zo 18 feb 2018 00:01
post thumbnail

Seedorf nieuwe trainer van Deportivo La Coruña

2

Clarence Seedorf is de nieuwe trainer van de Spaanse voetbalclub Deportivo La Coruña. De oud-speler van onder andere Ajax, Real Madrid en AC Milan is vanavond in Galicië gepresenteerd. De in Suriname geboren Seedorf is de opvolger van de zondag ontslagen Cristobal Parralo.

Seedorf tekent een contract tot het einde van het seizoen. “Ik ben blij dat ik de kans krijg om weer aan de slag te gaan, bij een club met veel geschiedenis in een competitie die me veel gebracht heeft”, aldus de nieuwe trainer.

Spanje is geen onbekend terrein voor de 41-jarige Seedorf. Hij speelde 3,5 seizoen bij Real Madrid en won er zijn tweede Champions League in 1998 én de wereldbeker, in het najaar van 1998.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
22 Reacties | Plaats Reactie

  1. Klasse man ; maakt er wat van jonge, proficiaat !

    Jacko

    dinsdag 6 februari 2018 om 10:28 uur.
  2. Net als in het bedrijfsleven, heb je werk en raspaarden; Je hebt akties operationeel en taktisch, voor eikende akties, vergt Strategie. Om de tent op peil te brengen, een team te smeden, heb je Strategie nodig. Deze man heeft dat niet. Kan wel een balletje hoog houden, maar is absoluut geen strateeg.

    dinsdag 6 februari 2018 om 11:16 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com