Vereenvoudiging van wet Minimum Uurloon in Suriname

3
Vereenvoudiging van wet Minimum Uurloon in Suriname

De tripartiete commissie Herziening Wet Minimum Uurloon heeft haar finaal advies aangeboden aan minister Soewarto Moestadja van Arbeid(l). De commissie stelt een vereenvoudiging voor van de bestaande wet Minimum Uurloon. Het doel van die vereenvoudiging is om meer effectiviteit te bewerkstelligen bij zowel uitvoering als handhaving.

Voor deze vergemakkelijking zal de tekst van de bestaande wet volledig worden vervangen. De kern van de bestaande wet en de filosofie daarachter zullen ongewijzigd blijven. Volgens het advies moet er een ontwerpwet aan het parlement worden voorgelegd.

3 REACTIES

  1. Ondertussen schijten al die paarse debiele paria’s een paarse ddb schijterige buffel hoe dagelijks rond te komen. Al deze komende ellende zijn dank zij het slecht paars dom volk, mpp ndper’s. Aanhangers en aanbidders van de grootste misdadiger van het gehele land, ddb sa e mek deng ka.


    Maak melding

  2. Minimum dagloon: 1 blik bruine bonen, 1 kg rijst, 1 zoute vis, 1 varkensstaart , 1 pond zout en 1 l olie, 100 g knoflook, 1 peper 1 ui en 1 l Parbo. Dat is dan helemaal duidelijk en helder.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.