DJ Chuckie krijgt ‘residency’ op Cabana Beach Curaçao

3
DJ Chuckie weer in Suriname voor optredens

De weredlbefaamde DJ en producer Chuckie krijgt ‘residency’ in een club in een hotel op Curaçao. Dit vertelt zijn woordvoerder Tim Boersma. De in Suriname geboren DJ gaat dit jaar iedere twee maanden terug naar het Caribische eiland voor een exclusief optreden bij de Cabana Beach Curaçao van Cabana Beach Kontiki Resort.

Chuckie is de eerste DJ die zo’n regeling treft. Hij kan deze nieuwe locatie toevoegen aan zijn lijst van residencies in Miami, New York, Las Vegas en Los Angeles. Het eerste optreden vindt plaats op 7 maart. Daarna is Chuckie te gast op Curaçao op 9 mei, 4 juli, 5 september en 7 november.

Clyde Narain aka Chuckie kijkt uit naar 7 maart: “De mix tussen toeristen, lokale bewoners en studenten die allemaal op één plek genieten, met een mojito of glas bubbels. Dat is mijn vooruitzicht en ik mag daar dan draaien. Dat beschouw ik niet als werk, maar als een voorrecht. Ik weet nu al bijna zeker dat ik op 7 maart kies voor ‘Machika’ als opening. Dat heb ik net met ChildsPlay geproduceerd voor de Colombiaanse superster J Balvin met zang van de Arubaanse zanger Jeon en Braziliaanse zangeres Anitta. Dat nummer past hier als geen ander en zal Cabana Beach direct in vuur en vlam zetten.”

Zijn streven is ook om dit in Suriname te doen. “Met een vaste residency kan je veel meer experimenteren en dat geeft ook de ruimte om gastartiesten uit te nodigen”, vertelt hij.

3 REACTIES

  1. Als Suriname zo nodig een voorbeeld moet, ‘hoe wij hier ook samen kwamen’, kan men kijken naar onder andere, de Dominicaanse Republic; Daar is samengesmelt, tot 1 mens, De Domicicaan; Een mooie goudbruine Caraibische mens.
    Dat is een Surinamer ano 2000. No wan patja patja. No


    Maak melding

  2. Wat fijn voor dj Chuckie, altijd leuk om te lezen dat een jonge Srananman succesvol is. Als men in Suriname echt meent dat de ontwikkeling van het toerisme belangrijk kan zijn voor het land zou men het voornemen van deze DJ moeten ondersteunen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.