Na 6 jaar weer Miss India Suriname verkiezing

16
Na 6 jaar weer Miss India Suriname verkiezing

Na zes jaar wordt de Miss India Suriname verkiezing weer georganiseerd in Paramaribo. Niet door SurIndia Glamour, die jarenlang het schoonheidscontest heeft georganiseerd, maar door de Stichting Beauties of Suriname pageant. Zij is ook verantwoordelijk voor de Miss & Mister Tropical Beauties Suriname Verkiezingen.

“Goed nieuws. We juichen het toe. Er was heel veel vraag er naar”, vertelt Anil Ramhit Doebe van SurIndia Glamour. “Onze missen profileren zich overal in de maatschappij. Als hoogtepunt zie ik het organiseren van de Miss India Worldwide verkiezing in februari 2012 in Suriname”, vult hij aan.

De laatste Miss India Suriname verkiezing dateert van 2011(FOTO) en werd gewonnen door Varsha Ramratan. De inschrijvingen voor deelname aan de Miss India Suriname verkiezing 2018 beginnen in april.


16 REACTIES

 1. Eet me mars Doebe!
  Schenk het geld aan hospitalen en ziekenhuizen. De patienten zullen jou heel dankbaar zijn ,mensenlevens kunnen gered worden.En hou maar op met die fake miss india verkiezingen.


  Maak melding

 2. Zo gaat toe in Suriname.Zodra 1 of andere organisatie wat geld heeft weten ze niet wat ermee te doen en hun doel is om het geld zo snel mogelijk te vermorsen ,
  Doe aan donaties ,maak een ieder blij.
  Hou op met zulke belachelijke miss en mister verkiezingen!


  Maak melding

 3. @ Ray

  Ik mag je ondanks dat ik je niet persoonlijk ken, maar je zit bijna iedereen af te zeiken. Vraag aan jou, doneer je je, geld aan de goede doelen in Su ????
  Niet boos worden omdat ik deze vraag stelt !!
  Wat is er mis mee, als men iets voor de dames iets wil organiseren ??

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. @ZWartmans
  Weet je waarom Suriname nooit vooruitgang zal boeken?
  Omdat het kwalen zoals jou heeft ,jij bent gewoon een hebi voor Suriname!
  Ik hoop echt niet dat jij of een familielid van jou ziek zal raken want dan is het hartverscheurend om te zien dat je instanties moet aflopen als een bedelaar voor hulp!Je bent dan overgeleverd aan de genade van burgers met een groot hart die het niet beter hebben dan jou,voor donaties zodat je de medische kosten kan betalen of de transportkosten naar Cuba of Colombia.
  5 jaren lang werd miss India verkiezing niet gehouden,je bent toch niet bezweken omdat je het moest missen?Het gemist van deze verkiezingen heeft je toch niet kunnen tegenhouden om door te gaan met leven?!
  Wat levert zulke evenementen op voor Suriname?
  Sjeesjes toch,zodra ik zeg dat de gelden liever gedoneerd moeten worden ipv verspillen wordt mij dan gevraagd waarom ik zelf niet doneer.En daarom dat wij nooit vooruit komen.Zwartmans, als ik het geld zou hebben dan zou ik het doneren voor een goed doel ,waarvan jij ook zou kunnen profiteren.Wat heb je aan een land waar 99% van de bevolking ziek is en geen medicijnen is,medisch apparatuur en specialisten ontbreken?
  Maar goed, surinamers staan bekend als party animals,Morgen gaan we in de krant lezen dat we zoek zijn voor donaties voor het helpen van een patient,Ik hoop van niet.
  Je hebt toch een vrouw of moeder?
  Ga hun waarderen ,als vrouw doen ze elke dag werk wat jullie mannen niet doen,een vrouw kent de pijn voor het baren van kinderen,mannen hoeven het niet te voelen,vrouwen zijn belast met de huishouding en verzorging van kinderen .Ga hun vieren ,koop bloemen voor ze laat, ze weten dat je ze waardeert,,.Ze vragen niet om een contest.Ze zijn in alle zin heldinnen,onze heldinnen!


  Maak melding

 5. Wat is dit?
  Miss India verkiezing in Suriname?
  Ik ben benieuwd hoe de Ambassadeur van India gaat reageren.

  Een minderwaardigheidsmentaliteit dat tentoon wordt verspreid door een stelletje gadaha.

  Dat de president dit zou kunnen toestaan is een grote vraag of is dit een propaganda stunt van de VHP?

  Betekend weer een achteruitgaan van zes jaar.
  Suriname heeft geen mensen nodig die bezig zijn dit land te demotiveren.


  Maak melding

 6. @ Ray

  Ik moet even weg, maar zal je van repliek dienen.
  Hou het in de gaten, zal je vanavond nog antwoord
  geven hoe ik over jouw denk !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 7. Miss suriname is niets mee, maar voor miss india moet je naar mumbay srilanka india pakistan. miss india in su walgelijk mag ik me ook in schrijven of is het alleen voor pagwa gasten in su


  Maak melding

 8. @ Mila124,

  Ben slechts gedeeltelijk met je reactie eens.
  Voor miss India verkiezing moet je alleen in India zijn en ook in dat land zijn geboren. Sri Lanka heeft een eigen miss verkiezing en dat geldt voor elk land die een eigen miss verkiezing houdt.

