Bouterse hekelt ambitieuze partijgenoten ‘die niets willen uitvoeren’

42
Spoed ledenvergadering NDP na strafeis tegen Bouterse in Suriname

PARAMARIBO, 23 jan – Desi Bouterse heeft fel uitgehaald naar partijgenoten die slechts uit zijn op publieke topfuncties. Het gaat dan vooral om baantjes als beleidsmedewerker of beleidsadviseur. Functies die goed betaald zijn zonder dat er echt verantwoordelijkheid of risico aan kleeft. Ook de zucht naar lappen goedkope domeingrond loopt volgens de NDP-voorzitter de spuigaten uit. “Als ze dat niet krijgen, lijkt het niet goed met hen te gaan”, zei Bouterse tijdens een partijvergadering.

‘Niet goed’ moet dan zoiets zijn als een schril contrast vertonen. De over de klingel gehaalde groep legt blijkbaar niet gewenst gedrag aan de dag. “Er zijn mensen in de partij die hard werken. Maar er zijn ook NDP’ers die alleen hoofdbeleidsadviseur of adviseur willen worden of driehonderd hectare (!) grond willen hebben om dat te gaan verkopen. Ik waarschuw jullie, want dat is niet de bedoeling. Laten we kijken wat we voor onze mensen kunnen doen”, zei Bouterse.

Voorbeelden van iets voor de mensen doen zijn onder meer projecten in het binnenland. Zoals het opkopen van landbouwproducten tegen betere prijzen. Of het opzetten van televisiemasten. “We moeten samen bundelen tegen de politieke aanval. Dat is het enige antwoord. Wat mij vooral verbaast, is dat er NDP’ers zijn die niets willen uitvoeren. Als ik zie dat u werkt, kunt u mij altijd vragen om een zegje voor u te doen”, aldus Bouterse.

42 REACTIES

 1. Die Minister van Sociale zaken Christien Polak moet inderdaad naar huis.
  Zij en haar man hebben gepoogd om in een brandkast in te breken op het Consulaat van Suriname te Amsterdam toen zij daar te skepter zwaaide in november 2001.
  De huidige Consul Generaal Roy Lieuw A Sie weet er alles van.Hij heeft haar man op heterdaad betrapt.
  Heel Buza Suriname kent die geval.
  Laat iemand dit ontkennen!


  Maak melding

 2. Deze pathologische paarse leugenaar en drugsveroordeelde meervoudig moordenaar, neemt wel 10. 000ambtenaren aan als stem en klapvee. Die vervolgens jarenlang betaald op hun luie reet in een hangmat verblijven. En nu komt deze hypocriete, megalomane gek weer populistisch roeptoeteren in aanloop naar de volgende verkiezingen. Laat hij liever Belfort nog antwoord geven in DNA, die hem 28 vragen heeft gesteld over de misstanden in het land a.g.v het paarse wanbeleid. Maar toen vluchtte hij met een bek vol tanden en de staart tussen de poten de zaal uit. LAFAARD.


  Maak melding

 3. Ndp na a moro didibri partij sinds 1987. Oma nanga opa taki dati didibri bawta tjieri, vernietig a heri volk nanga kondro. oma taki na a vloek foe kondre neng so, ddb.


  Maak melding

 4. De hele regering Bouterse moet naar huis (en een gedeelte direct naar de gevangenis met name Bouterse zelf) Het zijn allen incompetente zakkenvullers.
  Over de gehele linie zijn mensen die in hogere functie zijn geplaatst door Bouterse I en II, jaknikkers met onvoldoende competenties, die enkel hun eigen belang voor ogen hebben maw corrupt zijn.


  Maak melding

 5. Bouta is aan het dementeren!
  Het gaat super slecht in ons switie kondre!
  Alles is zo duur en bouta slaapt als een roos!
  Terwijl het volk zo pinaart. Men heeft niet hiervoor
  Gekozen bouterse?
  Su heeft een jonge frisse pres nodig met een academische
  Scholing!


