Muzikale komedie ‘Sing Song’ geselecteerd voor New York

0
Film Sing Song wordt deze week in Suriname vertoond

De muzikale komedie ‘Sing Song’ is geselecteerd voor het New York International Children’s Film Festival, het grootste kinderfilm festival van Noord-Amerika. ‘Sing Song’ is voor 90% opgenomen in Suriname en de cast en crew bestaat voor respectievelijk 75% en 90% uit Surinamers.

De film gaat over het muzikale avontuur van de 16-jarige Surinaamse Jasmine die samen met de Nederlandse gitarist Stijn vanuit Nederland naar Suriname gaat om mee te doen aan een song-contest, waar de winnaar mag optreden met Kenny B. Maar Jasmine heeft een dubbele agenda; ze wil haar moeder, die ze sinds haar vertrek uit Suriname niet meer gezien heeft, weer terug vinden.

‘Sing Song’ wordt vanaf 3 maart drie keer vertoond op het New York International Children’s Film Festival.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.