Surinaamse Luchtvaart Maatschappij alert op gele koorts in Brazilië

7

PARAMARIBO, 23 jan – De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, helpt waken tegen de invoer van gele koorts. Dit zegt SLM-directeur Robbi Lachmising. Voor vluchten van en naar het Braziliaanse Belem geldt honderdprocentcontrole. Deze maatregel is al kort ingevoerd na de lancering van nieuwsberichten uit het zuidelijke buurland. Ook voor andere landen in de regio worden protocollen i8n stelling gebracht.

Niets wordt aan het toeval overgelaten. “Op vluchten van en naar Belem zal verscherpte controle worden uitgevoerd. Passagiers die niet kunnen aantonen een gelekoortsprik te hebben gehad, zullen niet toegelaten worden tot de vlucht”, zegt Lachmising tegenover de Times of Suriname. Sinds zes maanden wordt elke passagier gecontroleerd. Dit gebeurt op elk van de drie wekelijkse vluchten naar en van Belem.

Met de controle wordt gehoor gegeven aan voorschriften van de Wereld Gezondheidsorganisatie. Als vliegmaatschappijen zich niet houden aan deze voorschriften, moet boete betaald worden. Ook op de luchthavens gelden strenge controles. Een gelekoortsprik hoeft maar één keer genomen te worden. De meeste landen verwachten van passagiers dat ze ook kunnen aantonen het prikje gehad te hebben.

7 REACTIES

 1. Als je een ticket kan betalen van vele USD dan zijn de SRD 30,- niets dat je de BOG betalen moet.En je krijgt een mooi bewijs dat je geprikt bent tegen de gele koorts.


  Maak melding

 2. Dat is waar Jacobus, maar het moet je verteld worden wanneer je de ticket betaald hoe het precies in mekaar zit en welke de risico landen / eilanden zijn.


  Maak melding

 3. Gele koorts, discrimineert niet.
  Discriminatie, is corruptie! Waarom? Mensen worden doelgericht uitgesloten, voor anderen, te bevoordelen. Schoon voorbeeld zijn, de ‘Rohinjas’,die geneens voor mensen doorgaan; Worden overal weggejonast, ten voordele, van eigen mensen weer; Eigen babylonische, etnisch georienteerd groep. En zo krijg je een scheve aansnijding, van de koek; Corruptie!
  (Op de teentjes getapt?!)


  Maak melding

 4. Het is raadzaam om je prikje te halen en je bewijsstuk te laten zien. Dit heeft puur met preventie van en verantwoordelijkheid naar de rest van de bevolking toe.Hier heeft een ieder rechtop.Wanneer je een dure ticket kan betalen moet je ook in staat kunnen zijn de 30SRD op te hoesten. Voldoe je hieraan niet,ga dan niet op reis om anderen bewust te besmetten iets waar zij niet om hebben gevraagd. Reizen is leuk maar neem je verantwoordelijkheid.


  Maak melding

 5. DE PRESIDENT DIRECTEUR HEEFT NIKS TE DOEN LAAT HIJ ALVAST DE SLM UIT DE SCHULDEN HALEN EN DE GENERALMANAGER OPDONDEREN DIE MAN GAAT BINNEN EEN MAAND VIER A VIJF KEER NAAR SUR OP KOSTEN VAN SLM WAARVOOR VOOR NIKS EN AL WERK WAT HIJ MOET DOEN GEWOON ACHTERLAAT VOOR ZIJN PIONNEN DIE NAMELIJK MEER GESCHOOLD ZIJN,HIJ KAN NIET EENS EEN BEHOORLIJKE MAIL OPSTELLEN, DIE MAN ZIJN HUIS WORDT BETAALD AUTO WORDT BETAALD BENZINE WORDT BETAALD ZIJN ETEN EN BOODSCHAPPEN GELD WORDT ALLEMAAL BETAALD DOOR SLM EN OOK NOG ALS HIJ GAAT VLIEGEN WORDT ALLES BETAALD ER IS HELEMAAL GEEN CONTROLE,JE HEBT EEN DIRECTEUR DIE DAT NIET KAN STOP ZETTEN ANDERS WORDT HIJ ZELF ERUIT GESCHOPT UIT DIE NJANG PATU ER GEBEUREN NU RARE DINGEN OP SCHIPHOL EN HIER IN NL SLM COLLEGA’S ONDERLING DIE BOVENWATER IS GEKOMEN,FRAUDE EN NOGMAALS FRAUDE EN TOENDERTIJD IS EEN COLLEGA BESTEMPELD MET FRAUDE WAT NIET WAAR IS ZE HEEFT ONTSLAG GEKREGEN ONTERECHT BEDRIJF RECHERCHE DIT IS OVER GEKOMEN VAN UIT SU SOSO KA NU IS ER EEN WAT GAANDE WAAR ZIJN DIE RECHERCHEURS NERGERGENS TE BEVINDEN WANT ONS ZOGENAAMDE UG D.VAN OMMEREN DIE GEEN MOER WEET EEN HANDJE MEE HELPT OM HET TE ZUSSEN ER IS NOG MEER GAANDE IK ZAL HET FF HIER BIJ LATEN


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.