‘Mony Hond Bordo’ wil de Surinaamse politiek in

38
'Mony Hond Bordo' wil de Surinaamse politiek in
Entertainer Joël Martinus oftewel ‘Mony Hond Bordo’ - Foto Mr. Zonneman

PARAMARIBO, 25 jan – Entertainer Joël Martinus oftewel ‘Mony Hond Bordo’ wil in Suriname de politiek in. Binnen een week neemt hij een besluit over zijn politieke carrière. Dat maakte de rechterhand van Ronnie Bravo Brunswijk en voorzitter van de voetbal vereniging sv Notch zelf bekend via Facebook.

Bordo, die eerder een carrière als artiest begon, heeft zijn fans via het platform opgeroepen om hem te adviseren over de partij die het best bij hem past. “Mi no mang sjie Fa mi sranan brada nanga sisa e pina gwe moro fara. Lobi wang wat moet Bordo en aanhang doen. Help mee en denk mee” luidt zijn oproep.

Hij biedt als opties aansluiten bij de ABOP (Brunswijk), de NDP (Bouterse) of de VHP (Santhoki) of een eigen partij starten. Volgende week vernemen we het resultaat. Intussen kijken we nogmaals naar de beelden van Bordo die onlangs met een bladblazer geld verspreidde onder het publiek: (FOTO: Mr. Zonneman Suriname)


38 REACTIES

 1. Het lijkt alsof onze Surinamers tot bedelaars zijn verheven. Liever schenkt men het geld t.b.v. een sociaal doel.
  Er zijn te veel politieke partijen, dus nog een betekent versplintering van stemmen !
  Wat voor een opvoedend voorbeeld geven deze personen ?
  Gewoon, abnormaal !


  Maak melding

 2. Er zitten al genoeg hersenloze idioten in de politiek in Suriname (of wat daarvoor doorgaat), dan kan deze er nog wel bij. Politicologie is een universitaire studie en met een president met 2 jaar mulo denkt iedere domrie dat hij dat ook kan worden.


  Maak melding

 3. Nou nou het zou beter zijn als je het had uitbesteedt om het ziekenhuis te Moengo te renoveren of helpen aan het jaren lange achterstallig onderhoud van heel Moengo ooit zo n heeeeeeeel mooi district geweest.


  Maak melding

 4. Zegt meer dan genoeg over het niveau van de doorsnee Surinamer…elke hersenloze en laaggeschoolde mislukkeling is rijp voor de landelijke politiek. Er zitten er nu reeds 26. En kijk wat er van het land is geworden.


  Maak melding

 5. Wel,wel ,deze moet zijn prive goudmijn hebben.De klompen goud om zijn vinger en zijn hals spreekt voor zichzelf en brunsie heeft perfecte partner in hem als hij besluit voor straks nog enkele banken te gaan roven.
  Al draagt een aap een gouden ring het is en blijft lelijk!


  Maak melding

 6. Ja en zo kunnen we door.gaan maar dat heeft geen zin hoe nu verder is de vraag . Ik heb de oplossing en dan een groot kans dat het goed komt.binnen twee maanden is er dan een andere tijdelijke presiedent tot de verkiezingen dan ik zal het u via starieuws melden ook de procureur-generaal zal weg moeten want die pakt ook maar zijn geld en houd zijn bek dicht overal waar geld gestolen is nieuwe basen en de oude hebben geen pensioen straffen moet je ministers en ook dna leden ook en hun tegoeden bevriezen in binnen en buiten land ook Abrahams wie dan ook ook Santoki die denkt weer slavernij in tegaan voeren terwijl hij grof boter op zijn kop heeft jullie moeten je bek leren open doen want jullie komderen leiden er onder .


  Maak melding

 7. Gaat hij zijn neef brobneger meenemen, want hij heeft een grote mond hier en die kan hij in de oerwoud goed gebruiken om zijn neven en nichten te redden van armoede en achteruitgang. Deze twee kunnen daar casave fabrieken bouwen voor werk en vooruitgang. maar ze moeten ook de nederlandse pas[poot inruilen voor de surinaamse. Ik ben benieuwe .


