zondag, oktober 24, 2021
HomeNieuws uit NederlandHoogvliet krijgt nieuwe politieke partij: 'Stem van Hoogvliet'

Hoogvliet krijgt nieuwe politieke partij: ‘Stem van Hoogvliet’

-

- Advertisement -

[INGEZONDEN] – ‘Stem van Hoogvliet’ (Sociaal Democraten) is een nieuwe politieke partij die pas opgericht is door Ram Rambharatsing (campagne coördinator) en Ramon Ramsodit als lijstduwer. Ramsodit(FOTO) zegt dat de nieuwe partij een twaalf punten tellend plan heeft uitgewerkt. Het ligt in de bedoeling dat dit plan aandacht krijgt. Ook de afschaffing van de visumplicht voor Surinamers staat op de prioriteitenlijst.

- Advertisement -

Ramsodit is bijna 25 jaren lang lid van de Partij van de Arbeid. Hij zegt dat hij teleurgesteld is in de partij en in goed overleg met andere betrokkenen heeft besloten om een eigen partij op te richten waar iedereen een stem heeft en gehoord zal worden. Het ligt volgens Ramsodit ook in de bedoeling om de problemen die Surinaamse studenten in Nederland ondervinden onder de loep te nemen en eventueel duurzame oplossingen voor te vinden.

In het plan zijn naast de belangen van Hoogvliet, ook aandacht voor culturele verscheidenheid, aandacht voor ouderen, vooroordelen en discriminatie en recreatiemogelijkheden voor jong en oud. “Een goede samenwerking met Suriname zeker op het gebied van onderwijs, zou ideaal zijn. Er is zoveel potentie en Surinaamse studenten krijgen niet de mogelijkheid om hun kennis te verbreden en talenten te ontwikkelen”, aldus Ramsodit.5 REACTIES

 1. Er zijn wel wat vragen. Hoogvliet is onderdeel van Rotterdam. Gaat Ram Rambharatsing voor de Rotterdamse gemeenteraad? Een gemeenteraad gaat niet over het visumbeleid van de overheid, net zo min als over samenwerking met Suriname op welk terrein dan ook. Voorts maakt hij zich druk over de mogelijkheden van Surinaamse studenten.
  Beseft Ram Rambharatsing wel dat hij in Nederland woont en aan welk soort verkiezingen hij mee wil doen?

  Of we hebben te maken met een warhoofd of het is aandachts-trekkerij. Kan ook zijn dat hij familie in Suriname heeft die hij wil helpen aan een Nederlandse verblijfsvergunning.
  Een ding is zeker, in de gemeenteraad zal hij nooit komen. Stemmen van vrienden en familie zijn daar niet genoeg voor.


  Maak melding

 2. Ram Ram heb je niets anders te doen?
  Ram heb je al in kaart gebracht hoeveel studenten er uit Suriname afkomstig zijn om hier te studeren in het verslaafde circuit zijn geraakt en in Nederland in een psychiatrische inrichting wonen? Deze studenten hadden ook hele mooie toekomst plannen. Ze kregen ook een visa wel richting psychiatrie waar zij al jaren vertoeven. Familie kijkt niet naar ze om. Is te zwaar voor hun. Ook hebben ze geen verblijfsvergunning. Hoe wil jij voor deze studenten realiseren. Hoeveel heeft Nederland al niet terug gestuurd omdat zij een last zijn voor de gemeenschap. Ram Ram.
  Droom lekker verder.


  Maak melding

 3. Is deze man gek? Hij rept met geen woord over de belangen van de Surineds, maar heeft het over de belangen van Surinamers en Surinaamse studenten. Staat hij op de loonlijst van de NDP?


  Maak melding

 4. Het lijkt er op dat meneer Ramsodit heeft gemist dat de deelgemeenten opgeheven zijn.
  Over al de punten op zijn lijst heeft hij namelijk niets meer te zeggen. Daar gaat de gemeente Rotterdam over waar Hoogvliet deel van uit maakt. Het kan ook zijn dat hij zich in de verkiezingen vergist heeft, maar dan had hij aan de gemeenteraad verkiezingen mee moeten doen. Zonde van de tijd die hij er in steekt en zonde van de stemmen. Hij kan hier helemaal niets mee.

  Jan


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.