Muzikale komedie ‘Sing Song’ geselecteerd voor New York

0
In Suriname opgenomen film Sing Song wint grote prijs in Chicago

De muzikale komedie ‘Sing Song’ is geselecteerd voor het New York International Children’s Film Festival, het grootste kinderfilm festival van Noord-Amerika. ‘Sing Song’ is voor 90% opgenomen in Suriname en de cast en crew bestaat voor respectievelijk 75% en 90% uit Surinamers.

De film gaat over het muzikale avontuur van de 16-jarige Surinaamse Jasmine die samen met de Nederlandse gitarist Stijn vanuit Nederland naar Suriname gaat om mee te doen aan een song-contest, waar de winnaar mag optreden met Kenny B. Maar Jasmine heeft een dubbele agenda; ze wil haar moeder, die ze sinds haar vertrek uit Suriname niet meer gezien heeft, weer terug vinden.

‘Sing Song’ wordt vanaf 3 maart drie keer vertoond op het New York International Children’s Film Festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.