  Maak melding

 6. Dat geldt voor de gehele NDP. Ze kunnen niets , hebben nog nooit iets anders gepresteerd dan een grote rotzooi maken en stelen en roven de boel leeg.

  Bouterse heeft het ook over zichzelf


  Maak melding

 7. wat bouta zegt klopt helemaal dat kan niemand ontkennen.
  de vraag is waarom hij nu na 7 jaar hiermee komt omdat ndp in zwaar weer is en aan de verliezende hand is.

  waarom heeft hij niet eerder ingegrepen en wat gaat hij op korte termijn doen om dit zelfverrijking terug te draaien.

  een hoop BLA BLA om de kiezers te doen geloven dat je corruptie en zelfverrijking wil aan pakken, je stond er bij en hebt het laten gebeuren ga nou niet als een loser zitten janken nu de bevolking wil dat je opsodemietert.


  Maak melding

 8. Met deze uitspraak op dat ddb ook met zijn enige eigen belang bezig is.

  Iedere ndp-ers is met zijn enige eigen belang bezig en niet met het algemeen belang.

  de ndp is een roversnest. Zo lang deze rovers aan de touwtjes trekken zal er geen enkele vooruitgang plaats vinden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 9. Bedoeld hij hiermee ook zijn familie’s, dochter, zoon, pleegzoon en de tops van de NPD’s zoals, Dhilip Sardjoe, Kries van Gombi markt Abraham, Abdoel, Sapoen dit zijn de figuren die heel ver wil gaan voor eigen belang.


  Maak melding

 10. Bouterse lul uit zijn nek.Hij heeft zelf zoveel domein grond gekregen net als Brunswijk en Somohardjo die samen in de regering hebben gezeten 6 jaren geleden.Deze gasten hebben zicht verrijkt ten kosten van alles.Zo gaat het in Suriname in geboorte land.Daarom komt het land nooit vooruit.Het land is leeggeroofd door de president en zijn handlangers.


  Maak melding

 11. Deze apentuin is niet meer te redden. Zelfs als dibri uitgeschakeld word zal het 20 jaar duren om de schade te herstellen.

  Ik neem dan ook afstand van alles wat met dubai te maken heeft. zonde van me tijd en energie. Succes met het land van de limbos , misikaolokebas en andere beest soorten.

  Goodbye dubai en waterkant.net.

  Groetjes
  Jos Steenman


  Maak melding

 12. Bouterse hekelt ambitieuze partijgenoten ‘die niets willen uitvoeren’

  Als deze man iets te zeggen heeft tegen zijn partijgenoten dan gaat hij naar ocer. Anderzijds voelt hij zich als president te groot om verantwoording af te leggen in het parlement.

  Wat hij allemaal gezegd heeft in Ocer is bezijden de waarheid. Hij zoekt een rede om zijn leugens en misleiding waar te maken. Hoe is zijn schoonbroer Consul Generaal Roy Lieuw A Sie is geworden?

  Echtgenote Ingrid werd bij presidentieel besluit een maandsalaris van 9000 Suridollars (ruim tweeduizend euro) toegekend. Dan is dit pas het begin van de corrupte handelingen van onze president.

  de pot verwijt de ketel….


  Maak melding

 13. @darasingh,
  Helemaal eens,

  “Functies die goed betaald zijn zonder dat er echt verantwoordelijkheid of risico aan kleeft. Ook de zucht naar lappen goedkope domeingrond loopt volgens de NDP-voorzitter de spuigaten uit. “Als ze dat niet krijgen, lijkt het niet goed met hen te gaan”, zei Bouterse tijdens een partijvergadering.”

  Bouterse geeft eigenlijk toe dat er sprake is van hebzucht en corruptie……”Als ik zie dat u werkt, kunt u mij altijd vragen om een zegje voor u te doen”, aldus Bouterse.”

