Nieuw bestuur Parea gekozen in Suriname

5
Nieuw bestuur Parea gekozen in Suriname

Parea, de vereniging van gay-, bi- en transman-professionals in Suriname heeft afgelopen een nieuw bestuur gekozen. Van links naar rechts: Juan Pigot (voorzitter), Sherwin Vreeswijk (penningmeester) en Raoul Franker (secretaris) vormen het nieuw dagelijks bestuur van Parea.

Het team heeft zich voorgenomen om de rechten van LGBT in Suriname te verdedigen, de vereniging verder uitbouwen en bovenal positief bijdragen aan de ontwikkeling gehele Surinaamse maatschappij. Dat zijn de doelen waar het op vrijdag 26 januari herkozen bestuur voor gaat. De zittingsduur is 3 jaar.

Bekijk ook:


5 REACTIES

 1. Nu het 8 december 1982 moorden strafzaak bij de rechtbank/krijgsraad voor ddb spoedig is afgelopen, is ddb druk bezig om zich om te laten bouwen tot hermafrodiet om zo de gevangenisstraf in SB te ontlopen.

  Aangezien hij aan zijn kale kop, dikke buik en trage gang toch herkenbaar zal blijven, zal hij de dans niet ontspringen.

  Parea, de vereniging van gay-, bi- en transman-professionals in Suriname zal niets voor hem kunnen betekenen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. Gefeliciteerd met het nieuwe bestuur en sterkte met de strijd tegen mije en de rest van de ndp.Lobie voor rechten die in andere landen al bestaan voor mensen.


  Maak melding

 3. Deze idioten of personen met een gebrek/afwijking willen zich uitbreiden en roept hiermede de lotsgenoten op om zich aan te sluiten bij de grote drainering clubje.

  lees de Doelstelling van de draineringsclubje! of okki versierders.

  Parea heeft ten doel homoseksuele, biseksuele en transseksuele mannen met een hogere beroepsopleiding, een academische of een daarmee gelijkwaardige opleiding, dan wel van een gelijkwaardig niveau te ondersteunen bij het ontwikkelen van zakelijke en vriendschappelijke contacten ter ondersteuning van hun persoonlijke ontplooiing, sociale behoeften en maatschappelijke ambities.

  Dit zal worden bevorderd door het organiseren van lezingen, gespreksavonden, sociale, culturele, sportieve en andere activiteiten. Vanuit de vereniging worden er ook activiteiten en projecten ge√Įnitieerd ter vergroting van het maatschappelijke welzijn van de totale samenleving.

  van de 300 kamers zijn er nog drie vrij in het Psychiatrisch Centrum Suriname-PCS.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.