zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieagenten knappen bureau in Surinaamse volkswijk zelf op

Politieagenten knappen bureau in Surinaamse volkswijk zelf op

-

De Nationale Carrierebeurs

PARAMARIBO, 6 feb – Politieagenten in de volkswijk Latour hebben een stuk huzarenwerk verricht. Op eigen kracht is hun politiestation gerenoveeerd. Het ziet er weer glimmend uit en vooral arbeidsvriendelijk. Kennelijk moe van het jarenlange wachten op geld uit de grote pot, is het initiatief ingezet. De politieagenten van de wijk Latour hopen nu een voorbeeld te zijn voor collega’s.

Het betekent behalve extra energie geven, ook in eigen zak tasten. “Ik hoop dat wij als politiebureau trendsetter zijn”, zegt plaatselijk commandant Sjaam Debitewarie tegenover de Ware Tijd. Een trend dan van opofferen voor een prettig werkmilieu. De agenten hebben bijstand gehad van burgerpersoneel op het station. Het personeel moest vaak na de normale diensttijd blijven werken.

Er is gewerkt met restmateriaal dat het personeel thuis nog had liggen. Dankzij de eigen inzet zijn de wachtruimte en de verhoorkamers nu ruimer. Ook zijn een badkamer en toiletruimte bijgebouwd. De airconditioning is gerepareerd. Ook zijn de gangen en wachtruimte opnieuw beschilderd. Het personeel heeft ook geld opgebracht voor de aanschaf van bewaarkasten voor persoonlijke goederen.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

25 REACTIES
 1. Goed he…een “volkspresident met een sociaal contract met het volk” ??….wat een treurige schandalige vertoning. Maar in 2020 verkopen we onze ziel en zaligheid weer om nog 5 aan deze paarse maffia-bende te gunnen in ruil voor een lauwe soft en een bak oud vreten.


  Maak melding
 2. Top van jullie. Terwijl de rijke stinkerds nog rijker worden en steeds maar profiteren moeten de harde werkers het zelf voor elkaar brengen.
  Jullie verdienen een pluim en hopelijk volgen er meer jullie voorbeeld want wachten op de rijke lui bied geen soelaas en zal niets opleveren


  Maak melding
 3. Hihi, oe doro revo ting bakka. Wie die revo ellende niet hebben gekend en willens en wetens hebben gestemd op ddb zullen het nog voor 2020 ervaren. Moni no do, neks no do, zelfs vuilophaal dienst was toen stopgezet. Met ddb en duivelse trawanten verwordt het geen Dubai, maar een paarse verdorven misdadige maatschappij met ddb aan de macht. Mochten de paarse zombies in 2020 wederom krijsen we gaan weer vo vijf, dan zijn de komende drie generator paarsarm misdadig duivel ddb verdoemd als in Haiti. Dan wordt in 2020 Surhaiti een paars verdoemde realiteit. Wo ka dong moro dong sma na grontapoe, de vervloekte aanhangers van misdadigers, de ndper’s.


  Maak melding
 4. Laat NDP Schurken De Politie Buro aan de waterkant weer terug bouwen of terug geven aan de Overheid .

  Nieuw Front was bezig met een nieuw Politie Buro aan de Wanica straat ,dat was al bijna afgebouwd .

  Door NDP Regering is het stop gezet , een smoesje af gekeurd .

  NDP Regering gunt de politie en militairen niets ,zo ook men houd ook niet van NDP ,daar men minder is gaan verdienen met een koers van 1 op 9 srd .

  Bo Bo Bouterse wanneer bouw je de politie buro aan waterkant terug .

  Waarom had NDP geen Goud productie bedrijf op gezet in jaren 1980 en 1990 .

  In plaats van Goud productie in jaren 1980 is men Groot Cocaïne productie op gezet in west Suriname .

  Nu doet NDP en PALU of men als van Aart Olie en Goud weet in Suriname .

  Door NDP beleid makers zijn er zwervers en cocaïne verslaafden gekomen .

  De NDP was ook niet voor de militairen op gericht ,dat weet Bo Bo Bouterse ,vraag maar aan J wijdenbosh .

  Hooghart en Misikaka gaan 2020 voor president .

  Ik ben heel blij dat de einde van NDP in zicht is 2020 gaat geen enkel werknemer voor de onderdrukkers stemmen .

  Politie vraag de locatie aan de waterkant terug van NDP ,het is niet van hun ,als jat men van de overheid

  August Boldewijn politieke loog en Hans Breeveld en Henk Herrenberg komt Bouterse terug na 2020 .

  August Boldewijn veranderd de Grond wet zo Bouterse na 2020 blijf zitten

  Trump President van America heeft Bo BO Bouterse een mail gestuurd .

  Sedert Obama is Bouterse hij nooit meer naar America gegaan hij had Dino Bouterse gestuurd .


  Maak melding
 5. Sommigen begrijpen het niet!
  De taak van de politie is niet om renovatie en reparatie aan gebouwen te doen tijdens je diensturen.!
  Wil je huisjes gaan opknappen dan doe je dat buiten diensturen!
  Het is de zorg van de staat dat gebouwen van dienstdoende ambtenaren optimaal is.Dat is het doel van subsidie.Waarom heb je dan bouta als lijder nodig als je als burger alles zelf moet doen waarvoor de staat,hij,bouta,, verantwoordelijk is!
  De boeven weten wanneer toe te slaan…wanneer de politie bezig is met reparatie en renovatie!


  Maak melding
 6. Zo wanneer straks leerkrachten gaan klagen dat de leslokalen onder water lopen ,anderen klagen dat het dak lek is….wat moet er dan gebeuren.Moeten de scholen gesloten worden want ja toch meneer en juffrouw zijn met
  reparatie en renovatie werkzaamheden bezig. ..
  Van Suriname tot… Doe Het Jezelf Land
  Surinamers,surinamers gebruik toch je verstand zo af en toe!!


