Japan schenkt NCCR Suriname 1.8 miljoen US$ aan goederen

17
Japan schenkt NCCR Suriname 1.8 miljoen US$ aan goederen

De Japanse overheid heeft deze week een mooie schenking gedaan aan het Nationaal Coördinatiecentrum Rampenbeheersing Suriname. Het NCCR wordt voorzien van voertuigen en apparatuur met een prijskaartje van 1.8 miljoen US$. In het pakket zijn onder andere opgenomen waterzuiveringssystemen, logistieke voertuigen, 30 tenten, 5 temporary toiletten, een watertruck, twee frok lift trucks, 2 generatoren, 20 watertanks, 1 dumping truck en tweetal ambulances.

Deze lijst is in nauw overleg met het NCCR ontwikkeld, precies afgestemd op de behoefte die Suriname heeft. Het doel van deze geweldige schenking van de Japanse overheid is om het feit dat het NCCR effectiever kan optreden en handelen bij eventuele natuurlijke catastrofes. In Japan zal er een aanbesteding worden gedaan om de goederen aan te leveren.

Mitsuhiko Okada, de niet residerende ambassadeur van Japan voor Suriname geeft aan dat het ongeveer twee tot drie jaren zal duren voordat de goederen in Suriname zullen arriveren, aangezien bepaalde voertuigen en of apparaten aangepast moeten worden naar specifieke behoefte. Maar volgens de ambassadeur wordt er getracht de goederen zo snel als mogelijk te leveren.

Bekijk ook:


17 REACTIES

 1. Bedelaar Polak laat haar konijnen tanden zien en valt zo in de gunst van crime Desi. Daar doet ze het voor. Ze mag weer op de schoot van Desi.


  Maak melding

 2. Japanners kunnen goed liegen. Die ramp met de Fukushima kerncentrale was vele malen groter, maar ze hebben het goed weten te verzwijgen. Btw, je weet toch waarom Japanners en hun auto’s er als walvissen uitzien?


  Maak melding

 3. Die Japanners weten ook al hoe Surinamers zijn. Ze dachten, we zullen maar spullen geven en geen geld, dan is er meer kans dat het goed terecht komt.


  Maak melding

 4. Volwassenen grijpt de kans om als peuters hun slag te slaan. Volwassen mensen met een groothoofd dat hun verstand of geheugen is niet ontwikkeld. In een welvarend land als Nederland komt er veel van dit soort van gebrekkige mensen voor. Dus mensen met een aangeboren afwijking.

  Het probleem bij personen met een aangeboren afwijking zoals boven vermeldt. Is dat je bij deze mensen niet het normale mogen verwachten. Het pesten van anderen is een tekortkoming dat past in het Nederlands cultuur. Zells de politie hoeft je niet in te schakelen want deze kunnen niks voor je betekenen.


  Maak melding

 5. Vele paarse corrupte rovers azen op al deze goederen. Opa taki 70% gaan de ndp elite voor zichzelf houden. Oma taki de oerdomme verarmde paarse dombo’s krijgen geen enkele cent te zien.


  Maak melding

 6. Hans
  Weet jij allerlij onderdelen opleveren,ik zou niet te vroeg conclusies trekken , ze verkopen alles wat los en vast zit ,als het maar niet op werk gaat lijken


  Maak melding

 7. Misjiekabaka die aan de residerende Japanse ambassadeur in het Japans tracht uit te leggen dat een hond in zijn schoen heeft gescheten:
  ‘A Honda Kawasaki in Isuzu’.


  Maak melding

 8. Handtjes open houden.Blij,Blij,Blij. En Dan stemmen voor Japan.Ja hoor oom Japan mag op walvissen jagen.Jammet een levertijd van twee tot drie jaar.ndp kan de plunder party missen.


  Maak melding

 9. De grootste ramp voor Suriname zijn jullie die in de regering zitten en het land naar de knoppen hebben geholpen en nu op de bedelstoel zitten. De grootste ramp is de Gezondheidszorg en de gore ziekenhuizen die niet aan de kwaliteitseisen voldoen. De grootste ramp is het onderwijs die niet loopt zoals het behoort te lopen. De grootste ramp is de goudwinning die door Kodjo en Present wordt weggeroofd en eentje die zijn hondenhals en zich Hond noemt zich wil aansluiten bij de VHP. De grootste ramp de natuur wordt vernietigd en niemand doet er iets aan. De grootste ramp het roven,beroven en moorden. De grootste ramp Suriname is een onveilig land geworden voor haar eigen inwoners. De grootste ramp onze oudjes worden aan hun lot overgelaten en bestolen in de verzorgingshuizen, De grootste ramp is dat dit hersenloze ras nog bestaat en doorgaat zijn eigen ras en cultuur te vernietigen en niemand dit kan stoppen. Wat kan Japan en Betje Yildiz hieraan doen? Niets Yildiz loopt maar te bedelen en gaat op de foto om te laten zien, wat zij weer heeft binnen gehaald. Zo krijgt zij van de baas een schouderklopje en mag zij verder gaan met bedelen en dure reizen maken, in de duurste hotels verblijven en de duurste gerechten nuttigen op kosten van de Surinaamse bevolking. Wanneer gaat zij op de foto waar zij bezig is oudjes te wassen en aankleden in Bejaardentehuis Ashiana. Wanneer gaat zij op de foto met een van onze oudjes en laat zien dat zij opa of oma haar haren aan het kammen is of hun tanden poetst of voor hun staat te koken of samen met hun een maaltijd eet. Sarie Torie. Moeten wij blij van worden dat zij meer in het buitenland zit om te shoppen en het haar gaan moer kan schelen dat het land naar de verdoemenis gaat. Denkt Yildiz dat zij met handjes schudden met diplomaten het land helpt met de hedendaagse ellende.


  Maak melding

 10. Sari torie !!!!
  Oude vrouw van 92-jaar overvallen en beroofd, nogwel in Paramaribo !!!
  Wordt het geen tijd dat “Welzijn” nu consequenties verbindt aan zijn onvermogen om als minister om de veiligheid van personen en goed, te laten beschermen !!, om op te stappen ?
  Vanaf hij minister van J/p is geworden is de criminaliteit steeds toegenomen !!
  We lezen niet alles, omdat velen geen aangifte meer doen,ze zijn gewoon moedeloos geworden ! sommigen denken dat er mollen zijn bij de politie die zaken doorspelen aan criminelen !
  Recentelijk, van kenissen in paramaribo-noord(Charlesburg) 2-stieren gestolen (mischien voor de barbeque op de hoeken van straten in Par”bo noord);de eigenaar is moe geworden van aangiftes doen en doet het gewoon niet !
  Hij kreeg eens te horen “dem njang toe” !! bij de aangifte !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.