Ed Rust en Angel Aruna op Valentijnsdag in Haagse Schouwburg

0
Ed Rust en Angel Aruna op Valentijnsdag in Haagse Schouwburg

Op Valentijnsdag staat de Koninklijke Schouwburg in Den Haag geheel in het teken van de liefde. In de Grote Zaal vindt het speciale programma ‘Liefde is HOT’ plaats: een prachtige selectie van optredens, gerelateerd aan de liefde. Te gast zijn o.a. de Surinaamse soulzangers Ed Rust en Angel Aruna.

Laat u ontroeren door het Matangi-strijkkwartet en prachtige liefdesduetten van de Dutch Don’t Dance Division en de Arabische sterzanger Najib Cherradi. Ook krijgt u een voorproefje van de mooiste liefdesscenes uit de nieuwe voorstelling van Eric de Vroedt: De hereniging van de Twee Korea’s.

Daarnaast biedt filosoof Maarten Doorman ons inzicht in onze gevoelens en worden er Shakespeare-sonnetten voorgedragen. Een bomvol, romantisch programma op 14 februari: Valentijnsdag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.