NAKS presenteert boek over cultuurguru Wilgo Baarn

1
NAKS presenteert boek over cultuurguru Wilgo Baarn

In verband met het 70-jarig bestaan van de cultuurorganisatie, Na Afrikan Kulturu fu Sranan(NAKS) in Suriname, heeft zij besloten een boek te schrijven over de vorig jaar overleden cultuurguru Wilgo Baarn. Het boek met als titel ‘Wilgo, een Ware Alla Kondreman’ werd afgelopen maandag 15 janauri 2018, op de jaardag van Baarn, gepresenteerd in het Naksgebouw.

Baarn overleed in 2017 op 71-jarige leeftijd. Bij de presentatie van het boek deelden veel leden van NAKS hun herinneringen aan Baarn met het publiek. Van tijd tot tijd veranderde de sfeer van emoties. De uitgesproken herinneringen van Baarn gingen gepaard met verdriet en vreugde.


1 REACTIE

  1. Iedereen schreeuwt moord en brand en dat duur is en dat ze niet uitkomen.

    Deze dames en heer bewijzen het tegendeel. Ze zien er niet verhongerd uit. Lang leve mijn baas Desi.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.