  Het gaat mijn verstand te boven dat hindustanen die in Suriname wonen, spreken van een miss India verkiezing in het land waar ze zijn geboren. Hetzelfde geldt voor de hindustanen in Nederland.

  Daarom zeggen creolen ook terecht dat de Surinaamse hindustanen zich meer verbonden met India dan met Suriname zelf.


  Maak melding

 9. Jiyani

  Mijn mars voor jou ! Een creool zal nooit zeggen dat een Hindoestaanse moslim naar India moet terugkeren. Het zijn alleen de Hindoes die zich meer met India verbonden voelen dan moslims en terecht dat de creool dan zegt om de boot te pakken en ga terug naar waar je vandaan komt.
  En in Holland zie je dat veel Hindoes (chamaars) hun stemmen op rechtse partijen als PVV en Forum uitbrengen uit angst van wat in India gebeurt. Wat gebeurt daar dan ? Ja, moslims en christenen en hindoes uit de lagere kasten worden door hindoes terroristen vermoord, kinderen en baby worden door hindoe terroristen verkracht en dat alles met goedkeuring van de hindoe terroristen. Dus jong you mi mars met je racistische opmerking over creolen.


  Maak melding

 10. @ Ray

  Hier ben ik weer zoals beloofd, dat je niet eens bent met mijn mening hoeft je mij niet als Hebie te kwalificeren.
  In de eerste plaats ken je mij niet persoonlijk, ik noem jouw
  toch ook geen homo of lesbisch ! Op jou vraag of ik de miss
  India verkiezing de afgelopen 5 jaar gemist hebt is mijn antwoord hierop nee ! Maar ik misgun ze ook niet een ieder,
  zoekt zijn / haar vertier op een andere manier dus ik laat iedereen op hun manier feesten en beesten !!!
  Jouw geld heb ik ook niet nodig, want ik woon al 52 jaar in NL, en natuurlijk maak ik me ook zorgen om mijn mede mens in Su. Maar ik bemoei me niet of ze daar evenementen willen organiseren terwijl het geld voor iets anders gebruikt kan worden ( ziektekosten )
  Ray verbeter de wereld begin bij je zelf, en als je het lot van de Sranan mang wil verbeteren, ga naar Su en neem de macht over en dan kan je het lot van de Surie´s verbeteren.
  Je hebt het over respect hebben over de vrouw of moeders,wat heeft de Miss India verkiezing hiermee te maken ? Ze worden toch niet vernedert tijdens de verkiezing, Miss verkiezingen worden wereld wijd georganiseerd en niet alleen in Su,dus wat jij doet is gewoon gezeik in de ruimte Ray ! Iemand die jou uitscheld
  in de trant van YMPP, heeft geen respect voor vrouwen.
  Want ze zijn door een vrouw gebaard, en niet van een boom uitgevallen. Ik persoonlijk ga jouw niet uitschelden want; je hebt je mening en ik de mijne, dat we niet overeen kunnen komen is gewoon menselijk. En dat respecteer ik, want ieder vogeltje zingt zoals ie gebekt is. Ray het gaat je goed, en prettig weekend.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 11. @ Ghiseladoebe,

  Je lijkt nog in diepe slaap te verkeren 0m 9.20 uur.
  Indien de creool zegt dat hindustanen met de boot terug moeten naar India, bedoelen ze daar echt niet alleen de hindu’s mee, maar ook de hindustaanse moslims.

  Chamaar is iemand die leer looit Dat woord staat dus voor een beroep. Wanneer jij denkt dat alleen hindu’s in India leer looien dan vergis jij je. Ook moslims die dat beroep uitoefenen en andere gelovigen worden chamaars genoemd.

  Wat het stemmen op de PVV betreft, ook Surinaamse moslims die op hindu’s lijken hebben op deze partij gestemd. En dat ze dat hebben gedaan of weer gaan doen heeft wel een oorzaak. Jij bent ziende blind en horende doof. Bovendien mag elk stemgerechtigde persoon stemmen op de partij die hem/haar het beste lijkt. We leven in een democratie!

  Je getetter over terrorisme in India wordt niet alleen gepleegd door hindu’s maar ook door moslims.
  In Pakistan zijn het overwegend moslims die terroriseren.
  In beide landen is het fundamentalisme aan het opkomen.
  Het is gewoon afschuwelijk dat dit anno 2018 kan gebeuren.

  Wat verkrachting betreft, raad ik je aan om naar de film Chandni Bar te kijken. Berust op waargebeurde feiten en het zijn moslims die in de film verkrachten en moorden.
  Jij denkt dat alleen hindu mannen verkrachten. In moslimlanden is verkrachting geen uitzondering. Gebeurt veel vaker dan men denkt.

  Je vertrouwt hindu’s niet, maar wel moslims en anderen.
  Ik vertrouw niemand dan mijn familie en mijn vrienden.
  Begrijpend lezen is jouw ding niet, schelden daarentegen wel. Jij bent een persoon die ik nooit zal kunnen vertrouwen. Jij bent een verloren ziel en daar mag je het mee doen.

  PS heel af en toe lust ik mars (reep of ijsje), jouw mars mag je aan vooral mannen aanbieden!


  Maak melding

 12. @ J. Zwartmans,

  Dank je wel dat je het voor mij opneemt.
  Maar ik heb gelezen dat ook jij niet bent begrepen door Ray.
  Je hebt hem van repliek gediend.
  Begrijpend lezen is voor en blijft moeilijk voor velen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.