Doneeractie voor 11-jarige met hartafwijking in Suriname

11
Doneeractie voor 11-jarige met hartafwijking in Suriname

De 11-jarige Sercino Koningsbloem uit Suriname heeft dringend uw hulp nodig. Vanwege een ernstige afwijking in zijn borst, moet hij geopereerd worden in Colombia. Alles voor de operatie in Colombia is geregeld door de stichting 1 voor 12. Het bedrag voor de tickets en verblijf moeten zijn ouders echter zelf ophoesten, vandaar dat nu deze doneeractie is gestart.

In Suriname is er geen hulp mogelijk en daarom is er een vervolgbehandeling in Colombia noodzakelijk. De toestand van Sercino is zo slecht dat hij 1 februari zeker naar Columbia moet vetrekken. “Wij geven niet op. We hebben alle hoop dat wij voor eind van de maand het bedrag bij elkaar zullen krijgen” aldus de ouders.

U kunt ook helpen door hier te doneren. Bekijk een oproep van de ouders:

11 REACTIES

 1. Schandalig dat deze operatie niet Suriname uitgevoerd kan worden. Wat gebeurt er in dit land? De medische zorg hier in dit banabah land is verschrikkelijk.president hoef je geen hulp te vragen die heeft schijt aan een ieder. Waarom zijn er zo weinig specialisten in Suriname. De ene na de andere shit cursus wordt georganiseerd die totaal niet nodig is. Medische zorg en scholing is eerste prioriteit in een land.


  Maak melding

 2. De vraag is waarom de rijken zoals Bouterse, Brunswijk, Sardjoe, Chun A Sen en Abrahams etc etc het niet op zich nemen dit gezin de helpende hand te geven.
  Waarom moeten de niet rijken de helpende hand toesteken?
  Sari tori mang


  Maak melding

 3. De Rijken hebben toch ook hard gewerkt om hun centjes te komen??
  A No Mie, na Abrahams nanga eng ULO-diploma en de Scalainhouders nango Dodson nanga Brunsie tak-so !!


  Maak melding

 4. Wat doet Ziekenfonds voor deze jongeren.
  Hij is niet de enige met dit probleem. Zo zijn er meer kinderen met medische problemen. De regering moet een.potje voor hebben. President heeft ook een potje richting Cuba.


  Maak melding

 5. Het is een zieke boel in het land dat particulieren de ziekenzorg op zich moet nemen.Een grotere schande voor de regering bestaat er niet.En dan te bedenken welke bedragen de regerings mensen ontvangen.Om alles maar kapot te maken naar het nu blijkt.


  Maak melding

 6. Het is voor de surinamers te zien waarom wij zo hard roepen voor buitenlandse artsen ,donaties aan medicijnen en medisch apparatuur!
  Als de artsen hier zijn dan hoeven wij geen doneer
  campagne te houden want dan kunnen de patienten hier behandeld worden!l
  Jammer genoeg kan slechts 1 patient naar Cuba. De rest van de patienten moeten het doen middels donaties of gewoon wachten op je dood.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.