Venezolaanse regering stuurt afgezant naar Suriname

14

PARAMARIBO, 8 feb – De Venezolaanse regering heeft een afgezant gstuurd naar Paramaribo. Het bezoek van de Venozolaanse minister van Buitenlandse Zaken, Jorge Arreaza, volgt in het kielzog van het grensgeschil met Guyana. Arreaza heeft onder meer een onderhoud gehad met president Desiré Bouterse. Volgens het Nationaal Informatie Instituut, NII, is tijdens dit onderhoud gesproken over de banden tussen Suriname en Venezuela.

Ook ontwikkelingen in de regio zijn aan de orde gekomen. De regering is helemaal voor samenwerking. “Op dit moment, waarbij zaken erg moeilijk zijn voor de regio is het goed om op een innovatieve manier te proberen problemen op te lossen. Door samen te werken is het makkelijker om te komen tot een oplossing”, zei Bouterse. De gemengde commissie tussen Suriname en Venezuela komt in maart bijeen.

De bijeenkomst vindt in de Venezolaanse hoofdstad Caracas plaats. Onder meer komen afspraken aan de orde op het gebied van de visserij. Ook de Petro Caribedeal en export van Surinaamse rijst naar Venezuela zullen worden besproken. Minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken heeft het onderhoud bijgewoond. Volgens Pollack-Beighle zijn ook internationale ontwikkelingen aan de orde gekomen.

14 REACTIES

 1. Is het demente fossiel Bouterse nu plotsklaps niet meer ziek???….Als hij zich in het openbaar moet verantwoorden haakt hij af of loopt weg (Belfort DNA)….de laffe hond.


  Maak melding

 2. De lamme helpt de blinde,en wie gaat straks de puinhopen op ruimen ,ik zou niet weten welke corrupte benden het zou moeten gaan doen,Suriname is besmet,ik heb er maar een gezien en gehoord die bouta uit de assemblee joeg en misstanden aan de kaak stelde, een vent met ballen ,hier hadden we door kunnen pakken ,jammer een gemiste kans


  Maak melding

 3. Haco,

  inderdaad, toen vluchtte de lafaard als aangeschoten wild, met de staart tussen de poten, de zaal uit. Toen was er mogelijkheid om deze maffia-bende definitief uit te schakelen. Maar ja…zoals gebruikelijk, lamlendigheid troef.


  Maak melding

 4. Hoe gaan deze twee arme dictatuur landen elkaar helpen dan?!
  Maduro en Bouta…beiden hebben de moord van zovelen aan hun handen/klauwen,kleven!
  Tigri gebied is in handen van Guyana,en het enige wat bouta kan doen is mekkeren als een geit,


  Maak melding

 5. @ Parbo … je hebt toch samen met Noersalim gesnoept?
  Je hallucineert nog steeds!!! A dosis no bing sari … ga snel naar de Berm … Ocer … er ligt een voorraad in de NDP-magazijn.G.tl….r LIMBO is de magazijnmeester … dus het komt goed !!!!!!!!!!


  Maak melding

 6. De lamme leidde de blinde, ondertussen schijten al hun aanhangers dagelijks een buffel, hoe rond te komen, terwijl anderen verworden criminelen zijn.


  Maak melding

 7. Citaat Hr Bouta : “Op dit moment, waarbij zaken erg moeilijk zijn voor de regio is het goed om op een innovatieve manier te proberen problemen op te lossen. Door samen te werken is het makkelijker om te komen tot een oplossing”, zei Bouters

  Als gevolg van zware dictatuur met ERNSTIGE Mensen-rechten-schendingen i VENEZUELA hebben al RUIM 550.000 (VIJFHONDERDVIJFTIG DUIZEND) Venezuelanen moeten vluchten naar buurland COLOMBIA !

  (dat is meer dan de GEHELE bevolking van Sranan !)

  En deze twee heren babbelen over zaken die moeilijk zijn voor de REGIO !
  STOP het WANBELEID en de ONDERDRUKKING in beide landen ! BELEID moet gericht zijn op WELVAART VOOR LAND EN VOLK !!!

  STOP DE CORRUPTIE En DE MENSENRECHTEN-SCHENDINGEN IN SRANAN EN IN VENEZUELA !

  Of overleggen de heren over gezamenlijke aanvallen van Sranan en Venezuela op de USA ???

  Desi,denk er om. dat wij ons bevinden in de achtertuin van de USA, waar nog bij komt, dat uw zoon in handen is van de USA wegens oa TERRORISTISCHE ACTIVITEITEN !

  Als leider van een FAILLIET gemaakt SRANAN, zou ik een toontje lager zingen en grootmachten niet tarten !


  Maak melding

 8. Laat bouta maduro reet likken!
  Beide zijn hersenloos kunnen hun land niet besturen!
  Waar deze gasten zijn gaat het land gegarandeerd naar de klote!
  Soso njang dringie sopie etc. Verder 0,0!
  Soso steng met zulke klote presidenten!


  Maak melding

 9. Wat een mop:”op dit moment waarbij zaken moeilijk zijn voor de regio”. Dit is echt nonsensel. Het gaat slecht in Suriname en Venezuela. In beide gevallen is de neergang van de economie het gevolg van populistisch beleid, nepotisme en corruptie.
  De laatste jaren lijkt de regering alleen contact te hebben met twijfelachtige figuren zoals Maduro.


  Maak melding

 10. Uiteraard GEEN WOORD van meneer DDB over de 550.000 Venezuelaanse VLUCHTELINGEN die door COLUMBIA worden OPGEVANGEN ! HULP ???

  Uiteraard GEEN WOORD van meneer DDB over de beestachtige MENSENRECHTEN-SCHENDINGEN !

  Uiteraard GEEN WOORD van meneer DDB over de VENEZUELAANSE BOYCOT-MAATREGELEN tegen ONZE ANTILLIAANSE VRIENDEN !

  GAAT SRANAN OLIE AAN MADURO LEVEREN, OM DE CRISIS OP TE LOSSEN ???

  PS : THE WORLD IS WATCHING YOU !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.