Bilaterale relatie Suriname – India onveranderd

8
Bilaterale relatie Suriname - India onveranderd

PARAMARIBO, 3 feb – Minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken heeft aangegevn dat de bilaterale relatie tussen India en Suriname onveranderd blijft en niet zal worden teruggebracht naar het niveau van zaakgelastigde. Suriname’s Ambassadeur Aashna Kanhai in India wordt wel weer terug geroepen maar dat is niets nieuws aangezien het gaat om een algemene terugroeping voor in het buitenland gestationeerde diplomaten.

Het verblijf op deze posten is namelijk aan een bepaalde termijn verbonden. Het gaat om een verblijf van vier jaren maar op sommige posten zitten de ambassadeurs er langer. Om weer invulling te geven aan de opengevallen posten zal de president uitkijken naar nieuwe kandidaten om deze buitenlandse betrekkingen in te vullen.

Dus met de relatie Suriname en India is er niets bijzonders aan de hand; de banden zijn juist versterkt. De regering kijkt er juist naar uit om deze goede betrekking verder uit te diepen en te ontwikkelen.(FOTO: herdenking van de 69 jaardag van de Republiek van India in Suriname vorige week)

Bekijk ook:


8 REACTIES

 1. Als het beleid naar India toe ongewijzigd is,dan kunnen de Suri’s voorlopig geen Indiase investeringen tegemoet zien.Al jaren houdt de regering een palm olie bedrijf van Indiase origine buiten de deur.


  Maak melding

 2. India is top. USA en China vechten wie de van de tweede de leidende/lijdende rol in de wereld gaat spelen. India houdt zich rustig en is bezig aan haar doelen te realiseren. Op ITC gebied zijn ze de beste in de wereld en op vele partituren spelen ze een sterke rol. In 2050 zullen ze zowel USA als China achter zich gelaten hebben.

  China was heel lange tijd bezig met one child beleid. India heeft dat niet. India is een democratie, China is dat niet. Zie daar weer een andere voordeel van India boven China. Volg de berichten en laat uw verbazen over de doelen van India.

  ddb is vastgelopen in zijn eigen verzonnen fake revolutie, heeft Suriname vernietigd. Hij heeft geen banden met landen die de republiek Suriname en de Surinamers welvaart en welzijn, ontwikkeling, voorspoed kan brengen. hij heeft contact met fake landen, dictaturen zoals Venezuela, Cuba, Equatoriaal-Guinee. Faka landen, waar de dictator en familie met eigen belang bezig zijn, zelf verrijking en vernietiging van het land. Volg het nieuws maar
  over deze landen.

  Suriname heeft al tientallen jaren een zeer goede band met China. Chandrikapersad (Chan) Santokhi (CS) is bezig deze banden met zowel China als India goed te onderhouden en contacten mee hebben. Waarom zou het Surinaamse Volk dit niet willen inzien opweg naar een andere koers en betere vooruitgang voor zich zelf, hun kinderen en Suriname de toekomst.

  De racistische kaart van door ddb en gangsters, ndp gespeeld worden, daarom moeten let op! de Surinamers zich niet om de tuin laten leiden. Het poppenkast of speelkwartier van ddb en gang dat sinds 25 Febrauri 1980 begon en nu nog bezig is, maar strompelt is (bijna) afgelopen.

  India, China, Nederland (inclusief Surineds) kunnen veel voor Suriname betekenen als ddb en gang zijn opgedonderd.

  Sranansma Oe Wiki en Oe Bondroe Voor Verandering Voor Uw Zelf En Uw Kinderen En Redt De Democratie En Zie Het Algemeen Belang Voor Uw Zelf En Uw Kinderen.

  Time4Chan(ge)!
  Felicitaties aan de heer Chandrikaperkash Santokhi van de VHP

  Sranansma Oe Wiki En Laat U Geen Zand In De Ogen Strooien En Zie Wat Goed Is Voor U, Uw Kinderen En De Republiek Suriname.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. Onder Venetiaan begon het racisme al structureel voet aan de grond te krijgen. Heer Ronald moest niets hebben van investeringen uit India, want dat zou de ‘macht van de coolies’ vergroten in Suriname. Dus importeerde hij Chinezen en weerde hij Indiase zakenmensen. DDB heeft deze politiek overgenomen en is ermee doorgegaan.


  Maak melding

 4. India en Indonesia hebben niet alleen een vriendschapsband maar ook een familierelatie dat intussen is uitgestorven. Als India zo graag in Suriname wilt investeren dan was dit sinds de tijd van de frontregering al geschied maar nee. Een van die plantage idioot Ma hinder persad Jogi wil munt slaan en komt met een achterhaalde stommiteit aan dansen.

  Het verhaal van die plantage idioot komt hier op neer, dat de Chinezen wel mogen investeren maar India niet. We weten dat het bloed spreekt. Maar zo dom als die plantage koelie is de regering ook weer niet.

  Wat Suriname zeker niet van India mag toelaten is het openbaarvervoer. In Suriname geldt andere regels. Levende mensen mogen nooit als vracht vervoert worden.
  Dit soort van bandeloosheid of te wel respectloze situatie verwacht de plantage idioot van de regering.


  Maak melding

 5. Er wordt zwaar geschut uitgeoefend op vrijenmeningsuiting
  Landgenoten doet er niet toe of je pro of contra bent maar let goed op jezelf dat je niet wordt uitgespeeld door mensen met slechte bedoelingen. Velen van jullie hebben het nog steeds niet door dat we gewoon misbruikt worden door een stelletje slaafse ezels. Jammer dat er nog mensen zijn dat zich laat gebruiken door (blanken vrees) de blanken. Respect mag niet leiden tot vrees dit is wederzijds.

  NOOTKREET:
  Hoe kan ik in godsnaam mijn landgenoten wakker maken tegen de lafaards of valse profeten in dienst van de kleurlozen.


  Maak melding

 6. Er is een anti India sentiment in Su. Stem niet op Santok Dan worden zij de baas helped bij de verkiezingen.Geen investeringen van Indiaase ondernemers te zien.Wel heleboel van China.Al eerder opgemerkt door een ander. Afwachten wie de nieuwe ambasadeut is.Waarschijnlijk een creool ndper.

  De Su hindoe in dna zijn muisstil.Alleen maar stemvee voor de ndp.Jammer er zijn geschoolde mensen en een heeft college klassen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.