zo 25 feb 2018 12:55
post thumbnail

Muzikale komedie ‘Sing Song’ geselecteerd voor New York

0

De muzikale komedie ‘Sing Song’ is geselecteerd voor het New York International Children’s Film Festival, het grootste kinderfilm festival van Noord-Amerika. ‘Sing Song’ is voor 90% opgenomen in Suriname en de cast en crew bestaat voor respectievelijk 75% en 90% uit Surinamers.

De film gaat over het muzikale avontuur van de 16-jarige Surinaamse Jasmine die samen met de Nederlandse gitarist Stijn vanuit Nederland naar Suriname gaat om mee te doen aan een song-contest, waar de winnaar mag optreden met Kenny B. Maar Jasmine heeft een dubbele agenda; ze wil haar moeder, die ze sinds haar vertrek uit Suriname niet meer gezien heeft, weer terug vinden.

‘Sing Song’ wordt vanaf 3 maart drie keer vertoond op het New York International Children’s Film Festival.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com