Drugs verwerkt in gebak voor Surinaamse minister

33

PARAMARIBO, 8 feb – Onbekenden hebben een poging gedaan minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken te bedwelmen. Dit meldt de Ware Tijd. Volgens de justitie is een verdovend middel verwerkt in gebak dat de minister is aangeboden. Dit gebeurde tijdens de oudejaarsviering van het Centraal Bureau voor Burgerzaken, CBB. Tijdens het feestje toonde Noersalim op gegeven moment vreemd gedrag.

De minister wilde zich uitkleden waar iedereen bij was. Naar eigen zeggen kreeg hij het erg warm, kort nadat hem een stuk cake was aangeboden. “Ik deed mijn jas uit”, zegt Noersalim. Uiteindelijk kwam hij er zonder kleerscheuren van af. Wel heeft hij zich ruim een etmaal lang onwel gevoeld. Volgens de Ware Tijd zijn zeker vijf personen getroffen. Een van de slachtoffers heeft aangifte gedaan.

De justitie is daarop met een onderzoek begonnen. Enkele personen zijn al opgeroepen voor verhoor. “Zelf ben ik niet meer gehoord, omdat de politie reeds verklaringen van twee of drie slachtoffers had”, aldus Noersalim. Het motief moet nog blijken. Bij het CBB loopt een onderzoek naar zwendel met paspoorten. Dit onderzoek gaat hoe dan ook door “of het nou daarmee te maken heeft of niet”, zegt Noersalim.

33 REACTIES

 1. Met dit soort mensen heb ik geen medelijden, vergiftigen was een betere optie geweest, niet te vertrouwen dit soort, deze man heeft voordat hij minister werd, zich behoorlijk negatief uitgelaten over die moordenaar, nu hij minister is, praat hij een andere taal.


  Maak melding

 2. Een junk minister levert de dealer een hoop geld op.De dealer zou de gemeenschap een grotere dienst bewezen hebben als hij cyaankali in het gebak had gedaan.De anderen die ook mee aten zouden als noodzakelijke doden beschouwd worden.De prijs de betaald moet worden al intimi van de minister.


  Maak melding

 3. Iedereen weet wat de smaak is van deze gehele ministers orgaan van de ndp en zijn lijder!. En het is geen chocolade of vanilla maar Coke!En hij werd ermee getrakteerd!!
  Hahahahahahaaaa….


  Maak melding

 4. Had ie geen gebak niet gekregen dan was het niet goed, nu krijgt hij er 1 weer niet goed !

  @ Manu

  Wiens brood men eet, wiens taal men spreekt !!!!
  Die man is een 2 mofo gong ( geweer )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. Met dit gebeuren zullen vele paarse corrupte ratten en marionetten die olv de duivel van didibri, niemand meer vertrouwen, waaronder hun misleider zelfs, die zelf ook zijn eigen paars demonisch duistere schaduw niet vertrouwd. De toekomst ziet er voor al die oerdomme dwaze ndper’s paars somber uit, want ze zijn in de ogen van velen die op hen hebben gestemd volksverlakkers die heulen met de duivel ddb, om eigen belangen veilig te stellen. Opa taki, ma et kan ook een paarse ddb zet zijn.


  Maak melding

 6. zo gaat het in het land,, er zal zeker nog meer volgen van dergelijke dingen..

  vergeet niet, er kome nog harde tijden aan..

  langzaam langzaam, gaat dé oude generatie ten gronde met achter lating van alle weelde, denk vooral aan de 70 plussers..


  Maak melding

 7. Kan me best voorstellen mijn paspoort kan ik nog in 5jaren niet krijgen wordt vn ht kasje nar ht muur gestuurd geen tjoekoe geen passeporta wat gebeurt er fuck hun vn de CCB daar


  Maak melding

 8. @ JZwartmans,

  dat is inderdaad een gegeven,het zelfde geld voor Waterberg, die ook nog over de rug van V7 binnengekomen is, want had nog geen 200 stemmen, en dan pleeg je ook nog verraad door met die 2 zetels je aan te sluiten bij de coalitie.


