens, gerelateerd aan de liefde. Te gast zijn o.a. de Surinaamse soulzangers Ed Rust en Angel Aruna.

Laat u ontroeren door het Matangi-strijkkwartet en prachtige liefdesduetten van de Dutch Don’t Dance Division en de Arabische sterzanger Najib Cherradi. Ook krijgt u een voorproefje van de mooiste liefdesscenes uit de nieuwe voorstelling van Eric de Vroedt: De hereniging van de Twee Korea’s.

Daarnaast biedt filosoof Maarten Doorman ons inzicht in onze gevoelens en worden er Shakespeare-sonnetten voorgedragen. Een bomvol, romantisch programma op 14 februari: Valentijnsdag!

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com