  Hij doet er openlijk aan mee…


  Maak melding

 14. Ik snap al het negatieve hierin niet. Jullie allemaal die zo negatief reageren zouden je moeten schamen.
  En didibrie laat ook je goede kant zien en pak al deze profiteurs keihard aan.
  Zij hebben jou gebruikt voor financiële gewin op een negatieve manier.
  Laat je tanden zien dan zit je straks weer 5 jaar in je stoel om je te laten beduvelen door andere dieven en oplichters.

  Tjee


  Maak melding

 15. @darasingh,
  Helemaal eens,

  “Functies die goed betaald zijn zonder dat er echt verantwoordelijkheid of risico aan kleeft. Ook de zucht naar lappen goedkope domeingrond loopt volgens de NDP-voorzitter de spuigaten uit. “Als ze dat niet krijgen, lijkt het niet goed met hen te gaan”, zei Bouterse tijdens een partijvergadering.”

  Bouterse geeft eigenlijk toe dat er sprake is van hebzucht en corruptie……”Als ik zie dat u werkt, kunt u mij altijd vragen om een zegje voor u te doen”, aldus Bouterse.”

  Hij doet er openlijk aan mee…


  Maak melding

 16. Alles wat deze moordenaar zegt, is op hem van toepassing, als je als simpel sergeantje zoveel rijkdom vergaard hebt, en als een miljonair door het leven gaat, mag je je zelf afvragen, of je wel in die positie verkeerd, door anderen te bekritiseren.


  Maak melding

 17. Deze kaboela danser en singer zingt singer is een naaimachine en naai ding naai ding. en hij zingt verder met jullie moeten scheid eten . eet maar op eet maar op en zijn fans dansen wild en schreeuwen lik my poesie poesie let it do it do it, naaiing naaiing ding. schuren schuren yoyooo yoyoo. neks no fout sarie torie voor de klein kinderen die met deze kaboela danser moeten groot worden.


  Maak melding

 18. BOUTA KOOPT ZE OM MET DOMEIN GROND EN TOP POSITIES …. DIE DOMME BOUTA ZEGT HET ZELF..ZO GAAT HET VOOR DE VERKIEZING..DAAROM GAAT HIJ DIE VERKIEZING VAN…2020 OOK WINNEN MET STAATS MIDELLEN..DIE MAN IS AL OP PROPAGANDA TOUR …HIJ is op stoelie begonnen met die paketten van combe markt ….allemaal vervallen producten .


  Maak melding

 19. HET WORDT MET DE DAG ERGER MET DEZE EBE..HIJ ZET ZIJN EIGEN PARTIJ TE SCHANDE……..KARMA….DE DRUIVEN WORDEN ZUUR ….SU VOLG A SHOW ….MISCHIEN HEBBEN WIJ HET NIET DOOR ……DAT EINDELIJK LANGZAAM ER EEN EIND KOMT AAN DIE PAARSE KLIEK..WANT TERWIJL WE KLETSEN …WORDEN ZE IEDERE DAG RIJKER..


  Maak melding

 20. Recht geaarde landgenoten hebben ook decennialang smoor aan zo iemand met zoveel wandaden en het land luguber van gemaakt. Men heb heel veel nuttig effect met zo een iemand. Ook realiseer ik dat dit gewauwel niet virtueel is en vind inhumaan.


  Maak melding

 21. Als de … uithaal … van de Drugsveroordeelde Moordenaar Desiré Delano Bouterse … naar leden van zijn Dieven Partij … juist is weergegeven … dan kan ik niet anders zeggen … het is ” kinderlijke wartaal “.

  Baas DIEF, MOORDENAAR, LEUGENAAR op de verwijt tour … hoe geloofwaardig ben je ???

  Deze Volksverlakkers moeten .. DIRECT .. na de verkiezing
  in legerbussen vervoert worden naar Santa Boma.

