Samenwerking Suriname met Caribisch agrarisch onderzoeksinstituut

1
Samenwerking Suriname met Caribisch agrarisch onderzoeksinstituut

Minister Edgar Dikan(l) van Regionale Ontwikkeling in Suriname en Clark Barton, topman van het Caribbean Agriculture and Research Institute(CARDI), afgelopen week bij een ontmoeting in Paramaribo. Baxton heeft de minister geïnformeerd over de mogelijkheden die CARDI biedt voor samenwerking op het gebied van Agrarische Ontwikkeling.

Die passen goed bij de plannen van het directoraat Agrarische Ontwikkeling Binnenland (AOB), dat in 2016 aan het ministerie werd toegevoegd en de verantwoordelijkheid heeft duurzame agrarische ontwikkeling van de gemeenschappen in het binnenland te bewerkstelligen.


1 REACTIE

  1. Is de minister van landbouw niet die ene die internationale agrariese samenwerkingen aangaat? Lijkt wel op een zooite qua organisatie in de kabinet van de pleesident. Een duidelijke free for all geen wonder dat het land naar de klote gaat. Even niet vergeten voor 1980 was de LVV de beste landbouwkundig onderzoekstation van het Caraibies gebied.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.