zo 18 feb 2018 00:01
post thumbnail

Bryan Muntslag geeft tweede galaconcert in Suriname

0

Na het daverend succes van zijn eerste galaconcert in Suriname, geeft de Surinaamse popzanger Bryan Muntslag een tweede show. Deze vindt plaats in de eerste week van mei. “Het is niet hetzelfde concert, maar een vervolg en wordt imposanter dan het eerste”, vertelt de zanger.

Centraal bij het tweede galaconcert ‘His-Tori The Second Editon’ staat de muziek van de middelbare schoolperiode van de zanger, eind jaren ’80 en begin jaren ’90. Voor de muzikale begeleiding zorgt weer de band onder leiding van Rolinzo Huur.

Muntslag heeft ook plannen om later dit jaar zijn galaconcert ‘HIS-TORI’ naar Nederland te brengen. Hij denkt eraan om een theatertoer te maken. Bryan Muntslag timmert 25 jaar aan de weg in de Surinaamse muziekwereld. Hij vertrekt op 8 maart naar Nederland om als vocalist mee te doen aan het derde deel van de theatershow Kaseko in Concert.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com