  Maak melding
 7. Bravo voor deze agenten en hulp van de medeburgers. Nu nog van de houten hutjes af en gebouwen van steen neerzetten voordat onverlaat uit wraak hun gebouw in de fik steken. Sakere


  Maak melding
 8. Goed bezig heren, Petje af voor jullie prestatie.
  Maar dit is schandalig. Jammer dat de overheid, de werkgever, jullie met de renovatie opzadelen? Schaamteloos….Geen woorden voor.
  Dit mag nooit een trend worden. Dat je een nette opgeruimd werkplaats wil, mag je zelf doen. Begrijp ik tot zover. Maar zo een grote onderhoud, absurd. Maar nogmaals chapeau voor allen die zich ingezet heeft. Waar gaat t heen met dit land. Het zou mooi zijn als de overheid een commissie of bestuur bij elkaar kan krijgen, zonder prestatie vergoedingen en de goede ideeën van de burgers bij elkaar bundelt. En kijken welk kant ze eventueel op kunnen. Wat kunnen ze gebruiken. Is jammer als ik hoor dat alle ministers en beleidsmakers goed geschoold zijn, academisch, maar toch niks concreets uit hun handen kan komen. Dat frustreert mij enorm. Maar het zal aan mij liggen. Ik snap de su politiek niet. We willen onze eigen mensen toch niet naar het slachtbank brengen?


  Maak melding
 9. Ze moesten Parbo als paarse hulp gebruiken. No boi hij zou ervoor gezorgd hebben dat het nog steeds niet af zou zijn. A mang na wang paarse saboteur.


  Maak melding
 10. Dit is een voorbeeld hoe het moet. Suriname is een participatie maatschappij. De tijd dat je gepamperd werd is voorbij. De matra van front werkt verlammend.

  @oom ludig, mmp lul niet zo dom, groene front zombie.


  Maak melding
 11. Ludwig wat lul je dom. Misdadigers als Venetiaan, Rusland en Segebai Chandrika horen in de bak thuis. Wij zijn nog lang niet klaar met regeren. Hoe dan ook er zal afgerekend worden met jullie verraders. De ex kolonisator heeft geen moer meer te zeggen en de 8 dec proces gedoe zal hoe dan ook van tafel gaan. Een nieuwe regeer termijn zal meer voor rust zorgen in het land. Bouterse blijft leider van suriname.


  Maak melding
 12. Parbo, je klets uit je nek met participatie , zeker teveel djogo gezopen. De enigen die dat woordje kennen zijn de boeven en de overvallers. De rest weet niet eens wat participatie betekend.


  Maak melding
 13. Parbo,

  A paars misdadig corrupt brede sa joe e vreet foe ddb e meki joe taki a paarse misdadige domme taal……..misdaad loont bij ddb en consorten met dank aan al die oerdomme idiote dwaze debiele ndper’s wiens met de dag paars verschrompelen tot een erwt. Oma taki, neem Parbo niet kwalijk, na leki wang paarse misgeboorte a de, leki alla deng dididbri dong ndper’s. Opa taki zelfs een mier is een triljoen malen slimmer van nature dan alle idiote paarsdomme ndpers samen. Oma taki, no wang jepi de gi deng demonisch misdadig paars bezeten oerdomme stommelingen, de mpp domme ndper’s. De oorzaak van alle paarse kommer en kwel zijn alle mpp domme misdadiger ddb aanbidders. Vervloekt door de misdaadvloed ddb zijn alle ndper’s.


  Maak melding
 14. Ddb en co zijn de grootste criminelen sinds 1980 die 1.000.000 oerdom in het kwadraat domme ndper’s hun misleiders verdienen die hen doen lijden.


  Maak melding
 15. Suriname is failliet gemaakt door Bouterse.Al ons tegoeden heeft hij laten verdwijnen in zijn eigen zak.Zijn aanhang pinaren en durven hun mond niet open te doen anders worden ze op de vlucht doodgeschoten als in 1982.Deze satan heeft Suriname vernietigd en niemand durft hem van zijn troon af te stoten.Een schande wat in mijn geboorte land is gebeurt.Als Suriname voel ik het ook maar het is hun eigen schuld om deze domkop die geen hoge opleiding heeft gehad te kiezen als president van het land.Die man kan nauwelijks zijn naam schrijven.Hij is olie dom dat geef ik toe.


  Maak melding
 16. Het psyhchologische effect hiervan kan zijn dat deze politiemensen minder van de staat gaan aannemen en meer hun eigen gang zullen gaan. Of dit een gewenste ontwikkeling is, is de vraag. Het kan nl ook de verkeerde kant uitvallen (wet in eigen hand nemen).


  Maak melding
 17. Mr debitewarie

  u wordt door ons betaald om politie werk te doen en niet om het politieburo op te knappen
  de tijd die u daaraan heeft besteedt moest u zich bezighoud met criminelen verkeersvandalen rovers etc
  dan waren we goed bezig want daar wordt u voor betaald


  Maak melding
 18. Parbo…

  over MISDADIGER gesproken….

  DESIRE DELANO BOUTERSE:
  * 11 jaar voor drugshandel…
  * 20 jaar voor marteling, foltering, verminking en
  standrechtelijke moorden op 15 ONSCHULDIGE
  landgenoten !!!!!!!!!!!!!!…….

  Voeg daarbij zijn eveneens MISDADIGE zoontjes Dino en Meriba, beiden voor jaren achter de tralies.

  Dus hij je misselijkmakende, stinkende paarse bek over anderen….kneus.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES