Toerisme bedrijven Suriname ook op beurzen in België

10
Suriname op de vakantiesalon Brussel

Een vijftal toeristische bedrijven uit Suriname is binnenkort ook present op de Vakantie Salons in België. Een groot deel van deze bedrijven stond onlangs op de Vakantiebeurs in Utrecht. Komende week en begin volgende maand kunnen ook de Belgen kennis maken met Suriname op een tweetal beurzen in België.

De bedrijven zijn aanwezig op de Vakantie Salon die van 25 januari tot en met 28 januari in Antwerpen wordt gehouden. Daarnaast staan ze ook op de Vakantie Salon in Brussel van 1 februari tot en met 4 februari 2018.

Het gaat naast Surinam Airways om All Suriname Tours, Suriname Tour Agent, Jungle Resort Pingpe, Knini paati river resort en Suriname rondreizen.(FOTO: Surinaamse bedrijven vorig jaar op de Vakantie Salon in Brussel)

10 REACTIES

 1. Wat zullen ze dan promoten in Belgie?!
  De criminaliteit in Suriname,amnestie Suriname,de lijder van Suriname die een moordenaar is,de tralies voor de deuren en ramen,een volk die 1 dag huilt maar de andere dag zich heeft aangepast,?!


  Maak melding

 2. Eerste vraag wat ze aan mij vragen is het veilig in Su….

  Ik vertel ze de waarheid… ook het dat velen met een tjoerie neerkijken naar je omdat je uit tatta komt…

  Waarna vele potentiele toeristen toch maar overwegen om naar een veiligere plek te gaan. Bijv. Maleisie of Thailand.


  Maak melding

 3. Gaan de suries in belgie ook vertellen an de belgen dat in su behalve roties van witte bloem is gemaakt ook sukru verkrijgbaar is om die na overheelijke vakantie in het oerwoud terug kunnen meenemen voor de familie in brussen en amsterdam. Er zijn al heleboel bananendozen met roties en urang utangs opgepakt. Wie volg satie torie


  Maak melding

 4. Ik lees vandaag vanaf een ander Suri medium de volgende cijfers over het aantal buitenlandse bezoekers, via de 3 doorlaatposten aan Suriname.
  191,940 via JAP (airport)
  38,461 via Albina
  36,399 via Nickerie

  Kijk es ! Hier kunnen we iets mee ! Met deze cijfers kunnen de Suri’s heel veel meedoen.
  Tenminste, als ze weten hoe deze cijfers te interpreteren en welke onderzoeksmodellen op los te laten, om bepaalde metingen en voorspellingen te kunnen doen.

  Ik blijf erbij dat Suriname zo snel als mogelijk de toeristenbelasting moet gaan invoeren (voor alle buitenlanders, ook Caricom gasten), omdat er heel veel gedaan kan worden met deze opbrengsten.
  Die twee of drie euro per persoon per bezoek aan Su zal de bezoekers zeker niet armer maken hoor !

  Gisteren las ik via dezelfde online nieuwssite dat men het toerismebeleid in een verhoogd tempo zou gaan uitvoeren door het opzetten van een Tourism Project Support Unit.

  Ik hoop het van ganser harte want elke dag vertraging hiervan betekend dat Suriname geld misloopt.


  Maak melding

 5. Gaan jullie ook promoten dat er zeer slechte medische zorg is in Suriname?
  Lijkt mij zeer verstandig om dit ook mee te nemen in jullie promotie. Worden de toeristen ziek in Suriname dan is het direct retour naar land van herkomst.
  Misschien moet de media in Europa dit doen.


  Maak melding

 6. Laat het volstromen met Belgische toeristen. Misschien kan dan een Belgische luchtvaartmaatschappij vliegen op Suriname voor een veel lagere prijs.


  Maak melding

 7. Ben al 4x steeds 2 maanden naar Suri geweest nooit problemen gehad,als vriendelijke Surie’s (en dat zijn er vele!!!!)zeggen dat je sávonds laat niet door de palmentuin moet lopen dan moet je dat ook niet doen,ook in Amsterdam zijn er plekken waar je liever niet alleen doorheen loopt dus ga maar lekker naar Suriname niets aan de hand en een geweldig land.


  Maak melding

 8. Eerst zaken op orde stellen voordat je een land als Suriname promoot. België heeft ookal zijn handen vol aan de Surinamers die daar heen gaan voor een verblijfsvergunning.


  Maak melding

 9. De migratie 2017 is te opzichte van 2016 afgenomen. Dat wil wat zeggen. Voorlopig be ik niet van plan naar Suriname af te reizen. Bang voor de criminaliteit.


  Maak melding

 10. Overval op recreatieoord
  24-01- 2019
  De politie van Brokopondo kreeg woensdagochtend rond 03.00 uur een melding van een gewapende roofoverval in hun verzorgingsgebied. Ter plaatse aangekomen op het recreatieoord bleek dat vijf gewapende criminelen de bewaker hadden overmeesterd. Hij werd gekneveld achtergelaten. De daders zijn ervandoor gegaan met een geldbedrag in valuta en SRD. Zij hebben de kluis van het vakantieoord geforceerd. De politie is bezig de daders op te sporen. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de leiding van het oord. Zij had geen commentaar op dit geval. Het onderzoek duurt voort.
  Saskia Bandhan


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.