Poppe uit Suriname klaar om ook Nederland te veroveren

4
Poppe uit Suriname klaar om ook Nederland te veroveren

De Surinaamse Reggae Dancehall artieste Poppe is helemaal klaar om ook Nederland te gaan veroveren met haar muziek. “In mijn vaderland Suriname ben ik al heel bekend, maar ik wil nu ook in Nederland bekend worden en denk wel dat het gaat lukken. Damaru en Kenny B is het ook gelukt. Ik werk hard”, vertelt ze enthousiast.

Simonia Consuella Darson, zoals Poppe officieel heet, is vorig jaar de studio ingedoken met de Jamaicaanse King of Dancehall Beenie Man. De twee hebben een Reggae/Hip Hop en een puur Reggae/Dancehall nummer opgenomen. Een van de nummers wordt hoogstwaarschijnlijk in maart gelanceerd. Ook met de populaire kaskawigroep La Rouge is Poppe in de studio gedoken. De kans is groot dat de Surinaamse Reggae Dancehall artieste een song opneemt met de Nederlandse rapper en produdcer Ronnie Flex.

Poppe scoorde vorig jaar een grote hit met ‘Mi Law’. Het nummer werd tijdens de Su Music Awards 2017 gekozen tot de Su Music Song van 2017. De clip daarvan werd geschoten in Afrika, iets wat voor Poppe echt een droom was die uitkwam. Haar liefde voor Afrika zie je ook in de traditionele kleding die ze in de clip draagt. ”Ik hou mijn cultuur hoog. En dat doe ik sowieso, ook via mijn kleding.”

Bekijk ook:

4 REACTIES

  1. Muziek is kunst en lust om naar te luisteren. De genre van Poppe is alleen maar geschreeuw, bleren en totaal niets met gave te maken. Deze dame heeft geen geweldige stem en de muziek overheerst. Een teken dat zij dus niet kan zingen en het is beter dat zij wegblijft. Vervuilers van de muziekindustrie zijn er genoeg en van haar soort gaat er 13 in een dozijn. Doe miljoenen mensen een plezier Poppe en blijf aug weg. Niemand zit op jouw muziek te wachten ja, misschien de bevolkingsgroep waartoe jij behoort maar die kan je met een spiegel en kraaltje in je zak steken. Dus geen kunst om die mensen voor de gek te houden. Toch uit nieuwsgierigheid weer naar een stuk van een lied van jou geluisterd, sorry maar na 10 seconden draaide ik alles uit. Zo onverstaanbaar en slecht.


    Maak melding

  2. Als je in Nederland tegenwoordig niet met een Nederlandstalig liedje komt ben je volstrekt kansloos. Nederlandse artiesten die in het Engels zingen zijn aan het uitsterven door gebrek aan succes.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.