Seedorf nieuwe trainer van Deportivo La Coruña

2
Oranje neemt officieel afscheid van Seedorf op 28 maart

Clarence Seedorf is de nieuwe trainer van de Spaanse voetbalclub Deportivo La Coruña. De oud-speler van onder andere Ajax, Real Madrid en AC Milan is vanavond in Galicië gepresenteerd. De in Suriname geboren Seedorf is de opvolger van de zondag ontslagen Cristobal Parralo.

Seedorf tekent een contract tot het einde van het seizoen. “Ik ben blij dat ik de kans krijg om weer aan de slag te gaan, bij een club met veel geschiedenis in een competitie die me veel gebracht heeft”, aldus de nieuwe trainer.

Spanje is geen onbekend terrein voor de 41-jarige Seedorf. Hij speelde 3,5 seizoen bij Real Madrid en won er zijn tweede Champions League in 1998 én de wereldbeker, in het najaar van 1998.

Bekijk ook:


2 REACTIES

  1. Net als in het bedrijfsleven, heb je werk en raspaarden; Je hebt akties operationeel en taktisch, voor eikende akties, vergt Strategie. Om de tent op peil te brengen, een team te smeden, heb je Strategie nodig. Deze man heeft dat niet. Kan wel een balletje hoog houden, maar is absoluut geen strateeg.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.