  Maak melding

 8. Politieke ambities berusten in essentie op (economische) kennis en vaardigheden maar het schijnt dat het in Suriname er niet aan toe doet. Wellicht impliceert intelligentie, dat die met goud moet worden omhangen. De cultuur van gezien worden met wat de hebt, staat nog altijd voorop. Hoe walgelijk kan deze sociale status niet zijn.


  Maak melding

 9. Kan me niet voorstellen dat die man zijn sieraden jullie de ogen zo uitsteken (jaloezie).
  Als hij byouteriën (plastieke rommel) was er vast geen hond die ernaar kraaide.
  Zolang de sieraden niet ontvreemd zijn mag hij zijn hart ophalen dunkt mij.


  Maak melding

 10. Opa taki, in principe kan zelfs een dwaas in verworden Suribabwe en aanbeden politicus worden, maar dan moet hij wel over veel geld beschikken, om al die dwaze volgelingen om zich heen te houden. Oma taki, wee het oerdom volk dat op dit soort misleiders wil stemmen, ze gaan dbb in het kwadraat overtreffen in het roven, moorden, stelen, bedriegen etc. Opa taki hoezo? Oma taki loekoe sa e pesa na dicatoriale delen foe Afrika. Heri volk e njang foe vuilnisbelten.


  Maak melding

 11. Me bar joe!
  Maar bordeaux is toch geen moordenaar???
  Hy is ook een rommel ma veel beter dan didibrie hijzelf!
  Tenminste heeft bordeaux niet gemarteld en vermoord toch?


  Maak melding

 12. Dit is onmogelijk, zo gaat of kan niet toch! Hij is gewoon een grote Crimineel een zogenaamde artiest dat moet optreden en vooral veel in Holland en in Belgie, Parijs en een ieder is huiverig voor hem. Zijn ongeschoolde rechterhand is al wereld bekend met kinderen op het wereld brengen zonder vader.Wat is dit nou!!!Hij is Suriname meer aan het bezoedelen.


  Maak melding

 13. Ik zie deze blauwkop met goud behangen als een baviaan die probeert op te vallen geen president worden. Heeft geen scholing genoten weet dus zijn eigen naam niet te schrijven.Wat muziek/zingen betreft is het niet om aan te horen voor de buitenwereld.
  Zijn soort muziek is voor zijn niveau en eigen soort genoten. Ik heb liever een aap die een kokosnoot kraakt dan deze gast.


  Maak melding

 14. Ik schaam mij als boslandcreool ?
  Deze drugsbaron die ook een gouden Microfoon heeft waarmee Ronny Bankrover zijn vergadering heeft belegd en de gouden Microfoon gebruikt heeft
  Djuka in de politiek.


  Maak melding

 15. Anno 2018 zit Suriname nog met een andere ziekelijk boslandcreool. In de stad (Paramaribo) zou men zeggen Dyuka (Joodse-scheid) Dyu-
  ka.
  We zitten al met de crimineel Bouterse en Brunswijk dan komt dit nog bij kijken.
  Dan is de circus ( DNA) compleet
  Suriname waarheen?
  Dit land maakt echt moeilijke tijden mee.
  Democratie laat je soms dingen accepteren, dat ongewenst zijn. Dit is een van die hebi dat de slavendrijvers voor ons hebben
  achtergelaten.
  Ongeschoolden, geen moraal en voor niks vatbaar.

  Men lacht misschien om dit soort achterlijke dingen, maar het is om te betreuren in dit verlichte tijd..

  Mijn voorstel is arresteert die idioot en sluit hem op in kolera bekend als L.P.I.


  Maak melding

 16. Wat een bullshit deze knaap kan nieteens zn eigen naam schrijven,zielig dat deze clown denkt dat hij wat van betekenis kan zijn in suriname….werd hij niet genaait door een bakra die zn kont volstopte!!!

  De surinaamse politiek is al bezwaard met corrupte klootzakken en leugens vertellende jongetjes…en dan krygen we deze joker drbij!!!

  Jongen blijf waar je bent met je baas …wie dommer is laat ik drtussen,maar de politiek is niet voor ongeschoolde boelers.

  Blijf toneelspelen …of word prostitue meer kan je niet,want ik kan echt niet lachen van je zoutloze jokes.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.