  Maak melding

 9. @Parbo
  Wees niet bevreesd ndp aanhangsel Noersalim zal heus niet doodgaan.Het enige effect dat de coke bij hem had is dat hij begon te hallucineren.Dat doet de hele ndp clan met of zonder het snuiven of proeven van coke.Bij het zien van coke draait jouw baasje en zijn schoothondjes al door!
  Nee man, wij niet ,God zal hem straffen,in de tussentijd nemen we onze fatoe op hem.De volgende keer zal ik hopen dat hij zich zal uitkleden in publiek. Heb jij jouw dosering voor deze dag gehad of nog niet ?!Jouw abnormaal gedrag doet vermoeden van niet!


  Maak melding

 10. Parbo
  Deze laffe misdaad is vast gepleegd een fronter al dan niet in opdracht van de ex kolonisator. Tijd om een schoonmaak te houden.
  ……………………………………………………………………………………

  @ Parbo …. you damn right … er moet GROTE SCHOONMAAK gehouden worden …. in de NATIONALE DIEVEN PARTIJ o.l.v. de Drugsveroordeelde Moordenaar Desiré Delano Bouterse.


  Maak melding

 11. Hallo Parbo ik volg al een tijd de discussie op dit forum het valt mij op dat u niet anders doet als schelden op alles wat een andere mening is toegedaan als uw mening. De voormalig kolonisator en het front krijgen van alles de schuld. Steek uw hand ook eens in eigen boezem wat heeft U gedaan om de situatie in eigen land te verbeteren wat heeft uw partij gedaan met de ontwikkelings gelden in de jaren voor 2010? Wat is er gebeurd met de exporterende bedrijven ?? Vraag u zelf eens af waarom alle bedrijven die deviezen het land in brachten verdwenen zijn . Vraag u zelf eens af hoe het gekomen is dat de koers van de srd die onder Venetiaan rond de 1€op4 srd schommelde nu rond de 1€ op 9.4srd schommelt. Wie regeert nu al jaren het land ? Vraag hen om tekst en uitleg! Niet de voormalig kolonisator nl regeert su. Nee dat is uw geliefde NDP zij zijn verantwoordelijk voor de puinhoop ! En niemand anders


  Maak melding

 12. Nee, nog niet. Hij is wel doodziek aan zijn nieren. Een paar keer naar Cuba geweest voor behandeling. Dat heeft zijn leven een beetje gerekt… Hij heeft nog zeer recent een wakamang van maduro ontvangen!!


  Maak melding

 13. Mensen die in zee gaan met een moordenaar kan je moeilijk symphatie voor hebben hebben.Je zou bijna denken dat ze een kogel verdienen.Maar dat mag je niet als mens.


  Maak melding

 14. Surinamers zijn verzot op complottheorieën. Ik vind het erg voor het aanzien van Suriname dat dit soort zaken plaatsvinden. Het zal mij overigens niets verbazen als straks uit het onderzoek blijkt dat het:
  A) een flauwe grap betrof of
  B) een collega van de minister wou hem een poets bakken.
  Zo een lichtgewicht als Noersalim is immers op geen enkele wijze een bedreiging voor zijn politieke tegenstanders. Tot nu toe is zijn “grootste” daad geweest het principeloze verraad jegens zijn vorige partij.


  Maak melding

 15. @ RobG …. noem je jezelf een … intellectueel ???
  Een mislukt product van de Spinazie Universiteit ben je !!!!!!!!!
  Kerel … get lost !!! Meld je aan … je vrienden van de Nationale Dieven Partij … hebben ook voor jou een stuk ” CAKE ” weggelegd. Smul en geniet ervan … donkey ass !!


  Maak melding

 16. RobG, jij hebt het over intellectueel en electoraal niveau?

  Man wat lul je nou, komt dat voor dan binnen dat paarse zooitje? vanddar dat het dan zo voor de wind gaat met de surinaamse economie, het enigste wat goed gaat is de koers 1 : 9.20 als je als eoropeaan naar Suriname gaat als je nog durst met de steeds maar OOK stuigende criminaliteit. Heb jij misschien ook een sterke uitvoering gehad van Spacecake met je gezwam


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.