  Een Volkstribunaal moet ervoor zorgen dat deze Boefdraden lang en veilig opgeborgen worden.

  Lang leve de Rep. Suriname.


  Maak melding

 22. Heeft Bouterse zelf hierover nagedacht of is het een eye opener van iemand met gezond verstand die hem heeft laten inzien dat de zogenaamde “beleidadviseurs” voor zichzelf daar zitten en extre misbruik maken van de situatie om zichzelf te verrijken. Geef deze profiteurs een sinds schop onder hun kont en alles wat onrechtmatig verkregen is direct teruggeven. Het is reeds jaren bekend dat dit gaande is.Er moet nu ernstig ingegrepen worden. Ookal hou je geen vrienden hieraan over. Het recht moet zegevieren. Deze zogenaamde “adviseurs” geven zichzelf het advies om flink te profiteren en zichzelf te verrijken terwijl het volk pinaart. Wat een harteloze toestanden.


  Maak melding

 23. Ik waarschuw u nogmaals, partijleden, er is maar EEN PRIVE-DOEL : IK MOET UIT DE GEVANGENIS BLIJVEN !

  U MAG GEEN ANDERE DOELEN NASTREVEN !

  MIJN PRIVE-DOEL, gaat BOVEN ALLE ANDERE !

  Faillissement van de staat maakt niet uit, Corruptie zand erover, pinaren van het volk interesseert mij niet, achteruitgang onderwijs is niet van belang, ineenstorten gezondheidszorg laat mij koud, devaluatie Sranan munt is bijzaak, saboteren van onze rechtsstaat is in mijn geval toegestaan !

  IK WAARSCHUW U NOGMAALS, MIJN BEWIND en MIJN

  PAARSE CLAN, HEBBEN SLECHTS EEN ENKEL DOEL ,

  MIJ UIT DE DJARIE HOUDEN !!!!!


  Maak melding

 24. Bouta wat ben jij een grote corrupte leugenaaaaaaar!!!
  Je zegt dat mensen opzoek zijn naar grond om het door te verkopen.

  Wat doe jij zelf.
  Je hebt 10tallen hectare grond in eigen beheer en ook weggeven aan vrienden en familie. Kijk maar naar je eigen zus. Die beschikt over gestolen grond. Die jij haar hebt gegeven. Ze kan er niets mee. Het is alleen maar hebzucht.

  Dus wat verwacht je zelf van je mensen.
  Geeft zelf het goede voorbeeld.


  Maak melding

 25. Hij kan nieteens een Minister van Onderwijs benoemen ! Bij poltie/Justitie is er een overgelopen Red-mussu ene Welzijn, onder wiens bewind het alleen maar erger wordt met berovingen en roofmoorden !!!


  Maak melding

 26. Wanneer de kapitein zelf geen sturing geeft en nooit ingrijpt, maar zelf het slechte voorbeeld geeft, dan moet hij niet verbaasd staan te doen. Heel z’n familie is adviseur, ambtenaar of iets dergelijks.


  Maak melding

 27. De fabeltjes krant word weer nieuw leven in geblazen.
  Ben benieuwd wie er weer in gaat trappen bij de nieuwe verkiezingen ,als het weer paars word ,laat Suriname zien hoe dom ze zijn


  Maak melding

 28. Deze man moet worden afgevaardigd naar de wereldkampioenschappen drei ai.Ziet de splinter in andermans oog maar de balk in zijn oog niet.Zou goed zijn om bekend te maken wat hij allemaal aan grond op zijn naam heeft en hoe hij eraan is gekomen.Simpel ! Wat bezitte hij voor 1980 en wat bezit hij nu.


  Maak melding

 29. Bouta lult, hy moet bij zich zelf beginnen!
  Deze man heeft sa en met abrahams en andere rovers miljoenen euro’ s op de Zwitserse bank liggen!
  Dus…. moordenaar breek mij de bek niet open!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.