Boek over vorige verkiezingsuitslag voor president Suriname

7
Boek over verkiezingsuitslag voor president Suriname

Eugene Merkus, voorzitter van het Centraal Hoofdstembureau (CHS) in Suriname, heeft vorige week het eerste exemplaar van het boekwerk over de verkiezingsuitslag van de Surinaamse parlementsverkiezingen in mei 2015 overhandigd aan president Desire Bouterse. Het boekwerk bestaat uit alle uitslagen gebundeld per district, met daaraan gekoppeld het protocol.

Bekijk ook:


7 REACTIES

 1. Eugene jo koe en wat dan.nog met je boek?
  De bevolking pinaart nog steeds. Mooie uitslagen op papier wil nog niets zeggen. Nog steeds sterven er elke dag mensen oonnodig bij bosjes. Worden er kinderen seksueel misbruikt. Ouderen worden aan hun lot overgelaten. Seksuele handelingen en intimidatieis aan de orde van de dag.Onze gezondheidszorg gaat hardhollend achteruit.
  Diefstal, roven, berovingen en.moorden is aan de orde van de dag. Waarom geen presentatie in boekvorm hierover? Elkaar dagelijks afslachten en.kinderen in de kindertehuizen die dagelijks worden onderworpen aan de grillen van seksueel gefrustreerd personeel. Waar blijft een boek en presentatie hierover aan de president. Je kop in het zand steken en doen alsof je neus bloed is pure lafheid.
  Cijfers en namen van de mensen die corrupt zijn en.mensen die mede schuldigezien zijn
  Publiceren graag. Een ieder met de billen bloot.


  Maak melding

 2. Frauduleuze handelingen worden bewust verzwegen in dit niets zeggende boek, want alles wat met die moordenaar en paarse rotzooi te maken heeft, is toch niet transparant.


  Maak melding

 3. met dora daar by de verkiezingen!
  me bar joe fraude op hoooooog niveau!
  dit keer met meerdere zetels!
  daarin is deze moordenaar goed om te frauderen,omkoperij etc!
  lafaard Bouta valt toch dood neer!
  ie fuck a herie kondre op!


  Maak melding

 4. Deze idioot die dat boek geschreven heeft over de afgelopen verkiezing van 2015 is niet goed bij zijn hoofd.Hij is net zo gek aan de president van Suriname Desire Bouterse die het land failliet gemaakt heeft en leeggeroofd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.